در اصل توسط SSAALLEEHH پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postچي بگم دوست عزيزم همان روزي كه صف عرضه شد بنده به همه دوستا گفتم بفروشيد سهم حبابي شده است الان با اين افت والله هر امكاني وجود دارد ممكن است افزايش نرخ فروش احتمالي شركت تصويب شود و سهم برگردد ممكن است كماكان به افت خود ادامه دهد فولاژ خيلي مبهمه
فردا هردوشو بریم تو صف؟
مرسی
نظر
-
حرف دل من...
شرم دارم بگويم دربازاري فعاليت ميكنم كه روند برخي سهام موجود در ان و سرمايه هزاران سهامدار وابسته به همسر مديرعامل يك حقوقي ميباشد
بله دوستان در اين بازار ما بازيچه هستيم بازيجه حقوقي ها بازيچه هوس انها و خواستن انها و حتي خواست و هوس اطرافيانشان و بيشتر شرمم ميشود كه در اين خيمه شب بازي همه به مانند مجسمه مات و مبهوت اين بازيگران چيره دست با خودمان هستيم....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postحرف دل من...
شرم دارم بگويم دربازاري فعاليت ميكنم كه روند برخي سهام موجود در ان و سرمايه هزاران سهامدار وابسته به همسر مديرعامل يك حقوقي ميباشد
بله دوستان در اين بازار ما بازيچه هستيم بازيجه حقوقي ها بازيچه هوس انها و خواستن انها و حتي خواست و هوس اطرافيانشان و بيشتر شرمم ميشود كه در اين خيمه شب بازي همه به مانند مجسمه مات و مبهوت اين بازيگران چيره دست با خودمان هستيم..... . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود خان پست شده است View Postمحسن خان ميشه يكم روشن تر سخن بگوييد؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محمود خان پست شده است View Postمحسن خان ميشه يكم روشن تر سخن بگوييد؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط sanko پست شده است View Postآقای نظری گرامی درود ...نظرتون راجع به خبهمن چیه ؟ هدفش رو تا کجا ارزیابی می کنید و تو چه بازه زمانی ... سپاسگذار از پاسختونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
-
در اصل توسط كارآمد پست شده است View Postبا سلام
جناب نظري عزيز نظرتون در مورد شبهرن در بازه ميان مدت چيه؟آخرین ویرایش توسط محسن نظري؛ 2011/04/24, 16:17.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
دوستان با سلام
با اجازه اساتید فقط یه پیشنهاد دارم :
اونم اینکه کنترل خودتون رو از دست ندید و وارد این بازیا نشین!
سهامداری کنین به وقتش نتیجش رو میبینین!
قیمت سهم رو میکشن پایین با 500 600 تا هزینه بعد دوباره تو منفی 5و6 میل جم میکنن این یعنی بازی!سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postيك نمونه صبا تامين بروند ببيند در پست بانك و غيره چكار كردند سهم را ميبرند بالا بالا بالا خودشان خارج ميشوند و سهم هم با سر پايين مياد به همين راحتي بروند كدهاي اطرافيان مديرعامل صبا را دربياورند ببيند در يك سري سهام خاص چه روندي را طي كرده اند سرمايه مردم ميشود نون دوني يك عده خاص حرامتان باد.....در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postانهايي كه دستشان ميرسد بروند ببيند ليلا جوان چه نسبتي با مدير عامل صبا تامين دارد در چه قيمتي وارد پست بانك شد در چه قيمتي خارج شد كدهاي وابسته در چه قيمتي وارد خگستر و وبهمن شدند و در چه قيمتي خارج شدند به همين سادگي يكي از بزرگترين مفاسد بورسي رو خواهد شد و دهها نفر پشت ميله هاي زندان اب خنك خواهند خورد. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
نظر