تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • LEON
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 206

کجایی داش بابک,بیا که قیصر... نه
    صنعتتو کشتن...(پ .ن :در اینجا باید از صنعتمون استفاده میکردم که ایهام نداشته باشه,ولی برای صتایع ادبی صرف نظر کردم.)
    من نه تنها به زن دوم که ابدا
    زن اول که هیچ
    همون خواستگاری که میخواستیم بریم هم,به ننه بابام گفتم, دس نگهدارن ببینیم
    بینیم وضعیت بیمار چطوره.اگه مرد که مجبوریم تا سالش صبر کنیم :d
    حالا دکتر جان این بیمار ما حالش به زودی خوب شدنیه یا طول درمان طولانیه؟
    مخلصم

نظر

• aidinnamazi
      عضو جدید
      • Feb 2011
      • 18

جناب نظري سلام
      نظرتون در مورد خبهمن چيست؟
      با تشكر

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط LEON پست شده است View Post
        کجایی داش بابک,بیا که قیصر... نه
        صنعتتو کشتن...
        من نه تنها به زن دوم که ابدا
        زن اول که هیچ
        همون خواستگاری که میخواستیم بریم هم,به ننه بابام گفتم, دس نگهدارن ببینیم
        بینیم وضعیت بیمار چطوره.اگه مرد که مجبوریم تا سالش صبر کنیم :d
        حالا دکتر جان این بیمار ما حالش به زودی خوب شدنیه یا طول درمان طولانیه؟
        مخلصم
        leon جان جای هیچ نگرانی نداره سهم همون قیمتو خواهد دید شاید زمان ببره.در ضمن من فیلم leon رو خیلی دوس دارم مخصوصا آخرای فیلم خیلی جالب بود.کلا از نقش leon خوشم میاد<:-p

نظر

• LEON
          عضو عادی
          • Feb 2011
          • 206

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
          leon جان جای هیچ نگرانی نداره سهم همون قیمتو خواهد دید شاید زمان ببره.در ضمن من فیلم leon رو خیلی دوس دارم مخصوصا آخرای فیلم خیلی جالب بود.کلا از نقش leon خوشم میاد<:-p
          مخلص بابک عزیزم هستم.
          منم از نادر و دو الماسی که از هند 2 در کرد خوشم میاد.(البته اگه درست حدس زده باشم و این مجسمه نادر باشه)در ضمن از شما هم بیشتر خوشم میاد که عوض نادر که2 تا الماسو نگه داش واسه خودش و به رعیت نداد تا حال کنن,شما این الماس دانشتونو بین همه پخش کردید که ما ملت هم یه صفایی بکنیم.خلاصه اینکه خیلی آقایید.هم شما هم آقا محسن عزیز
          :x

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

مخلص بابک عزیزم هستم.
            منم از نادر و دو الماسی که از هند 2 در کرد خوشم میاد.(البته اگه درست حدس زده باشم و این مجسمه نادر باشه)در ضمن از شما هم بیشتر خوشم میاد که عوض نادر که2 تا الماسو نگه داش واسه خودش و به رعیت نداد تا حال کنن,شما این الماس دانشتونو بین همه پخش کردید که ما ملت هم یه صفایی بکنیم.خلاصه اینکه خیلی آقایید.هم شما هم آقا محسن عزیز
            :x
            چاکرم LEON عزیز

ولی این مجسمه نادر نیست.اسم شخص روی مجسمه نوشته شده.دو تا پای اسب هم دقت کرده باشید بالاست این یعنی علامت جنگ...حالا جنگ با چی و کی؟...

جنگ با بدی ها جنگ با دورویی ها جنگ با دروغ .... ( کاش آزادی داشتیم و میتونستیم حرف بزنیم )

این مجسمه بابک خرمدینه..نماد مبارزه با اعراب و متجاوزان نماد غیرت و تعصب.ما که به پای بابک خرمدینو امثال بابک نمیرسیم فقط میخواهیم مثل اون باشیم.بابک خرم دين بزرگ مرد اصيل ايراني، شيرمردي که 22 سال در برابر تجاوز ننگين اعراب به خاک ميهن،مردانه مقاومت و ايستادگي کرد و در نهايت با غدعه و نيرنگ از پا در آمد.

آخرين گفتار بابک ( به نوشته کتاب حماسه بابک اثر نادعلي همداني (
            چنين بوده است :
            تو اي معتصم خيال مکن که با کشتن من فرياد استقلال طلبي ايرانيان را خاموش خواهي کرد من لرزه اي بر ارکان حکومت عرب انداخته ام که دير يا زود آن را سرنگون خواهد نمود .

تو اکنون که مرا تکه تکه ميکني هزاران بابک در شمال و شرق و غرب ايران ظهور خواهد کرد و قدرت پوشالي شما پاسداران جهل و ستم را از ميان بر خواهد داشت !

اين را بدان که ايراني هرگز زير بار زور و ستم نخواهد رفت و سلطه بيگانگان را تحمل نخواهد کرد من درسي به جوانان ايران داده ام که هرگز آنرا فراموش نخواهند کرد .

من مردانگي و درس مبارزه را به جوانان ايران آموختم و هم اکنون که جلاد تو شمشيرش را براي بريدن دست و پاهاي من تيز ميکند صدها ايراني با خون بجوش آمده آماده طغيان هستند مازيار هنوز مبارزه ميکند و صدها بابک و مازيار ديگر آماده اند تا مردانه برخيزند و ميهن گرامي را از دست متجاوزان و يوغ اعراب بدوي و مردم فريب برهانند.

اما تو اي افشين . . . در انتظار و بدينسان نخست دست چپ بابک بريده شد و سپس دست راست او و بعد پاهايش و در نهايت دو خنجر در ميان دنده هايش فرو رفت و آخرين سخني که بابک با فريادي بلند بر زبان آورد اين بود: " پاينده ايران "

روز قبل از اعدام،خليفه با بزرگان دربارش مشورت كرد كه چگونه بابك را درشهر بگرداند و به مردم نشان بدهد تا همه بتوانند وي را ببينند.

نظر

• aliasadiham
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 71

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
              در حال خنصير و خفناور از اين دو سهم انظتارات فراواني دارم عمده پرتفويم را به سمت اين دو سهم سوق خواهم داد
              منم امروز خنصیر و خفناور خریدم. البته بیشتر خفناور بدلیل فرابورسی بودنش. خنصیر اگه عرضه نشه به خاطر حجم مبنای کم بعید میدونم که ناظر ببردش تو گره و معاملاتش یکم سخت میشه................. ولی خیلی جالبه برام ,فروشنده ها چرا دارن خفناور میفروشن؟؟؟؟
              آخرین ویرایش توسط aliasadiham؛ 2011/05/11, 12:48.
              @};-

نظر

• jahan
                عضو جدید
                • Apr 2011
                • 14

اقای نظری سلام قیمت عرضه اولیه خفنار چه بوده .دلیل افت بی محابا سهم چه بوده .دلیل تو جه چون شمای به این سهم چه میتواند با شد .با صصمیمانه ترین احترامات مرا بخا طر صراحت گفتهام ببخشید .دوست دارم بازار سهام را از منطق شما ببینم .من همیشه خدا یاداشتتهایتان با علاقه زاید الوصغی خوانده ام

نظر

• اقلیدس
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 219

بابک پناهی عزیز، ممنون که راجع به بابک خرمدین مطلب زدی. حتما باید کتابش را بخونم. راستی گیر میاد دیگه؟
                  بابک جان تکنیکال کربن چجوریاست؟ ایا میشه رو صعودش حساب باز کرد؟
                  وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
                  در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Post
                    بابک پناهی عزیز، ممنون که راجع به بابک خرمدین مطلب زدی. حتما باید کتابش را بخونم. راستی گیر میاد دیگه؟
                    بابک جان تکنیکال کربن چجوریاست؟ ایا میشه رو صعودش حساب باز کرد؟
                    ممنون...نه کتابشو باید توسط ف.ش از نت سرچ کرد

و اما در مورد شکربن سهم به به هیچ دردی نمیخوره.یه زمانی نه چندان دوراحمدی ( ریش قرمز ) سهمو بازی میداد میکشید بالا بعد خالی میکرد.دوروبر اینجور سهما اصلا نباید رفت!نمودارشم گنگه گنگه

نظر

• jahan
                      عضو جدید
                      • Apr 2011
                      • 14

اقای پناهی ما در این برهه از زمان در کجای این معادله ایستاده اییم .جزاینکه ستایششان کنیم چه کرده اییم .اکنون روزگار اکثر ایرانیان در ان جمله خلاصه میشود . بیاد داریم ا ز دبستان در کلاس اول درس صحبت نان بودواب انچه در خرد سالی خوانده ایم اکنون در جست جویش مانده ایم ومن از این شرایط که همه چیز ما خلاصه شده تامین نیازهای فیزلو÷یک بدنمان شرم میکنم.

نظر

• اقلیدس
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 219

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                        ممنون...نه کتابشو باید توسط ف.ش از نت سرچ کرد

و اما در مورد شکربن سهم به به هیچ دردی نمیخوره.یه زمانی نه چندان دوراحمدی ( ریش قرمز ) سهمو بازی میداد میکشید بالا بعد خالی میکرد.دوروبر اینجور سهما اصلا نباید رفت!نمودارشم گنگه گنگه
                        ممنونم بابک جان.
                        بیشتر بخاطر اینکه وپترو شرکتهای خارج بورسشو فروخته ، و احتمالا تو گروه بورسی وپترو جو مثبت ایجاد میشه ( پلوله و شکربن) برام این سهم جلب توجه کرده.
                        پلوله با 320 تومان زیان انباشته امروز حجم خوبی معامله شد. ولی بر عکس کربن با 31 تومان سود انباشته و اون قضیه فروش زمین که هفته پیش گزارش شفاف سازی هم داد امروز حجم کمی معامله شد. و این یجورایی مشکوک میاد!
                        حالا که نمودارش گنگه. ایا قیمت 100 تومان حمایت محکی میتونه براش باشه؟
                        وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
                        در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

محسن عزیز از آسیا چه خبر؟:">
                          فعلا دوست عزيزم خبر خاصي ندارم وضعيت سهم نيزچندان جالب نيست
                          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Post
                            ممنونم بابک جان.
                            بیشتر بخاطر اینکه وپترو شرکتهای خارج بورسشو فروخته ، و احتمالا تو گروه بورسی وپترو جو مثبت ایجاد میشه ( پلوله و شکربن) برام این سهم جلب توجه کرده.
                            پلوله با 320 تومان زیان انباشته امروز حجم خوبی معامله شد. ولی بر عکس کربن با 31 تومان سود انباشته و اون قضیه فروش زمین که هفته پیش گزارش شفاف سازی هم داد امروز حجم کمی معامله شد. و این یجورایی مشکوک میاد!
                            حالا که نمودارش گنگه. ایا قیمت 100 تومان حمایت محکی میتونه براش باشه؟
                            خوب مروارید و مرجانو فروخته برا خودش دیگه چه ربطی به پلوله یا شکربن داره.؟!100 تومنم نه حمایتی نیست که بگیم آره معتبره.
                            من به شخصه سهام پرپتانسیل بازارو ول نمیکنم بیام به اینا بچسبمو ریسک معاملمو اینقدر بالا ببرم!

شما به جای شکربن کچاد بخرید و 1000 بفروشید وصنعت بخرید فلان قیمت بفروشید یا کگل یا تجهیزاتی یا حفاری و یا .... سودشم نوش جونتون.لااقل شب موقع خواب با خیال راحت میخوابید. ;)

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط aidinnamazi پست شده است View Post
                              جناب نظري سلام
                              نظرتون در مورد خبهمن چيست؟
                              با تشكر
                              با توجه به تعديل عايدي پيش رو و سرمايه گذاريهاي شركت و اجراي چند طرح توسعه و ورود شركتهاي زير مجموعه به فرابورس نظرم بر اين شركت بسيار مثبت است و هدف ان را سطوح قيمتي 360 تومان ميدانم

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط jahan پست شده است View Post
                                اقای نظری سلام قیمت عرضه اولیه خفنار چه بوده .دلیل افت بی محابا سهم چه بوده .دلیل تو جه چون شمای به این سهم چه میتواند با شد .با صصمیمانه ترین احترامات مرا بخا طر صراحت گفتهام ببخشید .دوست دارم بازار سهام را از منطق شما ببینم .من همیشه خدا یاداشتتهایتان با علاقه زاید الوصغی خوانده ام
                                افت خفناور به دليل افت بازار و رشد سهم پس از عرضه اوليه بوده است دلايل بنده براي خريد اين سهم داشتن طرح توسعه و تعديل عايدي و افزايش سرمايه 50 درصدي از سود انباشته و پي بر اي پايين و سرمايه اندك و سهام شناور پايين ميباشد از نظر بنده تمامي پارامترهاي بنيادي در اين سهم موجود است بنده با ديد 3-4 ماهه با امروز دو است كليد خريد اين سهم را زده ام محاسبات بنده نيز در چند صفحه قبل درباره اين سهم موجود است

نظر

در حال کار...
                                X