کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا بابک
آقا محسن
میشه به ما هم بگین چه خبره؟
چرا بازار منفیه؟
با این بنیادی عالی؟
چی شده؟
علت زياده دوست من از بازيهاي دولت تا اختلافات سياسي بين دولت و حكومت بگيريد تا بهانه بازار سكه و زرنگي دولت و خالي كردن شمش هايي كه وارد كرده بودند و داد و هوار حبابي بودن بورس و منافع يه عده مجلسي بساز بفروش و و خلاصه مه و خورشيد و فلك در كارند تا بورس ما قرمز بماند....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
ببخشيد تو اين هواي به اين خوبي حيف نيست پاي سيستم نشستيم و شديم بازيچه دست يه عده دجال بي خيال بازار و پول اين چيزا بازار هم بالاخره برميگرده و مثبت ميشه و پول پارو كردن ها شروع ميشه تو اين چند ساله خوشبختانه يا بدبختانه بسيار از اين بازارها ديده ايم بنده يه ساعتي ميرم از هوا و پيرامونم لذت ببرم شاد و سبز و خوش شاداب و باشيد و از زندگاني لذت ببريد تا ميتوانيد......
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
ببخشيد تو اين هواي به اين خوبي حيف نيست پاي سيستم نشستيم و شديم بازيچه دست يه عده دجال بي خيال بازار و پول اين چيزا بازار هم بالاخره برميگرده و مثبت ميشه و پول پارو كردن ها شروع ميشه تو اين چند ساله خوشبختانه يا بدبختانه بسيار از اين بازارها ديده ايم بنده يه ساعتي ميرم از هوا و پيرامونم لذت ببرم شاد و سبز و خوش شاداب و باشيد و از زندگاني لذت ببريد تا ميتوانيد......
یگانه جان من هفته پیش هم به دوستان گفتم .گروه ساختمانی یک صعود به بازار بدهکاره که خب این صعود مصادف شد با نزول بازار .....کلا معاملات جالبی دارن مثلا ثاخت یه دونه هم رو منفی نداد من پایین نشسته بودم ثامان هم از دستم رفت به خاطر جو بازار تکنیکال ثامان رو کنار گذاشتم که اشتباه کردم
آقا با این هدف حسنامنتال موافقم شدید. من که فعلا مقداری (بیشتر ) در ضرر هستم و با یاری همانهایی که استاد نظری فرمودند. نشستن و خیره شدن به مانیتور هم دردی را دوا که نمی کند ، هووووچ ، اعصاب را هم به هم میریزد . این پارکها هم عجب صفایی دارند دراین وقت سال.>:d<
دوستان عزیز . امروز واقعا نیازمند یاری سبزتان در گرفتن روحیه هستیم x-(. آخه چرا هم ولساپا هم فاسمین هم وصنعت هم .... همه منفی می شن ؟ تازه بیمه پارسیان واقعا روسفید می کنه آدم رو :(
نظر