امروز با يه بنده خدايي صحبت ميكردم دكتره از اونهايي كه از امريكا اومده اينجا سرمايه گذاري بكنه به ايشان ميگم خب تو اين چند ماه چقدر سود كردي ميگه هر چي سود كرده بودم اين يك ماه دادم رفت ضرر هم كردم سنگين ميگم خب مرد حسابي تو با اين سرمايت بازار شفاف اروپا و امريكا رو ول كردي اومدي تو اين منجلاب سرمايه گذاري ميكني گفت اره به خدا خودشم مونده بود چي بگه.....
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postنقدی بر سخنان شب گذشته دکتر احمدی نژاد؛
چرا احمدی نژاد سخنانی را که باید می گفت، نگفت؟
او باید می گفت چرا 10 روز افکار همه مردم را درگیر موضوعی نمود که باید در جلسات خصوصی و بین مسئولین عالی نظام حل می شد، او حتی برای یکبار هم از مصلحی به عنوان وزیر اطلاعات نام نبرد، او در سخنان شب گذشته اش هرگز سعی ننمود مشکلات پیش آمده را حل شده معرفی نماید بلکه به امکان حل آنها اشاره کرد، او نپذیرفت که این "منیت ها" و طلب "اقتدار" و باورش بر "عزت بخشی او به کشور و مردم و رهبری" منشا همه مشکلات بوده است.
دکتر احمدينژاد سرانجام پس از 10 روز سکوت و قهر روز گذشته مدت کوتاهی در دفتر کارش حضور یافت، سپس با شرکت در جلسه هیات دولت که بدون حضور مصلحی برگزار شده بود، تاکید نمود که "البته دوركاري و خانهنشيني چند روزه دلايلي دارد كه اين دلايل را در دل خود نگه ميدارم چون بسياري از حرفها بايد در دل انسان باقي بماند"!
به گزارش آرمان ایران برخی مسئولین صرف حضور احمدی نژاد در جلسه هیات دولت و بیان سخنانی کلی در دفاع از ولایت فقیه، و اینکه تنها دولت او بوده که پس از انقلاب به میثاقش با ولایت پایبند بوده است را، موفقیتی برای نظام و وی قلمداد نموده و پایان مشکل را نوید دادند، اما واقعیت آن است که با توجه به سخنان شب گذشته ایشان می توان نتیجه گرفت که هیچ چیز عوض نشده و شاید حضور احمدی نژاد و سخنانش مشکلات را بیشتر و گره را کورتر نیز نموده باشد! بویژه آنکه هیچ کس تصور نمی کرد بعد از آنهمه کش و قوس باز هم از مصلحی بخواهند که در جلسه به بهانه ای حاضر نشود!
به نقد قسمتهایی از سخنان وی در هیات دولت پس از 10 روز شایعات و بیان اختلافات می پردازیم، و معتقدیم به راحتی می توان نتیجه گرفت که آیا احمدی نژاد به قصد حل اختلاف پا به هیات دولت گذارد؟
به نظر می رسد که چنین نبوده است!
http://www.armaniran.com/fa/pages/?cid=7489به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postقضيه خيلي سادست از خودتان بپرسيد چرا تا يك روز بازار مثبت ميشود حقوقي ها فروشنده و عرضه كننده ميشوند ان هم ميليوني و سنگين؟؟؟
وقتي حقوقي جماعت به فرداي خودش و مملكتش اعتقاد نداره و فروشندست حتي در منفي رنج ميزند بايد فاتحه ان بازار را خواند....هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
آقای نظری ولی به نظر بنده حتی تو همین کش و قوس های چند روز اخیر هم خیلی ها موج سواری کردن و بردن ، شاید نظرات شما مبتنی بر روحیات بلند مدت نگریتون باشه وگرنه یه سفته باز یا بورس باز براش این جور افت و خیز ها یه فرصت قلمداد میشه ... ضمناً اگه خاطرتون باشه من یه چند هفته پیش از حضرتعالی در مورد فروش های مشکوک حقوقی ها پرسیدم و گفتم باید دید علت خالی کردن و نقد شدن اینها چیه .. بعد از چند روز صداش در اومد و معلوم شد بــــــــــله خبر چیه ... و دوباره تو همین جو منفی این حقوقی ها بودن که روز یکشنبه خوب جمع کردن بنده خودم خوب اطلاع دارم که از کدوم استیشن کارگزاری همین صبا تامین چی ها خرید ...وقتی بنده گفتم دلیل فروش سهام توسط دانایان چیه ؟؟؟ شما فرمودین دانایان عددی نیست که بخواهد رفتارش قابل بررسی باشه و موثر واقع بشه، یادتونه ؟
از نظر بنده حقیر، در چنین مواقعی تحلیل بنیادی به هیچ وجه نمی تونه کمکی بکنه، چون اصلا اساس بر تحلیل نیست .. اساس بر رفتار حقوقی هاست الان فقط باید دید حقوقی ها چه رفتاری از خودشون نشون می دن .جون بازار دست اونهاست .بخواهیم نخواهیم اونها هستن که دارند صف می چینن و می ریزن . همین صف امروز غدیر !!!...حالا بمـــــــــــــاند
از این راه سود کردن تو بازار هر چند ممکنه به مذاق خوش نیاد و علمی نباشه ولی یه حقیقته، اینکه بازار ما بیشتر از اونی که باید از رفتار حقوقی ها و اونم به خاطر رانت اطلاعاتی که اونها ازش مطلعند تاثیر می گیره ،و اینکه تو بازار ما حقوقی ها دارن جولان می دن ...همه اینها یه فرصت اطلاعاتیه .
ضمناً استاد نظری ما تو ساعات شیرین معاملاتی بیشتر از بقیه اوقات نیازمند نظرات و عقایدتون هستیم لطفاً لطفاً خواهشمندیم تو این ساعات از بازار قهر نکنید ... هوا هم خواستین بنده میارم خدمتتون(هواخوری چند روز پیشتون خیلی منو تو کف گذاشته آخه به شدت برام حیاتی بود وجودتون )
واما تا یادم نرفته ... استاد راجع به اون بساز بفروشی و بازار مسکن و ... حداقل شما دیگه لطفاً نفرمایید این مطلبو ...
ارادتمند شماآخرین ویرایش توسط sanko؛ 2011/05/03, 15:50.
نظر
-
در اصل توسط sanko پست شده است View Postآقای نظری ولی به نظر بنده حتی تو همین کش و قوس های چند روز اخیر هم خیلی ها موج سواری کردن و بردن ، شاید نظرات شما مبتنی بر روحیات بلند مدت نگریتون باشه وگرنه یه سفته باز یا بورس باز براش این جور افت و خیز ها یه فرصت قلمداد میشه ... ضمناً اگه خاطرتون باشه من یه چند هفته پیش از حضرتعالی در مورد فروش های مشکوک حقوقی ها پرسیدم و گفتم باید دید علت خالی کردن و نقد شدن اینها چیه .. بعد از چند روز صداش در اومد و معلوم شد بــــــــــله خبر چیه ... و دوباره تو همین جو منفی این حقوقی ها بودن که روز یکشنبه خوب جمع کردن بنده خودم خوب اطلاع دارم که از کدوم استیشن کارگزاری همین صبا تامین چی ها خرید ...وقتی بنده گفتم دلیل فروش سهام توسط دانایان چیه ؟؟؟ شما فرمودین دانایان عددی نیست که بخواهد رفتارش قابل بررسی باشه و موثر واقع بشه، یادتونه ؟
از نظر بنده حقیر، در چنین مواقعی تحلیل بنیادی به هیچ وجه نمی تونه کمکی بکنه، چون اصلا اساس بر تحلیل نیست .. اساس بر رفتار حقوقی هاست الان فقط باید دید حقوقی ها چه رفتاری از خودشون نشون می دن .جون بازار دست اونهاست .بخواهیم نخواهیم اونها هستن که دارند صف می چینن و می ریزن . همین صف امروز غدیر !!!...حالا بمـــــــــــــاند
از این راه سود کردن تو بازار هر چند ممکنه به مذاق خوش نیاد و علمی نباشه ولی یه حقیقته، اینکه بازار ما بیشتر از اونی که باید از رفتار حقوقی ها و اونم به خاطر رانت اطلاعاتی که اونها ازش مطلعند تاثیر می گیره ،و اینکه تو بازار ما حقوقی ها دارن جولان می دن ...همه اینها یه فرصت اطلاعاتیه .
ضمناً استاد نظری ما تو ساعات شیرین معاملاتی بیشتر از بقیه اوقات نیازمند نظرات و عقایدتون هستیم لطفاً لطفاً خواهشمندیم تو این ساعات از بازار قهر نکنید ... هوا هم خواستین بنده میارم خدمتتون(هواخوری چند روز پیشتون خیلی منو تو کف گذاشته آخه به شدت برام حیاتی بود وجودتون )
واما تا یادم نرفته ... استاد راجع به اون بساز بفروشی و بازار مسکن و ... حداقل شما دیگه لطفاً نفرمایید این مطلبو ...
ارادتمند شما
والا من هم این چند روزه خبرهایی شنیدم که امیدوارم درست نباشه. مثلا اینکه لابی مسکن داره تاثیر بدی روی روند صعودی بورس می گذاره و خیلی از کله گندها که یک مدتی دارایشون در خواب هست میخواهند یک تکونی به اون بدهند. البته این درست که تو بوقو کرنا زدند که مسکن را اجازه نمیدیم تکون بخوره و ... ولی واقعیت چیز دیگری است. جالب اینجایست که خیلی تکنیکالیست ها هم که رانت اطلاعاتی بالایی دارند صحبت از موج c اصلاحی می کنند. من که خودم موندم دوستان اگه رانتی اطلاعاتی دارند مطرح کنند ممنون میشم.آخرین ویرایش توسط ali1763؛ 2011/05/03, 16:22.
نظر
-
با بسته شدن نماد معاملاتی مخابرات
برای بالا بردن شاخص به سهمهای گروه خودرویی متوسل خواهند شد
به احتمال زیاد اکثر سهمای پرپتانسیل و نامی این گروه مثل (خساپا وساپا خیهمن خزامیاد و...) فردا مثبت خواهند بود.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاگر روندي كه اين دو روز شاهد بودم فردا هم ادامه پيدا كند و حقوقي ها به عمد قصد عرضه هاي سنگين داشته باشند بازار خوبي را پيشبيني نميكنم خيلي خيلي مراقب باشيد
بنده اگر سهامم به قيمتهاي خريدم برسد نقد ميشوم و ميرم رو يك سهم زير خاكي و بنيادي قوي مثل همين خفناور يا پست ديگر به نوسانات بازار هم كاري نخواهم داشت....
میشه راجه به وضع بنیادی خفناور یه توضیحی بدین. مقدار زیادی از این سهم مان نصیره که خود نصیرم حجم مبناش کمههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط frouzan پست شده است View Postاستاد به نظر شما ماهم سهمهامون را بفروشيم يانه.من تعداد زيادي شاراك دارم.؟؟؟؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط bijan askari پست شده است View Postآقای نظری خسته نباشید. چه قیمتی برای خرید رپارس مناسبه؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط bijan askari پست شده است View Postجناب نظری عزیز نظرتون را در مورد خرید حق تقدم وساپا میفرمایید.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر