در اصل توسط vahid_lok پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post540 تومان اخر بر چه اساسي!!!!
حالا با این وضعیت من این همه سهمی رو که خریدم چکار کنم؟......سود نخواستیبم پول خودشو در میاره؟
نظر
-
در اصل توسط dexoey پست شده است View Postاینجا رو ببینید....
حالا با این وضعیت من این همه سهمی رو که خریدم چکار کنم؟......سود نخواستیبم پول خودشو در میاره؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postخير دوست عزيزم از نظر بنيادي حداقل در كوتاه مدت تارگت نهايي سهم را 360 تومان ميدانم ان هم در صورتي كه قيمت شركتهاي پتروشيمي رشد خوبي كند
نظر
-
در اصل توسط آريانا پست شده است View Postجناب نظري عزيز اگر منظور وصندوق است بايد عرض کنم که قيمت فعلي نيز براي اين سهم ازحيث بنيادي زياد است ولي بنا به دلايلي که ممکن است جو مساعدي در آينده نزديک بر روي اين سهم بوجود بيايد اينبار ممکن است بر خلاف سري قبل از 360 نيز عبور نمايد ولي پيرو فرمايش شما بهتر است که در 360 از اين سهم خارج شد.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
-
درباره خفناور بنده يك حساب سرانگشتي كرده ام براي سال 90 سود پيش بيني شده شركت 70 تومان ميباشد كه با توجه به احتمال افزايش نرخ برخي محصولات شركت به نظر ميرسد سود شركت تا سطح 80 تومان افزايش پيدا نمايد لازم به ذكر است در عملكرد 9 ماهه امسال شركت 68.4 تومان از سود خود راپوشش داده از طرف ديگر طرح توسعه شركت افتتاح شده است پس طبق گزارش خود شركت انتظار افزوده شدن 30 تومان به سود شركت و رشد سود شركت تا سطوح 110 تومان را داريم پي بر اي متوسط 5 طبق پي بر اي متوسط خودروييها به اين سهم اعمال ميشود اما به دليل پتانسيل افزايش سرمايه 50 درصدي از محل سود انباشته 1 واحد پي بر اي بيشتر اعمال ميشود كه به پي بر اي 6 و قيمتهاي 660 تومان براي سال 90 ميرسيم الان قيمت سهم 370 تومان است پس ميتوان انتظار بازدهي 70-80 درصدي را از اين سهم در بازه ميان مدت داشت در ضمن كوچكي شركت و سهام شناور اندك هم اگر لحاظ شود ميتوان انتظار بازدهي بيشتري از اين سهم داشتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
با سلام خدمت اساتيد محترم آقايان نظري پناهي و بانو راشين وساير بزرگواران بورسي
بنده مدتي است كه از نظرات اين فروم استفاده مي كنم و دعاگوي عزيزان هستم
جمع بسيار دوستانه ، مفيد و محترمي داريد.
افتخار دارم اولين پيام خودم را در اين كفتگو ثبت كنم
و بابت زحماتتان تشكر
اميدوارم هميشه پايدار و موفق باشيد
نظر
-
-
نظر