تايپيك بورسي داره ميشه تايپيك درد و دل كردن. دوستان اين حرفها رو توي يه تايپيك به اسم درد و دلهاي من جا كنيد.
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط sanko پست شده است View Postآقای نظری فاراک رو چی کارش کنیم ؟ خستم کرده به نظرتون عوض بکنم .؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postتايپيك بورسي داره ميشه تايپيك درد و دل كردن. دوستان اين حرفها رو توي يه تايپيك به اسم درد و دلهاي من جا كنيد.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم بچه ها در اين تاپيك مجاز به ارسال هر گونه پستي هستند در اين تاپيك به سوي همه دوستان با هر نوع گفتاري باز است مگر همه چيز بورس و بازار و پول است اينجا سايتي ازاد و اين تاپيك نيز بخشي از ان سايت است پس هر چه دل تنگت ميخواهد بگوتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم بچه ها در اين تاپيك مجاز به ارسال هر گونه پستي هستند در اين تاپيك به سوي همه دوستان با هر نوع گفتاري باز است مگر همه چيز بورس و بازار و پول است اينجا سايتي ازاد و اين تاپيك نيز بخشي از ان سايت است پس هر چه دل تنگت ميخواهد بگوسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم بچه ها در اين تاپيك مجاز به ارسال هر گونه پستي هستند در اين تاپيك به سوي همه دوستان با هر نوع گفتاري باز است مگر همه چيز بورس و بازار و پول است اينجا سايتي ازاد و اين تاپيك نيز بخشي از ان سايت است پس هر چه دل تنگت ميخواهد بگویل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
جناب نظری و پناهی
من هم شرمنده ام و عذر میخواهم که این ایمیل را اینجا اوردم
دیگر تکرار نخواهد شد
میدانم نباید تاپیک پر بیننده و مفید شما منحرف شودتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط یزدی پست شده است View Postسلام استاد
دو روز وساپا داره سنگین معامله مشه علتش چیه؟
می تون گپ پر کنه؟؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط jahan پست شده است View Postاقای نظری سلام من فراوری را 20درصد در ضررم به نظر شما با حق وسا÷ا تعویض کنم.در ضمن10000هزار کچاد 84100ریالی دارم امیدی به این سهم است.باتشکر و صمیمانه ترین درودها
كچاد را اصلا توصيه به تعويض نميكنم با خبر حذف عوارض صادراتي كنسانتره و گندله در سال 90 از روز يكشنبه شاهد صف خريد سنگ اهنيها خواهيم بودبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب نطري بنيادي خنصير چطوره؟ اين سهم مدتي است داره افت ميكنه فقط. چرا؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر