بابك جان من كمي خفناور خريدم در روز گذشته. تكينيكي اين سهم رو هم زحمتشو بكشيد ممنون ميشم. با توجه به اينكه روز چهارشنبه صف فروشش جمع شد و آخرين قيمت هم بالاتر از قيمت كلوز شده است. ممنون از شما
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postبابك جان من كمي خفناور خريدم در روز گذشته. تكينيكي اين سهم رو هم زحمتشو بكشيد ممنون ميشم. با توجه به اينكه روز چهارشنبه صف فروشش جمع شد و آخرين قيمت هم بالاتر از قيمت كلوز شده است. ممنون از شما
نظر
-
-
سلام آقای پناهی
با تبریک بخاطر سایت زیبا وپربارتان و آرزوی موفقیت برای شما دودوست عزیز(آقای نظری) من امروز عضو سایت شما شدم وضمن استفاده از مطالب سایت وتشکر از زحمات شما ودوستان عزیز دیگر برای اولین سوال خواستم نظر تکنیکال
شما را در مورد شتولی وفروم بدانم >:d<
نظر
-
در اصل توسط arya89 پست شده است View Postسلام آقای پناهی
با تبریک بخاطر سایت زیبا وپربارتان و آرزوی موفقیت برای شما دودوست عزیز(آقای نظری) من امروز عضو سایت شما شدم وضمن استفاده از مطالب سایت وتشکر از زحمات شما ودوستان عزیز دیگر برای اولین سوال خواستم نظر تکنیکال
شما را در مورد شتولی وفروم بدانم >:d<در اصل توسط arya89 پست شده است View Postسلام آقای پناهی
شما را در مورد شتولی وفروم بدانم >:d<
به خونه خودتون خوش آمدین
فروم سهم مورد علاقه منه.البته تو این قیمتها ! سهم کفش 60 تومنه ... تنها 25 روز دیگه تحمل کنه و مثبت بمونه یه واگرائی خفن مثبت تو دید ماهانه میزنه.
الان وضعیت بنیادی سهم خیلی ضغیفه.البته نقل قول از محسن عزیزه.ولی سهم تحت همون شرایطی که عرض کردم منفجر میشه و اونموقع فاندامنتالیستا شاهد تغییر روند در سود شرکت خواهند شد.
و اما شتولی 260 و 180 بالا پائین سهمن.سهم در صورت عبور از 260 به سمت 340 حرکت خواهد کرد.اگر فاندای سهم مناسب باشه که فکر میکنم مناسبه خرید در قیمتهای نزدیک 180 تا 200 توجیح پذیر خواهد بود.
نظر
-
در بورس ایران هزاران نفر با اطلاعات نهانی فعالیت می کنند چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۲۱:۱۶
حدود 8000 نفر از مدیران و کارشناسان شرکتهای پذیرفته شده در بورس ، دارنده اطلاعات نهانی به حساب میآیند که بخشی از این افراد بر پایه همین اطلاعات در بازار سهام معامله میکنند
شما چندمین نفر هستیدکه به اطلاعات دسترسی پیدامی کنیدآیا تابه حال از خودتان پرسیدید؟
آیاتابه حال به این موضوع فکر کرده اید؟ آیا بورس ما سالم است؟
ویا اصلا کشوراسلامی ما ...
آیا می دانید چرا همیشه توکف قیمت نمی توانید بخرید ودر سقف فروش؟
چرا همیشه ته مانده غذا ویا سهامی که دیگه رسش راکشیدند ویا پس از خرید آقایان دست ما می رسد؟
وهزاران سوال دیگراشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
ببینیم یکشنبه سنبه کدوم گروه از بازیگران بورس بر اون یکی میچربه:
اونایی که با ریزش طلا بورس رو پررونق خواهند دید یا اونایی که ریزش فلزات و نفت رو بهمراه طلا دلیل رکود آینده بورس خواهند دید و شروع به نقد کردن سهام میکنن<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
فك كنم همه به فكر نقد كردن باشند
با احوالات مجلس كه ميخوان از ريس جمهور سوال كنن@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
در اصل توسط احمدي پست شده است View Postسلام جناب بابک
دیتاهای روی مس طلا از کجا می شه دریافت کرد؟
از سایت www.xtb.com متاتریدرشو دانلود کنید اونجا هست
نظر
-
-
نظر