کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب استاد نظری سلام باتوجه به رشد سودشیران واینکه بیش از 70٪ پرتفوی واتی شیران می باشد واتی راچگونه می بینید؟
من خودم شیران هم دارم وامروز واتی اضاف کردم
به نظر بنده حقیر باتوجه به اینکه شیران سهامدار عمده و حامی خوبی داره می تونه بازدهی خوبی را داشته باشه نظر شما چیست؟
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
اقای پناهی نه ادبیاتی که بکار بردم بد بود نه جمله من دستوری فقط جواب سوال را خواستم همین .بااین حال اگر احساس میکنید توهینی شد از حضورتان عذر خواهی میکنم .در هر حال شما استاد همه ما هستید پوزش مرا بطلبید تشکر
حضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی
Crude Oil Prices Charts. Latest News on Oil, Energy and Petroleum Prices. Articles, Analysis and Market Intelligence on the Oil, Gas, Petroleum and Energy Industry. Accurate Oil Price Forecasts
آقا مهدی صدرا برای 1 روز یا 2 روز نیست...مدت زمانی که من با سهم میمونم خیلی متفاوت با محسنه!یعنی هر کدوممون سلیقه ای عمل میکنیم.شما هم مونده به سلیقتون.اگر از صدرا مطمئن هستید نگهش دارید و وقتی به هدفش رسید بفروشید.میانگین خرید من 230 هست.سهمم را خواستم بفروشم حتما تو سایت میزنم.ولی فعلا باهاش کار دارم.وصنعتم 123.5 از صف فروش بازم اضافه کردم میانگینمم آوردم پائینواونم بفروشم حتما میگم
At Yahoo Finance, you get free stock quotes, up-to-date news, portfolio management resources, international market data, social interaction and mortgage rates that help you manage your financial life.
سلام به دوستان گل و استادان ارجمند
در یکی از سایتهای همسایه یک مطلبی از یک کارشناس خوندم که جالب بود.(تحلیل تکنبکال)
ایشون حدس زده بود که بازار تا اخر هفته مثبت است که یک پول بک است و بعد یک ریزش اساسی وجود داره و خیلی از سهام ها افت شدیدی می کنند.!
من می خوام از جناب پناهی بپرسم از نظر تکنیکای در شاخص الگویی رو مشاهده می کنند؟
اقا محسن اصلا از نظر فندامنتال همچین ریزشی می تونه اتفاق بیفته؟
آقا محسن به ماگفتن خفناور بخرين شناورش پايينه ماهم 550 خريد داشتيم با افت شاخص اون هم افتادتا350 رو 360دوباره خريديم به نظرتون رشدش تاچه اندازه است
اگه يك محبتي بكنيد بنياديش رو هم يك توضيح بدين
سپاسگزارم
دوست عزيزم چند صفحه قبل به تخمين سود اوري و قيمت سهم پرداختم خودم برنامه خريد پله اي و سنگين خفناور را از امروز كليد زذم سهم از ديد بنيادي طلاست همه چي دارد طرح توسعه بزرگ و پي بر اي پايين و افزايش سرمايه از سود انباشته و بازار بي رقيب و .....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر