کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام جناب نظری خسته نباشید بازار امروز هم مثبت باز شد ولی اکثر معامله گرها حقیقی هستند و خرید ها و فروشها هم هیجانی بازگشت شاخص به کانال صعودی و در چه تاریخی پیش بینی می کنید
بنده فكر ميكنم اگر مشكل خاص سياسي پيش نيايد با توجه به فصل مجامع و در پيش بودن گزارشات 3 ماهه بازار خوبي خواهيم داشت البته ميگويم منوط به الم نشدن بازي هاي سياسي
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
بعضي ها ميگويند چرا در خفناور حقوقي وارد نميشود متاسفانه وقتي تحليل نباشد هر كسي سر هوا يك چيزي ميگويد اخه حقوقي چطوري وارد سهمي بشود كه با 40 ميليون تومن 1 درصد سهامش جمع ميشود ان هم با اين شناور اندك حقوقي مگر دييوانه است وقت و انرژي صرف شركتي كند كه حتي نميتواند 500 ميليون تومان هم خريدي ازش داشته باشد...
اينو اينجا بذارم براي كساني كه ميگن سهم تعديل نداره!!!
درباره خفناور بنده يك حساب سرانگشتي كرده ام براي سال 90 سود پيش بيني شده شركت 70 تومان ميباشد كه با توجه به احتمال افزايش نرخ برخي محصولات شركت به نظر ميرسد سود شركت تا سطح 80 تومان افزايش پيدا نمايد لازم به ذكر است در عملكرد 9 ماهه امسال شركت 68.4 تومان از سود خود راپوشش داده از طرف ديگر طرح توسعه شركت افتتاح شده است پس طبق گزارش خود شركت انتظار افزوده شدن 30 تومان به سود شركت و رشد سود شركت تا سطوح 110 تومان را داريم پي بر اي متوسط 5 طبق پي بر اي متوسط خودروييها به اين سهم اعمال ميشود اما به دليل پتانسيل افزايش سرمايه 50 درصدي از محل سود انباشته 1 واحد پي بر اي بيشتر اعمال ميشود كه به پي بر اي 6 و قيمتهاي 660 تومان براي سال 90 ميرسيم الان قيمت سهم 370 تومان است پس ميتوان انتظار بازدهي 70-80 درصدي را از اين سهم در بازه ميان مدت داشت در ضمن كوچكي شركت و سهام شناور اندك هم اگر لحاظ شود ميتوان انتظار بازدهي بيشتري از اين سهم داشت
برخي از تاپيك ها را كه ميخوانم متاسف ميشوم براي خودمان صبح تا شب نشستيم از وضع مالي و زندگيمان ميناليم صبح تا شب نشستيم مسبب اين وضعيت را حكومت و دولت و فلان و فلان ميدانيم با اين طرز فكرها توفع چه چيزي داريم؟؟؟
تو هيمين سايت بريد ببينيد طرف چطوري تحليل ميكنه همينطوري سر هوا يه چيزي ميگه و اسمشو ميذاره نظر اقتصادي و بورسي به خداوندي خدا تا وقتي اين رويه و اين تفكرمان باشد به هيچ جايي كه نخواهيم رسيد هيچ هميني هم كه هستيم از سرمان نيز زياد است......
اينو اينجا بذارم براي كساني كه ميگن سهم تعديل نداره!!!
درباره خفناور بنده يك حساب سرانگشتي كرده ام براي سال 90 سود پيش بيني شده شركت 70 تومان ميباشد كه با توجه به احتمال افزايش نرخ برخي محصولات شركت به نظر ميرسد سود شركت تا سطح 80 تومان افزايش پيدا نمايد لازم به ذكر است در عملكرد 9 ماهه امسال شركت 68.4 تومان از سود خود راپوشش داده از طرف ديگر طرح توسعه شركت افتتاح شده است پس طبق گزارش خود شركت انتظار افزوده شدن 30 تومان به سود شركت و رشد سود شركت تا سطوح 110 تومان را داريم پي بر اي متوسط 5 طبق پي بر اي متوسط خودروييها به اين سهم اعمال ميشود اما به دليل پتانسيل افزايش سرمايه 50 درصدي از محل سود انباشته 1 واحد پي بر اي بيشتر اعمال ميشود كه به پي بر اي 6 و قيمتهاي 660 تومان براي سال 90 ميرسيم الان قيمت سهم 370 تومان است پس ميتوان انتظار بازدهي 70-80 درصدي را از اين سهم در بازه ميان مدت داشت در ضمن كوچكي شركت و سهام شناور اندك هم اگر لحاظ شود ميتوان انتظار بازدهي بيشتري از اين سهم داشت
دوست عزيزم چند صفحه قبل به تخمين سود اوري و قيمت سهم پرداختم خودم برنامه خريد پله اي و سنگين خفناور را از امروز كليد زذم سهم از ديد بنيادي طلاست همه چي دارد طرح توسعه بزرگ و پي بر اي پايين و افزايش سرمايه از سود انباشته و بازار بي رقيب و .....
با سلام
آقای پناهی تکنیکالش را مرحمت میفرمائید باسپاس فراوان از زحمات دو بزرگوار.
دوست عزيزم بنده از خفناور انتظار بازدهي 70-80 درصدي طي 3-4 ماه اينده دارم اما وصنعت و شبريز را فكر ميكنم تا 1 ماه اينده به سود خوبي خواهند نشست به همين دليل ابتدا از موقعيت اين دو سهم استفاده ميكنم و سپس با خيال راحت اكثر سرمايه ام را به خفناور تبديل خواهم كرد
آقای نظری اگه خیلی توضیحش سخت نیست میشه بگید چطور به این زمتنها میرسید؟آیا تجربست؟
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
سلام جناب نظری خسته نباشید بازار امروز هم مثبت باز شد ولی اکثر معامله گرها حقیقی هستند و خرید ها و فروشها هم هیجانی بازگشت شاخص به کانال صعودی و در چه تاریخی پیش بینی می کنید
راجی عزیز میشه بگی ازکجا متوجه میشی که اکثر معامله گرها حقیقی هستند و خرید ها و فروشها هم هیجانی ؟
ببخشید من تازه کارم ودوست دارم یاد بگیرم.
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
ببینم کسی میتونه به من از وضعیت خبهمن بگه؟
چندتایی دارم اما نمیدونم کی برا فروش مناسبه 307 خریدمه
با اجازه استاد نظری و بابک عزیز
دوست عزیز خبهمن سهم خوبیه با فاند مناسب
بستگی به دید شما داره هدف قیمتی سهم در میان مدت 400 تا 420 تومنه اگه اتفاقی در عرصه سیاست داخلی نیوفته
آیتم های مثبت سهم
تعدیل مثبت
افزایش سرمایه
ورود برخی از زیر مجموعه ها به بورس و فرابورس
پی به ای پایین
لیدر بودن در گروه و بازار
و برنامه های سرمایه گذاری اگه تواناییشو داشته باشن
به نظر من هدفا 330 بعد 370 و بعد 400 تومنه و حمایت ها 310 و 290 و 280
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
محسن جان سلام
واقعا خسته نباشی دوست عزیز
محسن جان سوالی داشتم در مورد رانفور
آیا خرید سهم در قیمت های 1700 تومن توصیه میکنید؟؟؟؟؟
تهدیدها و فرصت های سهمو چطور ارزیابی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا میتونیم احتمال بازدهی 100 درصدی رو از سهم داشته باشیم؟؟؟
آیا ارزش تک سهم شدن رو داره؟؟ پیشاپیش از پاسخت یه دنیا ممنونم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر