تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سپه
    كاربر فعال
    • Dec 2010
    • 790

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
    اين خفناور را امان نميدهند كمي بخريم كي داره رنج ميكنه:-?
    سلام
    جناب نظری شما کاملا به این سهم ایمان دارین که تو 6 ماه 70% سود می ده. وخودتون هم درکمینش هستین برا خرید

به نظر شما بهتر نیس سهمی که اعتقاد داریم 70-80% می ره بالا فعلا با هر قمتی که دادن بخریم .فوقش به جا 70-80% 66-77 درصد سود م کنیم

چون سر توکا فولاد من دس دس کردم که برسه به 140تومن یهو قبل افزایش سرمایه ولاد رفت بالا ودیگه دستم بش نرسید الانم که می بینین ککجاس.
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
      سلام
      جناب نظری شما کاملا به این سهم ایمان دارین که تو 6 ماه 70% سود می ده. وخودتون هم درکمینش هستین برا خرید

به نظر شما بهتر نیس سهمی که اعتقاد داریم 70-80% می ره بالا فعلا با هر قمتی که دادن بخریم .فوقش به جا 70-80% 66-77 درصد سود م کنیم

چون سر توکا فولاد من دس دس کردم که برسه به 140تومن یهو قبل افزایش سرمایه ولاد رفت بالا ودیگه دستم بش نرسید الانم که می بینین ککجاس.
      دوست عزيزم ما امروز سهم را به دلخواه خريديم وقتي ميشود سهم را 6 درصد پاينتر بخريم چرا سهم بيخودي بايد بالا برود و فروشندگان جا بزنند و نتوانيم سهم را به دلخواه و تعداد خريد كنيم
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• oldlover
        عضو عادی
        • Oct 2010
        • 57

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        چاکرم LEON عزیز

ولی این مجسمه نادر نیست.اسم شخص روی مجسمه نوشته شده.دو تا پای اسب هم دقت کرده باشید بالاست این یعنی علامت جنگ...حالا جنگ با چی و کی؟...

جنگ با بدی ها جنگ با دورویی ها جنگ با دروغ .... ( کاش آزادی داشتیم و میتونستیم حرف بزنیم )

این مجسمه بابک خرمدینه..نماد مبارزه با اعراب و متجاوزان نماد غیرت و تعصب.ما که به پای بابک خرمدینو امثال بابک نمیرسیم فقط میخواهیم مثل اون باشیم.بابک خرم دين بزرگ مرد اصيل ايراني، شيرمردي که 22 سال در برابر تجاوز ننگين اعراب به خاک ميهن،مردانه مقاومت و ايستادگي کرد و در نهايت با غدعه و نيرنگ از پا در آمد.

آخرين گفتار بابک ( به نوشته کتاب حماسه بابک اثر نادعلي همداني (
        چنين بوده است :
        تو اي معتصم خيال مکن که با کشتن من فرياد استقلال طلبي ايرانيان را خاموش خواهي کرد من لرزه اي بر ارکان حکومت عرب انداخته ام که دير يا زود آن را سرنگون خواهد نمود .

تو اکنون که مرا تکه تکه ميکني هزاران بابک در شمال و شرق و غرب ايران ظهور خواهد کرد و قدرت پوشالي شما پاسداران جهل و ستم را از ميان بر خواهد داشت !

اين را بدان که ايراني هرگز زير بار زور و ستم نخواهد رفت و سلطه بيگانگان را تحمل نخواهد کرد من درسي به جوانان ايران داده ام که هرگز آنرا فراموش نخواهند کرد .

من مردانگي و درس مبارزه را به جوانان ايران آموختم و هم اکنون که جلاد تو شمشيرش را براي بريدن دست و پاهاي من تيز ميکند صدها ايراني با خون بجوش آمده آماده طغيان هستند مازيار هنوز مبارزه ميکند و صدها بابک و مازيار ديگر آماده اند تا مردانه برخيزند و ميهن گرامي را از دست متجاوزان و يوغ اعراب بدوي و مردم فريب برهانند.

اما تو اي افشين . . . در انتظار و بدينسان نخست دست چپ بابک بريده شد و سپس دست راست او و بعد پاهايش و در نهايت دو خنجر در ميان دنده هايش فرو رفت و آخرين سخني که بابک با فريادي بلند بر زبان آورد اين بود: " پاينده ايران "

http://www.sarzamineahoora.blogfa.com/post-38.aspx
        درود بر بابک نگهبان ایران دیار مهر
        درود بر بابک پناهی که شرافت را به ارث برده
        [FONT="Arial"][/FONT]جماعتی که نظر را حرام میگویند نظر حرام بکردند و خون خلق حَلال
        سعدی

نظر

• punisher
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 267

چی شد بورس زلزله اومده !!!!!!!!!

نظر

• hiva
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 94

سلام دوستان . صبح بخیر . کسی می دونه چی شده ؟ الان باید از کجا معاملات رو دید؟:-w

نظر

• punisher
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 267

سیستم بورس ایران دچار مشکل شده.
              بورس ... میلیاردی ایران ... نمی دونم چی بگم فقط متاسفم.

نظر

• hiva
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 94

بچه های انصافا اگه کسی به معاملات دسترسی داره یه اطلاعی هم به ما بده !!!!!!!

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2933

صف باغمیشه را دادن تمام شد ........ X-(
                  یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                  دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                  مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• soroush
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 561

??????/
                    احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• حیدر بابا
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 70

بچه های تبریز اومدیم و این سیستم دیگه درست نشد تکلیف چیه؟
                      آهان من می گم بیاین خودمون یه وال استریت درست کنیم پس برگه سهامتون رو بردارین بیاین ائل گلی

نظر

• aliasadiham
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 71

ه گزارش خبرنگار بورس نیوز ، در پی بروز مشکل در سامانه معاملاتی با شرکت بورس تماس گرفته شد که مسئولین شرکت بورس اعلام کردند بروز مشکل در سامانه ارتباطی به این شرکت ندارد و سیستم نرم افزاری pam دچار مشکل است .

پس از آن با حنانی معاونت پشتیبانی و مدیریت نرم افزار معاملات شرکت مدیریت فناوری تماس گرفتیم که وی اظهار داشت سیستم عامل نرم افزار فعلا مشکل دارد و تا رفع اشکال امکان انجام معامله نیست .

وی در خصوص امکان انجام معاملات در روز جاری خاطر نشان کرد فعلا هیچ صحبتی نمی توان کرد و باید حداقل یک ساعت زمان برای رفع مشکل داشته باشیم تا بتوانیم نظر نهایی را اعلام کنیم
                        @};-

نظر

• LEON
                          عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 206

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                          چاکرم LEON عزیز

ولی این مجسمه نادر نیست.اسم شخص روی مجسمه نوشته شده.دو تا پای اسب هم دقت کرده باشید بالاست این یعنی علامت جنگ...حالا جنگ با چی و کی؟...

جنگ با بدی ها جنگ با دورویی ها جنگ با دروغ .... ( کاش آزادی داشتیم و میتونستیم حرف بزنیم )

این مجسمه بابک خرمدینه..نماد مبارزه با اعراب و متجاوزان نماد غیرت و تعصب.ما که به پای بابک خرمدینو امثال بابک نمیرسیم فقط میخواهیم مثل اون باشیم.بابک خرم دين بزرگ مرد اصيل ايراني، شيرمردي که 22 سال در برابر تجاوز ننگين اعراب به خاک ميهن،مردانه مقاومت و ايستادگي کرد و در نهايت با غدعه و نيرنگ از پا در آمد.

آخرين گفتار بابک ( به نوشته کتاب حماسه بابک اثر نادعلي همداني (
                          چنين بوده است :
                          تو اي معتصم خيال مکن که با کشتن من فرياد استقلال طلبي ايرانيان را خاموش خواهي کرد من لرزه اي بر ارکان حکومت عرب انداخته ام که دير يا زود آن را سرنگون خواهد نمود .

تو اکنون که مرا تکه تکه ميکني هزاران بابک در شمال و شرق و غرب ايران ظهور خواهد کرد و قدرت پوشالي شما پاسداران جهل و ستم را از ميان بر خواهد داشت !

اين را بدان که ايراني هرگز زير بار زور و ستم نخواهد رفت و سلطه بيگانگان را تحمل نخواهد کرد من درسي به جوانان ايران داده ام که هرگز آنرا فراموش نخواهند کرد .

من مردانگي و درس مبارزه را به جوانان ايران آموختم و هم اکنون که جلاد تو شمشيرش را براي بريدن دست و پاهاي من تيز ميکند صدها ايراني با خون بجوش آمده آماده طغيان هستند مازيار هنوز مبارزه ميکند و صدها بابک و مازيار ديگر آماده اند تا مردانه برخيزند و ميهن گرامي را از دست متجاوزان و يوغ اعراب بدوي و مردم فريب برهانند.

اما تو اي افشين . . . در انتظار و بدينسان نخست دست چپ بابک بريده شد و سپس دست راست او و بعد پاهايش و در نهايت دو خنجر در ميان دنده هايش فرو رفت و آخرين سخني که بابک با فريادي بلند بر زبان آورد اين بود: " پاينده ايران "

http://www.sarzamineahoora.blogfa.com/post-38.aspx

درود بر شما
                          و تمام آزادمردان امروز خاکمان,که بابک از حنجره شان فریاد میزند,بابک و بابکان اگر بمیرد
                          آزادگی نمیمیرد

نظر

• hasan42
                            عضو جدید
                            • Apr 2011
                            • 7

دوستان معاملات شروع شد از 15.30 الی 16.30

نظر

• iq_son
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 705

سلام بعد یه مدت اومدیم سفارش خرید بدیم سفارش گذاشتیم اما انگار فروشنده ها خواب ظهرگاهیشون طولانی بود دیر کردن:d بهمون سهم نرسید.
                              سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• بورس بازان
                                Banned
                                • Apr 2011
                                • 11

سهمهایی که آینده بسیار روشنی دارند : مداران-خفناور-فاراک موفق و پر سود باشید

نظر

در حال کار...
                                X