تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baradaran
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 545

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    خوب جناب برادران چنگال شما درست رسم نشده.اگر دقیق رسم کنید میبینید که مدل لاین فرق خواهد کرد.یعنی برای درستی چنگال ببینید هر سه شاخه چنگال چند دفعه در شکل زیر با قیمت برخورد داشته.هرچقدر بیشتر برخورد کند و از همان نقطه برگردد اعتبار چنگال میره بالا

جناب پناهی بنده هم قبول دارم هر چه تعداد دفعاتی که قیمت به شاخه برخورد میکنه و برمیگرده بیشتر باشه اعتبار چنگال رو بیشتر میکنه ولی نباید چنگال رو به این خاطر تغییر داد . در چنگال شما در سقف 3 مرتبه و در میانه یک بار به شاخه برخورد داشته و در چنگال من در سقف دوبار و در خط میانی یکبار بنابراین فقط یک مرتبه تفاوت وجود داره .
    تفاوت چنگال من با شما به خاطر اینه که من بر مبنای قیمت کلوز رسم کردم و شما بر اساس قیمیت بالاترین و کمترین قیمت و این دو دیدگاه متفاوته و نمیشه گفت که یکی اشتباه رسم شده .
    از نظر من قیمت کلوز از اعتبار بیشتری برخورداره ولی نظر شما هم کاملا برام محترمه . از اظهار نظرتون ممنون .
    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
      جناب پناهی بنده هم قبول دارم هر چه تعداد دفعاتی که قیمت به شاخه برخورد میکنه و برمیگرده بیشتر باشه اعتبار چنگال رو بیشتر میکنه ولی نباید چنگال رو به این خاطر تغییر داد . در چنگال شما در سقف 3 مرتبه و در میانه یک بار به شاخه برخورد داشته و در چنگال من در سقف دوبار و در خط میانی یکبار بنابراین فقط یک مرتبه تفاوت وجود داره .
      تفاوت چنگال من با شما به خاطر اینه که من بر مبنای قیمت کلوز رسم کردم و شما بر اساس قیمیت بالاترین و کمترین قیمت و این دو دیدگاه متفاوته و نمیشه گفت که یکی اشتباه رسم شده .
      از نظر من قیمت کلوز از اعتبار بیشتری برخورداره ولی نظر شما هم کاملا برام محترمه . از اظهار نظرتون ممنون .
      من چند تا خط موازی با خطوط ادرو کشیم که مطابق شکل زیر میشه.شاید برای تشخیص بهتر کمکی بکنه

نظر

• majid
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 151

جناب آقای پناهی با سلام
        با توجه به افزایش سرمایه های شرکتهای مختلفی که پیش رو میباشد شرکت در کدام را پیشنهاد مینمائید. البته قبلا شما اعلام نموده بودید در هیچ افزایش سرمایه ای شرکت نمیکنید در صورت عدم شرکت در افزایش سرمایه چه زمانی را بهترین فرصت برای ورود به سهم(شرکت با بنیاد خوب) بعد از افزایش سرمایه میدانید.با تشکر فراوان

نظر

• vet
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1504

جناب نظری اگه ممکنه به طور کلی بگید افزایش سرمایه خوبه یا بد
          منظورم در دید کوتاه مدت وبلند مدته
          فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
            سلام بر بزرگان این تاپیک
            نظرتون رو درباره خزامیا و خنصیر و کماسه میخواستم
            خنصير در اين قيمتها با توجه به افزايش سرمايه پيش رو از محل سود انباشته و تعديل عايدي و طرح توسعه گزينه مناسبي ميباشد
            زامياد نيز با ديد ميان مدت گزينه ارزنده اي ميباشد
            اما كماسه خير توصيه به خريد اين سهم نميكنم
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• hamed89
              Banned
              • Jul 2025
              • 617

در اصل توسط م نظري پست شده است View Post
              خنصير در اين قيمتها با توجه به افزايش سرمايه پيش رو از محل سود انباشته و تعديل عايدي و طرح توسعه گزينه مناسبي ميباشد
              زامياد نيز با ديد ميان مدت گزينه ارزنده اي ميباشد
              اما كماسه خير توصيه به خريد اين سهم نميكنم
              اقای نظری من تو کماسه گیر کردم!! اشتباه شد!هیچ فاکتور مثبتی نداره؟چرا خریدار نداره؟

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                جناب نظری اگه ممکنه به طور کلی بگید افزایش سرمایه خوبه یا بد
                منظورم در دید کوتاه مدت وبلند مدته
                به طور كلي سعي كنيد در افزايش سرمايه هايي شركت كنيد كه گزارش توجيهي افزايش سرمايه چشم گير و نرخ بازده سرمايه در حد بالايي باشد البته اين امر معمولا با ديد ميان مدت و بلند مدت صورت ميگيرد
                همچنين شركت در افزايش سرمايه گروه بانكي و ليزينگي و بيمه اي را با چشمان بسته توصيه ميكنم

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                  اقای نظری من تو کماسه گیر کردم!! اشتباه شد!هیچ فاکتور مثبتی نداره؟چرا خریدار نداره؟
                  با اجازه استاد نظری چون خودم یه بار ازش نوسان خوبی گرفتم میگم...سهم نکته مثبت داره اما به وقتش اتفاقا اگه دیدت بین 9 ماه تا یکسال باشه دست کم روش 40-50 % میگیری اما الآن قیمتش یکم بالا رفته اینجوری بگم الآن اونقدر نمی ارزه اما طرح توسعش واقعا واسه شرکت سود سازه...
                  اما اگه فرصت خروج داد تو این قیمتا خروجش به صلاحه....

نظر

• hamed89
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 617

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                    با اجازه استاد نظری چون خودم یه بار ازش نوسان خوبی گرفتم میگم...سهم نکته مثبت داره اما به وقتش اتفاقا اگه دیدت بین 9 ماه تا یکسال باشه دست کم روش 40-50 % میگیری اما الآن قیمتش یکم بالا رفته اینجوری بگم الآن اونقدر نمی ارزه اما طرح توسعش واقعا واسه شرکت سود سازه...
                    اما اگه فرصت خروج داد تو این قیمتا خروجش به صلاحه....
                    ممنون..خیلی جالبه اصلا خریدار نداره..
                    ولی یه خوبی که داشت وقتی بازار افت کرد پول ما کم نشد بالا هم رفت پولمون زیاد نشد.مثلا سایپا با همین کماسه خریدم 15 درصد ضررم!
                    البته با این حرفا خودم رو توجیه میکنم..

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط م نظري پست شده است View Post
                      به طور كلي سعي كنيد در افزايش سرمايه هايي شركت كنيد كه گزارش توجيهي افزايش سرمايه چشم گير و نرخ بازده سرمايه در حد بالايي باشد البته اين امر معمولا با ديد ميان مدت و بلند مدت صورت ميگيرد
                      همچنين شركت در افزايش سرمايه گروه بانكي و ليزينگي و بيمه اي را با چشمان بسته توصيه ميكنم
                      جناب نظري افزايش سرمايه كگل رو چه جوري ميبينيد؟
                      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3038

باسلام وخسته نباشيد وعرض ادب خدمت استاد نظري و استاد پناهي عزيز
                        آقاي نظري در مورد تامين ماسه ريخته گري كه يه كارخانه سيليس جنب كارخانه خودش ساخته و گفته ميشه اگه به بهره برداري برسه سودش 2برابر ميشه شما چه نظري داريد ؟آيا اين شايعه است ويا اينكه واقعيت داره؟!
                        سپاسگزارم

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

درباره كماسه در اين قيمتها سهم را كاملا در سقف ميدانم
                          نكته مهم طرح توسعه شركت ميباشد كه به دليل فقدان نقدينگي لازم فعلا پيشرفت چنداني نداشته است اما مطمئنا با افتتاح طرح توسعه تحولي در سوداوري كماسه پديد خواهد امد فعلا در كوتاه مدت انتظاري از سهم نميرود كماسه سهم بلند مدت و چند ساله ميباشد در نهايت توصيه به بنده در صورت توان خروج از سهم ميباشد

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                            جناب نظري افزايش سرمايه كگل رو چه جوري ميبينيد؟
                            با ديد ميان مدت و حداقل تا پايان سال عالي ميدانم در سنگ اهنيها هر كس سهامداري كند مطمئنا سود سالانه خوبي نصيبش خواهد شد

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

جناب نظري شركت تو مجمع كگل رو صلاح ميدونيد؟
                              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

دیدار هیأتی به ریاست لاریجانی با احمدینژاد
                                این دیدار با توجه به عزل سه وزیر و در پی آن ركود سه وزارتخانه و نیز جلوگیری از اختلاف میان دولت و مجلس در ارتباط با این موضوع صورت میگیرد. در حال حاضر نظر مثبتی در مورد وزیر ورزش پیشنهادی رئیس جمهور نداریم البته این موضوع پس از بررسیها در این ارتباط قطعی میشود.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: به منظورسامان دهی به وزارتخانههای ادغام شده در هفته جاری هیئتی به ریاست رئیس مجلس با رئیس جمهور دیدار می كند.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد دهقان ظهر امروز در جمع خبرنگاران در ارتباط با دیدگاه مجلس در ادغام وزارتخانهها اظهار داشت: مجلس در نظر دارد پس از بازگشت رئیسجمهور از قزاقستان هیئتی به ریاست رئیس مجلس شورای اسلامی به منظورهمكاری دولت و مجلس در ساماندهی وضعیت وزارتخانهها و بررسی این مسئله با ریاست جمهوری دیدار داشته باشند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X