تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط kavian77 پست شده است View Post
    باسلام اگرممكن است نظرتان رادرمورئنگداري يافروش سهام بكام -وصندوق - فاراك - شكربن وشاراك بفرماييد .باتشكر
    با نگه داري تمامي سهامتان به جز كربن موافقم
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
      سلام دوستان من با سیستم آنلاین تا حالا افزایش سرمایه نرفتم.
      یه چند تا سوال از دوستان با سابقه دارم::-?
      1-الان که مپنا باز شده 15% سهام که از اندوخته افزایش سرمایه داده کی به ما می رسه و آیا اتوماتیک سیستم آنلاین از وجودش مطلع می شه یا نه؟
      2-حق تقدم که باز شد و معاملاتش انجام شد بنده با انلاین می تونم خودم بفروشم یا نه؟یعنی اینم اتو وارد سیستم می شه یا نه؟:d
      کوچیک همه شما;)
      1-سهام حاصل از سود انباشته به حساب شما به صورت اتوماتيك اعمال ميشود در برخي مواقع اين اعمال كمي زمانبر ميباشد و در نهيات شما ميتوانيد با خريد چند سهم سهام افزايش سرمايه را بر روي سهام جديد خود اعمال نماييد
      2- حق تقدم باز بشود در سيستم شما ميتوانيد به فروش برسانيد اما در معاملات انلاين را خبر ندارم بتوان يا خير معمولا برخي كارگزاريها كه با مشتريهاي جديد كار ميكنند تا حق تقدم به دستشان نرسد فروشي انجام نميدهند!!!!

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط baggio پست شده است View Post
        سلام محسن خان..
        یه نظر کلی راجع به هفته آینده وکلا خرداد ماه می نویسین...ممنونم
        دوست عزيزم اگر از ديد بنيادي و پارامترهاي بنيادي بخواهيد بازار ما در شرايط فعلي بايد كاملا صعودي و رو به جلو باشد اما ماشاالله همه چي رو بازار تاثير ميگذارد به جز پارامترهاي اقتصادي....

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط aliasadiham پست شده است View Post
          اقای نظری امروز نصیر ماشین 1% از سهام فناورشو عرضه کرد......... بنظرتون این عرضه تا کی ممکنه ادامه داشته باشه؟ و اگه ادامه داشته باشه چه تاثیری روی سهم میزاره؟؟
          فكر نميكنم بخواد از خير مالكيتش بگذره نهايت 4 درصد عرضه داشته باشد اتفاقا اين عرضه باعث جذب بيشتر سهامداران به اميد كسب كرسي هاي بيشتر هيئت مديره نيز ميشود

نظر

• اقلیدس
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 219

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
            با نگه داري تمامي سهامتان به جز كربن موافقم
            اقای نظری میشه دلیل عدم نگه داری کربن را بگویید؟
            اخه من بر عکس شما فکر میکنم و عقیده دارم کربن تو این قیمتها میتونه بازدهی فوق العاده ای نصیب سهامداراش کنه.
            وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
            در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

دوست عزيزم اگر از ديد بنيادي و پارامترهاي بنيادي بخواهيد بازار ما در شرايط فعلي بايد كاملا صعودي و رو به جلو باشد اما ماشاالله همه چي رو بازار تاثير ميگذارد به جز پارامترهاي اقتصادي....
              محسن جان خسته نباشی استاد

استاد خیلی دوس دارم تحلیلتونو در مورد شرایط کلی بازار بدونم ... راستش نمیخوام فاز منفی بدم اما یه جورایی به شرایط کلی بازار خوش بین نیستم احساس میکنم بازار سکته کرده ... هر چی خبر خوب میاد تو گروه ها و سهم های مختلف عکس العملی مثبت از سهم نمیبینم ... نظر من اینه که بازار برای رشد بیشتر باید دو برابر قبلی انرژی مثبت داشته باشه یه انرژی برای رد کردن سطوح قیمتی قبلی که خیلی ها فروشنده هستن و خروج از بازار رو در دستو کار خود قرار دادن .... و انرژی دوم انرژی برای دیدن سطوح قیمتی جدید که با توجه به شرایط فعلی سیاسی این انرژی رو نمیبینم ....محسن جان نتیجه گیری من اینه که بازار منتظر یه ضربه نهاییه این ضربه یا سیستماتیک و سیاسیه یا اقتصادی اولیش که معلومه چی میتونه باشه اما دومی رو من افت قیمت نفت میدونم ..
              به هر حال بی صبرانه منتظر تحلیل شما هستم فارغ از برسی سهام خاص شاید نتیجه گیری از شرایط کلی بازار و بررسی تهدید ها و فرصت هاش بشه مسیر رو تشخیص داد
              پیشاپش از پاسخت ممنونم ...مرسی
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Ehsan Am
                کاربر فعال
                • Feb 2011
                • 177

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای نظری :
                من هم امروز دقیقا قصد داشتم وصنعت را با پست عوض کنم ولی چون میانگین پستم بالاست ولی اعتقاد راسخ به این سهم دارم یک منفی هم یک منفیه .
                به نظر شما شنبه تو یه ذره منفی تر خرید پست امکانپذیره با وجود مشاهده روند امروز یا حداقل با همین قیمت امروز؟
                با تشکر

نظر

• پوریا
                  عضو جدید
                  • Dec 2010
                  • 14

1-سهام حاصل از سود انباشته به حساب شما به صورت اتوماتيك اعمال ميشود در برخي مواقع اين اعمال كمي زمانبر ميباشد و در نهيات شما ميتوانيد با خريد چند سهم سهام افزايش سرمايه را بر روي سهام جديد خود اعمال نماييد
                  2- حق تقدم باز بشود در سيستم شما ميتوانيد به فروش برسانيد اما در معاملات انلاين را خبر ندارم بتوان يا خير معمولا برخي كارگزاريها كه با مشتريهاي جديد كار ميكنند تا حق تقدم به دستشان نرسد فروشي انجام نميدهند!!!!
                  با اجازه آقای نظری مطلبی را هم من اضافه کنم

دوست عزیز جناب آیکیو سان... بهتر است یک روز بروید شرکت سپرده گذاری مرکزی و درخواست یوزر نیم و پسورد نمائید که همان موقع برایتان صادر میکنند .... بردن شناسنامه و کارت ملی فراموش نشود ..... اگر شهرستان هستید هم از طریق نماینده ها میشود که معمولا چند هفته ای ظول میکشد که به ایمیلتان بفرستند ..... مزایای بی شماری دارد
                  وقتی وارد سیستم میشوید .... تمام سهام و حق تقدم های تعلق گرفته و کارگزار ناظرتان را بر روی هر سهمی میتوانید ببینید .... تمام خرید و فروش ها با یک روز تاخیر در سیستم ثبت میگردد و ....

مثلا برای هر صد هزار سهم مپنا .... 15094 سهم از انباشته و 10691 حق تقدم سهم از آورده ثبت شده است ... یعنی 25.785 درصد
                  در همین مورد و موارد مشابه .... دانستن دقیق تعداد حقها ،کمک زیادی به سهامدار مینماید

حق تقدم ها هر وقت آزاد شد قابل معامله با آنلاین هست

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

با سلام خدمت جناب پناهی اگر امکان داره لطف کنید و یک موج شماری از صدرا ارایه بدهید
                    در ضمن به نظر شما تارگت صدرا تا پایان تیر ماه چقدره ؟
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• takbourse
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 50

سلام
                      ببخشید شما از مجمع وامید خبر دارین؟

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

در اصل توسط aliasadiham پست شده است View Post
                        اقای نظری و اقای پناهی عزیز نظرتون در مورد حتاید چیه؟
                        و با ورود کشتیرانی فجر به بورس حکشتی رشد میکنه و برای خرید خوبه؟
                        بنده با توجه به تحريمها و شاخص فعلي بالتيك به هيچ وجه نظرم بر حكشتي مثبت نميباشد
                        حتايد را چندان بررسي نكردم اما ظاهرا وضعيت سوداوري سهم رو به رشد ميباشد

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Post
                          اقای نظری میشه دلیل عدم نگه داری کربن را بگویید؟
                          اخه من بر عکس شما فکر میکنم و عقیده دارم کربن تو این قیمتها میتونه بازدهی فوق العاده ای نصیب سهامداراش کنه.
                          افزايش شديد قيمت مواد اوليه و احداث واحد هاي جديد توليد كربن در كشور و مشكلات صادراتي در اين صنعت و اشباع بازار داخلي از جمله دلايل بنده براي فروش اين سهم ميباشد

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            محسن جان خسته نباشی استاد

استاد خیلی دوس دارم تحلیلتونو در مورد شرایط کلی بازار بدونم ... راستش نمیخوام فاز منفی بدم اما یه جورایی به شرایط کلی بازار خوش بین نیستم احساس میکنم بازار سکته کرده ... هر چی خبر خوب میاد تو گروه ها و سهم های مختلف عکس العملی مثبت از سهم نمیبینم ... نظر من اینه که بازار برای رشد بیشتر باید دو برابر قبلی انرژی مثبت داشته باشه یه انرژی برای رد کردن سطوح قیمتی قبلی که خیلی ها فروشنده هستن و خروج از بازار رو در دستو کار خود قرار دادن .... و انرژی دوم انرژی برای دیدن سطوح قیمتی جدید که با توجه به شرایط فعلی سیاسی این انرژی رو نمیبینم ....محسن جان نتیجه گیری من اینه که بازار منتظر یه ضربه نهاییه این ضربه یا سیستماتیک و سیاسیه یا اقتصادی اولیش که معلومه چی میتونه باشه اما دومی رو من افت قیمت نفت میدونم ..
                            به هر حال بی صبرانه منتظر تحلیل شما هستم فارغ از برسی سهام خاص شاید نتیجه گیری از شرایط کلی بازار و بررسی تهدید ها و فرصت هاش بشه مسیر رو تشخیص داد
                            پیشاپش از پاسخت ممنونم ...مرسی
                            دوست عزيزم وضعيت بنيادي بازار بسيار مناسب ميباشد فعلا از هر جهت به بازار بنگريم بازار پتانسيل رشد خوبي را دارد اما تنها مشكل بازار فارق از هر علتي تنها و تنها شرايط سياسي و عدم اعتماد و كاهش شديد حجم معاملات و خروج نقدينگي از بازار ميباشد فعلا نقدينگي سرگردان است و به دنبال بازاري جديد كه پيدا نكرده و نخواهد كرد به نظر بنده ان ضربه اي كه شما از ان ياد ميكنيد به زودي و نهايتا تا انتشار گزارشات 3 ماهه به بازار وارد ميشود و بنده انتظار يك موج صعودي ديگر را از بازار دارم

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

قیمتهای جهانی که امروز بعد از رشد خوب دیروز کمی منفی بودند در حال برگشت هستند.
                              سرب کمی مثبت شد و به 2450 دلار رسید
                              یه زمانی بود که قیمت سرب و روی تقریبا برابر بودن و حتی روی بالاتر هم بود ولی الان سرب فاصله حدود 300 دلاری با روی داره که قابل توجه هست.
                              به نظرم با توجه به اینکه امسال قیمت سرب حتی به حدود 2800 و بالاتر هم رسید میانگین قیمت سرب امسال تا اینجا خیلی خوب بوده و به نظرم امسال فسرب بتونه تعدیل های بیشتری رو نسبت به همگروهاش داشته باشه.
                              البته من بیشتر فاسمین دارم ولی از فسرب هم نباید به سادگی گذشت. پی بر ای بالای اون هم نشون دهنده انتطار بالای بازار از این سهمه.
                              هرچند زیان انباشته داره ولی بعد از افزایش سرمایه و خبرهایی که در مجمع اعلام شد شرکت در استانه تحوله.
                              ساویر جان متخصص فسربه و اگر سوالی داشتید ازش بپرسید!

در ضمن پیشبینی سود سال 90 بر اساس هر تن 2 هزار دلار با دلار هزار تومان در نظر گرفته شده که بر طبق گزارش حسابرس که بعد از افزایش سرمایه منتشر شده و در کدال هم هست متوسط نرخ فروش در فروردین امسال 2400دلار بوده است! با این حساب تعدیل خیلی خوبی در انتطارشه. البته تمام سهم های این گروه تعدیل مثبت دارند.
                              توصیه به خرید نیست.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
                                با سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای نظری :
                                من هم امروز دقیقا قصد داشتم وصنعت را با پست عوض کنم ولی چون میانگین پستم بالاست ولی اعتقاد راسخ به این سهم دارم یک منفی هم یک منفیه .
                                به نظر شما شنبه تو یه ذره منفی تر خرید پست امکانپذیره با وجود مشاهده روند امروز یا حداقل با همین قیمت امروز؟
                                با تشکر
                                احسان جان امكانش 50-50 ميباشد به نظرم هر كس روز يكشنبه پست منفي بخرد بهترين خريد بازار را انجام داده است به خصوص اينكه صبا تامين هم در حال خريد است و فكر ميكنم به زودي باز بالاي 1 درصد بيايد

نظر

در حال کار...
                                X