کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ای عشق
دستی به کرم به شانه ما نزدی
بالی به هوای خانه ما نزدی
دیر است دلم چشم به راهت دارد
ای عشق سری به خانه ما نزدی
من آمدمممممممممممممم
اصلا خرید و فروشی انجام ندادم تا آخر بازار نبودم
ولی فکر کنم فردا یا دوشنبه فرصت خرید بدهد
اساتید لطفا روند بازار را ارزیابی نمایید
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
ای عشق
دستی به کرم به شانه ما نزدی
بالی به هوای خانه ما نزدی
دیر است دلم چشم به راهت دارد
ای عشق سری به خانه ما نزدی
من آمدمممممممممممممم
اصلا خرید و فروشی انجام ندادم تا آخر بازار نبودم
ولی فکر کنم فردا یا دوشنبه فرصت خرید بدهد
اساتید لطفا روند بازار را ارزیابی نمایید
سلام بر بانو شاعر رژان
میرکاظمی کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفت قرارگاه خاتم!!!( تجهیزاتیا حال کنن :D )
مسعود میرکاظمی وزیر پیشین نفت دولت دهم که به دلیل ادغام هشت وزارتخانه از مقام خود برکنار شد کار خود را اینبار در قرارگاه خاتم الانبیاء وابسته به سپاه پاسداران ایران و بزرگترین پیمانکار خاورمیانه آغاز کرد. گفته شده است که در قرارگاه خاتم الانبیاء وزیر پیشین نفت اجرای یکی از طرح ها را برعهده گرفته است. در دورۀ تصدی مسعود میرکاظمی بر وزارت نفت سپاه پاسداران ایران موفق شد از طریق شرکت قرارگاه خاتم الانبیاء میلیاردها دلار قرارداد با وزارت نفت امضا کند که به یاری شان بازوی نظامی جمهوری اسلامی بر تمام مراحل کشف و بهره برداری و توزیع منابع نفت و گاز ایران تسلط یافت.
اساتید محترم بکام را از نظر تکنیکی وبنیادی چطور ارزیابی می کنید ؟.....با تشکر
از نظر بنيادي با توجه به قراردادهاي شركت چه در زمينه فيبر نوري و چه در زمينه كابل مسي و بحث فروش زمينهاي شركت و طرح هاي توسعه اي شركت گزينه بسيار مناسبي ميباشد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
با سلام . در قیمت 260 وارد فاراک شدم و به امید برگشت سهم باهاش موندم تا الان . طی این مدت برای پایین اومدن میانگین خرید کردم و حالا میانگینم شده 240 . اگر تعدیل منفی بده کارم دیگه تمومه . خدا رحم کنه . کاش روز اولی که منفی خورد میرفتم تو صف فروش و خالی میکردم .این هم عاقبت سهامداری کردنه
نظر