کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بلي مجدد قابل فروش است. منتها مدت اعتبار آنها تا دو سال ميباشد. (دليل تسه هاي مختلف هم اعتبار آنها بوده كه از تاريخ صدور به مدت دو سال قابل دادوستد و يا قابل استفاده هستند)
میگویند سنگی را که یک دیوانه به چاه بیاندازد صد نفر آدم عاقل هم نمیتوانند ان را بیرون بیاورند
منتهی قضیه ما کمی فرق میکند بلایی که امروز سرمان امده کار یک دیوانه نیست کار دو دیوانه است و فکر نکنم کسی بتواند درستش کند .
میگویند سنگی را که یک دیوانه به چاه بیاندازد صد نفر آدم عاقل هم نمیتوانند ان را بیرون بیاورند
منتهی قضیه ما کمی فرق میکند بلایی که امروز سرمان امده کار یک دیوانه نیست کار دو دیوانه است و فکر نکنم کسی بتواند درستش کند .
بلايي كه امروز سر ما آمد از عدم هوشياري خودمان بوده.
من به شخصه فقط و فقط خودمو عامل ضرر هاي يك ماه اخيرم ميدانم و بس ...
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
محمود جان شما شاید ولی من مقصر رو خودمان نمیبنم دلایل زیادی هم دارم اقتصاد ما کاملا وصل شده است به سیاست ما بطوری که با کوچکترین خبری منفی میشود وبا کوچکترین دستوری مثبت ، در تمامی بازارها تحلیل جوابگوست و با این روش جلو میروند چرا به بازار بورس ما کاری کرده اند که هیچ تحلیلی چه تکنیکال چه بنیادی جوابگو نیست ؟ قیمتهای جهانی فلزات غیر اهنی (مس و روی) روز چهارشنبه حدود2 درصد مثبت بودند ولی تمامی شرکتهای مرتبط با این فلزات (فاسمین فراور کروی فسرب) روند معکوسی داشتند و صف فروش بودند ! دیروز و امروز هم همین طور با انکه جهانی روی وقیمت دلار(که فراتر از بودجه ی پیش بینی شده ی این شرکتها ، شده است) رو جمعه با روند مناسبی به کار خود پایان داده بودند ولی دیدید که بازهم شرکتهای مرتبط چه روندی داشتند !!
همه اینها به کنار چرا امثال را سال جهاد اقتصادی نامگذاری میکند وباعث سوق دادن سرمایه های مردم به بازاری میشوند که هر روز بدتر از دیروز است ، جهاد اقتصاد این است؟ این که جهاد با اقتصاد است ؟ نه دوست عزیز مقصر ما نیستیم مقصر همان افراد نالایقی هستند که با تدابیری غلط ونداشتن برنامه ای درست و حساب شده سود سپرده بانکها را کاهش دادند وباعث شدند مردم سپرده های خودشان را از بانکها بیرون بکشند ونیجه ی ان این شود که این سرمایه ها یک روز به سوی بازار طلا برود و بازار سکه را داغ کند ویک روز روانه ی بازار ارز شود و بازار ارز و دلار را داغ کند البته کسی مخالف کاهش دادن سود بانکها نیست حرف این است که بعد از ان چه برنامه ی برای این سرمایه های بیرون امده داشتند که کاملا مشخص بود که ندارند ونخواهند داشت وبه عبارتی (اصلا نمیدانند که چه کار دارند میکنند)
به هرحال دوست عزیزم من مقصر را خودمان نمیدانم مقصر اصلی کسانی هستند که در این شرایط که هر روز بر شمار شرکتهای تحریم شده افزوده میشود عوض اینکه دست دوستی حتی به شکل ظاهری هم که شده بسوی هم دراز کنند به سر و کله ی هم میپرند وباعث چنین رخدادهایی در وضع اقتصاد و بازار سرمایه میشوند.
موفق باشید .
سلام
آقا میگم از این دوستان خارجی خبری ندارین؟اونا که اومدن این فولاد رو رو 325 جم کردن!
میگن همشون برگشتنی تو هواپیما سکته رو زدن! بعد خدمه دیدن کاریش نمی شه کرد هواپما فرود اضطراری کرده تو بیابون ولشون کرده و برگشتن تهران!!!!!
سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
اتفاقا حامد جان بنده كاملا اين وضعيت امروز را تقصير خودمان ميدانم يه مدت امدند و سينه سپر كردند و محمود مردمي نژاد راه انداختند بعد انهايي هم كه داعيه ازادي داشتند چه كردند هيچي جوانهايمان يا كشته شدند يا به قول خودشان كهريزكي اب هم از اب تكان نخورد حالا كه بحث منافع پيش امده از روستايي كشاورز تا مجلسي سياستمدار صدايش درامده به قول دوستي تا در مملكت ما منفعت گرايي شخصي وجود دارد همين حايي هم هستيم از سرمان نيز زياد است....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
بااجازه استاد نظری وغذرخواهی از ایشان
نمی خواستم چیزی بگم ولی دیگه واقعا این بازار و کارهای سران این ئمملکت اعصابم را خط خطی کرده نه همش بخاطر پول و ضرر در بورس بلکه بخاطر این همه دورویی و اینکه ملت را ... گیرآوردند
این بازار دیگه بازار بشو نیست به همین راحتی ها
اگرهم مثبتش کنند تا بخواهد به پول ضرر جبران بشه یه دو سه ماهی کار می بره آن هم اگر شرایط سیاسی خوب بشه
به نظر تو این کش و قوس ها یک چیزخوب نمایان ترشد برای خیلی ها
فکرکنم همه معنی دیکتاتوری رادیگه باید خیلی خوب فهمیده باشند معنی ریاکاری فریب
به نظرمن ماالان درحال زندگی از برهه تاریخ می باشیم که همانند قرون وسطی در اروپابود
ماانفلابی کردیم که در بعضی از ویزگی هایش همانند انقلاب فرانسه یا انقلاب روسیه ای شد که به دیکتاتوری ناپلئون واستالین منجرشدند
اگرازهمان ابتدای انقلاب اصول دمکراسی واقعی که امثال بازرگان ودیگران به دنبالش بودند اجرامی شد وگول سیاست آخوندی را نمی خوردند
فکرش را بکنید ما الان کجابودیم که کشوری مثل ترکیه بیایند ودمکراسی خودشان را به عنوان دمکراسی برتر تو خاورمیانه مطرح کنندو الان باید دوباره ملت انقلاب کنند آن معلوم نیست به چه قیمتی وتا چه زمانی که این ملت دوباره بیدار شوند هرچنددورنیست آن زمان
و .....
وخلاصه باید منتظرباشیم ببینیم کی ا.ن رامی کشند پایین تا به شکرخوری می اندازنش
آخه تا کی ...
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
محمود جان شما شاید ولی من مقصر رو خودمان نمیبنم دلایل زیادی هم دارم اقتصاد ما کاملا وصل شده است به سیاست ما بطوری که با کوچکترین خبری منفی میشود وبا کوچکترین دستوری مثبت ، در تمامی بازارها تحلیل جوابگوست و با این روش جلو میروند چرا به بازار بورس ما کاری کرده اند که هیچ تحلیلی چه تکنیکال چه بنیادی جوابگو نیست ؟ قیمتهای جهانی فلزات غیر اهنی (مس و روی) روز چهارشنبه حدود2 درصد مثبت بودند ولی تمامی شرکتهای مرتبط با این فلزات (فاسمین فراور کروی فسرب) روند معکوسی داشتند و صف فروش بودند ! دیروز و امروز هم همین طور با انکه جهانی روی وقیمت دلار(که فراتر از بودجه ی پیش بینی شده ی این شرکتها ، شده است) رو جمعه با روند مناسبی به کار خود پایان داده بودند ولی دیدید که بازهم شرکتهای مرتبط چه روندی داشتند !!
همه اینها به کنار چرا امثال را سال جهاد اقتصادی نامگذاری میکند وباعث سوق دادن سرمایه های مردم به بازاری میشوند که هر روز بدتر از دیروز است ، جهاد اقتصاد این است؟ این که جهاد با اقتصاد است ؟ نه دوست عزیز مقصر ما نیستیم مقصر همان افراد نالایقی هستند که با تدابیری غلط ونداشتن برنامه ای درست و حساب شده سود سپرده بانکها را کاهش دادند وباعث شدند مردم سپرده های خودشان را از بانکها بیرون بکشند ونیجه ی ان این شود که این سرمایه ها یک روز به سوی بازار طلا برود و بازار سکه را داغ کند ویک روز روانه ی بازار ارز شود و بازار ارز و دلار را داغ کند البته کسی مخالف کاهش دادن سود بانکها نیست حرف این است که بعد از ان چه برنامه ی برای این سرمایه های بیرون امده داشتند که کاملا مشخص بود که ندارند ونخواهند داشت وبه عبارتی (اصلا نمیدانند که چه کار دارند میکنند)
به هرحال دوست عزیزم من مقصر را خودمان نمیدانم مقصر اصلی کسانی هستند که در این شرایط که هر روز بر شمار شرکتهای تحریم شده افزوده میشود عوض اینکه دست دوستی حتی به شکل ظاهری هم که شده بسوی هم دراز کنند به سر و کله ی هم میپرند وباعث چنین رخدادهایی در وضع اقتصاد و بازار سرمایه میشوند.
موفق باشید .
موفق باشید .
اتفاقا حامد جان بنده كاملا اين وضعيت امروز را تقصير خودمان ميدانم يه مدت امدند و سينه سپر كردند و محمود مردمي نژاد راه انداختند بعد انهايي هم كه داعيه ازادي داشتند چه كردند هيچي جوانهايمان يا كشته شدند يا به قول خودشان كهريزكي اب هم از اب تكان نخورد حالا كه بحث منافع پيش امده از روستايي كشاورز تا مجلسي سياستمدار صدايش درامده به قول دوستي تا در مملكت ما منفعت گرايي شخصي وجود دارد همين حايي هم هستيم از سرمان نيز زياد است....
من با سياست كاري ندارم. درسته كه تنش هاي سياسي موجود باعث افت و ركود بورس شده اما اينكه نتوانستيم به موقع جلوي ضررهايمان را بگيريم تقصير خودمان ميدانم. ما در ايران زندگي ميكنيم نه در اروپا يا آمريكا و تحليل در ايران شرايط خاص خودشو مي طلبه. حتي مقصر بوجود آمدن آشوب سياسي اخير را خودمان يعني ملت ميدانم. ما بوديم كه چنين افرادي را سركار آورديم كه يه روز دنبال قدرتند و روز ديگر دنبال كينه و انتقام جويي و هر روز بدتر از ديروز ...
از بحث سياست كه بگذريم آيا واقعا ما نمي توانستيم جلوي ضررهاي بيشترمان را بگيريم؟ حال چه از سود هاي گذشته ضرر كرده باشيم چه از اصل سرمايه!
من به محمود شريعت تكنيكاليست مي گويم! آيا واقعا نمودارها، از پيش گوياي اين افت نبودند؟؟ هر روز با اين خيال كه شاخص دستكاري شده است و نمي تواند گوياي وضعيت موجود باشد خود را گول ميزدم و هيچ نگاهي به آن نمي انداختم. اما نمودار شاخص در يكي دو ماه گذشته واقعا گوياي واقعيت امروز بود. نبود؟ از آن گذشته علاوه بر بي توجهي بر اخطارهاي شاخص به اوضاع سياسي نيز بي توجه بودم و هر روز با اين اميدكه به زودي مشكل حل مي شود روزگار ميگذراندم و غافل از اينكه اصل اول در هر كاري ضرر نكردن است نه سود كردن!!! و اين جمله معروف كه فروشنده پشيمان بهتر از خريدار پشيمانست را به فراموشي سپرده بودم.
----------------------
سرتون و درد آوردم با خزعبلاتي كه نوشتم. آخرش اين فشار عصبي كار دستم ميده ...
نميدونم چرا اما فكر ميكنم روند بازار از فردا عوض ميشه ...
با سلام
نكته بسيار مهمي را به عرض دوستان برسانم و اينكه بنده پست را با ديد بلند مدت و با اهداف مشخص و دلايلي كه گفته ام خريداري كرده ام پست حالا بخواهد بشود 100 تومان هم براي بنده مهم نيست ديد بنده در پست سرمايه گذاري بلند مدت با هدف كسب سود حداقل 50-100 درصدي ميباشد
پس از دوستاني كه پست را با ديد كوتاه مدت و نوسانگيري خريداري كرده اند جدا توصيه ميكنم از سهم سريعا خارج شوند هر احتمالي در بازه كوتاه مدت در پست وجود دارد ممكن است سهم از همين سطوح برگردد ممكن است حتي تا قيمتهاي 300 تومان نيز افت كند تصميم با خودتان است خريد بنده صرفا با ديد بلند مدت بوده است
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر