در اصل توسط Mousavi پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postبعد از تمام شدن بازار خسته کننده و کم رمق امروز دیدن یک بازی فوتبال ناب خالی از لطف نیست
به امید پیروزی بارسا
محسن جان بارسایی هستی دیگه .به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط frouzan پست شده است View Postاستاد شاراك امروز هم 2000000صف خريد داشت . توي اين بازار خيلي عجيب بود...دارند جمعش ميكنند. بتانسيل سهم بالاست.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postمحسن جان با توجه به پوشش زیان شسم و رسیدن به سود نظرتون روش چیه؟ البته سود غیر غملیاتی و خب ایا نمیتونه در کوتاه مدت رشدی داشته باشه؟ ممنون میشم نظر شمارم بدونم :xبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
دوستان عزیزم امروز از اون روزایی بود که سرمایه گذار واقعی از بورس باز مبتدی تشخیص داده می شد!
به قول داداش محسن ما باید با دید بلند مدت بخریم
من که امروز تا آخرین ریال پولمو خرید کردم تمام!
حالا دیگه تا دو سه ماه باید دور دید زدن سهما رو خط بکشم تا خدایه نکرده سکته نکنم(شوخی)
سبد من 50% مپنا 30% وصنعت 10%غدیر 5% وپست 5% فاراکسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postسلام به همه دوستان
من یک هفته برای استراحت رفتم سفر و چون خرید هام و کرده بودم و میان مدت بود.بازار و رصد نکردم.
الان احساس اصحاب کهف رو دارم.:)
راستي چرا من شكلكهام فعال نيست؟؟؟؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
دومين كنفرانس خبري رييس جمهور در سال جاري روز سه شنبه دهم خرداد ماه با حضور اصحاب رسانه هاي داخلي و بين المللي برگزار ميشود.
دكتر محمود احمدينژاد در اين نشست خبري كه سه شنبه هفته جاري تشكيل خواهد شد به سوالات خبرنگاران داخلي و خارجي در حوزه هاي مختلف پاسخ ميدهد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postاساتید این سبدم واسه میان مدت خوبه؟
1.وصنعت 34% خرید 120
2.فاراک 28% خرید 250 ای وای من
3.وامید 19% خرید 700
4.وپست 19% میانگینی از 1050 و 615 =780به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر