تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    حالا ما فرض كنيم شركتهاي معدني به واسطه افزايش نرخ ارز با تعديل مثبت مواجه بشن خب اين تعديلارو كي به بازار اعلام ميكنن؟تازه امروز قيمت ارز بالا رفت يعني ما از شنبه بايد منتظر بسته شدن شركتهاي معدني واسه تعديل باشيم؟
    به دليل پايين بستن بودجه هاي سال 90 توسط شركتها بايد اين تعديل ها در گزارشات 3 ماهه و نهايتا 6 ماهه به بازار اعلام شود
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
      سلام بر دوستان و جناب نظری عزیز
      محسن جان شرکت مپنا بین الملل که از زیر شرکت های مپنای خودمونه سال 88 نزدیک به 80 میلیون یورو سودشناسایی کرده بوده و این سود برا سال 89 فعلا مشخص نیست اگه این سود رو تغییر نیافته برا سال جدید بدونیم همه این سود به مالک 100% سهام یعنی مپنا برسه!به نظرت این تغییرات قیمتی دلار بر سرمایه گذاری ارزی مپنا در این حالت هم تاثیر داره یا نه؟یعنی سود حاصل از شرکت مپنا بین الملل بیشتر میشه یا نه؟
      ببين دوست عزيزم هيچ شركتي به اندازه مپنا سياستهايش در شركتهاي زير مجموعه ضربه به سهامدار جز نميزند اين شركت ميزان تقسيم سود شركتهاي زير مجموعه خود را تنها 10 درصد براي تمامي شركتها گرفته فرق چنداني در افزايش 10-20 درصدي سود شركتهاي زير مجموعه در سوداوي مپنا ندارد مپنا بايد سياستهاي تقسيم سود شركتهاي زير مجموعه خود را حداقل تا سطح 50 درصد افزايش دهد تا سود واقعي مپنا را بيبنيد
      اما مپنا درست است واردات نسبتا بالاي ارزي دارد اما يادمان باشد عمده قرار دادهاي شركت نيز بصورت ارزي ميباشد ظاهرا افزايش نرخ ارز نيز به نفع شركت تمام ميشود

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
        <:-p<:-pمحسن از اون سهم دارم کم کم میام بیرون لجم را در آورده حالا خودت میدونی که نوسان میگیرم فتیر ودوباره میرم سراغش البته به موقع اش.امروز 50هزارتا واتی رو 118خریدم شنبه ببینم وصنعت هم خیلی فاز میده و ولصنم و... دوباره برگردم به اصل خویش یعنی ولصنم و وصنعت .از نظر فاندایی وصنعت خیلی خوبه ولصنم حرف نداره و واتی هم خوبه باید گین بده.بزودی باید به این قیمت های 140 و 160 تومان برسد.<:-p
        چطوري دكي خوب كردي خارج شدي تو اون قبر مرده نبود....
        از اون كارگزاريه بيا بيرون ببرمت جاي ديگه اعتبار هم ميگيري عقب افتادگيت جبران ميشه

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

محسن جان یه سطری در مورد پتروشیمی اصفهان مینویسی تا ببینم چی به چیه؟؟؟ ( البته ساید دوستانم نظر بدن عالی میشه )

5% افزایش نرخ دلار 50% سود شرکتو میبره بالا حالا 12% افزایش نرخ ارز بیش از 120% سودو میبره بالا.نظرت کلا در مورد بنیادی سهم + این افزایش نرخ ارز و تاثیرش چیه؟اگه ok میدی برم تکنیکالشو کامل بررسی کنم

آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/06/08, 22:47.

نظر

• Mousavi
            عضو عادی
            • May 2011
            • 196

بابک جان اگه زحمتی نیس یه سر بیا تاپیک مپنا

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

5-4 سال پیش بود فکر کنم که یه دوستی داشتم به اسم امیر علی تکنیکالیست بود.فکر میکنم iranhere مینوشتیم اونموقع.منم اونزمان آی دیم Transactor_bourse بود.یادش بخیر

هر کجا هست سلامت و موفق باشه دوست بسیار نازنینی بود

نظر

• مارال صفا
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 293

سلام بابک جان >:d<
                شصفها الگو جالبی داره شبیه پرچم :d
                میتونه تا 620 رشد کنه بنظرم

نظر

• majid
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 151

آقاي پناهي عزيز- با سلام
                  تشکر فراوان از محبت شما به پاسخگوئي سوالات
                  1-با توجه موضوع ارز در خصوص خبهمن و زامياد نظرات چيست در قيمت فعلي خروج يا نگهداري تا مجمع؟
                  2-مقداري ح وساپا دارم بنظر شما تبديل به سهم کنم يا بفروشم؟
                  با تشکر
                  آخرین ویرایش توسط majid؛ 2011/06/09, 08:19.

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                    محسن جان یه سطری در مورد پتروشیمی اصفهان مینویسی تا ببینم چی به چیه؟؟؟ ( البته ساید دوستانم نظر بدن عالی میشه )

5% افزایش نرخ دلار 50% سود شرکتو میبره بالا حالا 12% افزایش نرخ ارز بیش از 120% سودو میبره بالا.نظرت کلا در مورد بنیادی سهم + این افزایش نرخ ارز و تاثیرش چیه؟اگه ok میدی برم تکنیکالشو کامل بررسی کنم

بابك جان شصفها ئو مشكل دارد يكي قيمت خوراكش ميباشد كه پالايش اصفهان دريافت ميكند طبق ادعاي پالايش نفت اصفهان به دليل خصوصي شدن بايد نرخ خوراك ازاد شود كه اگر چنين شود شصفها با تعديل منفي سنگيني مواجه خواهد شد و اين امر يكي از ريسك هاي عمده شركت ميباشد
                    دومين امر شصفها خوراك مصرفي خود را بر اساس فوب خليج فارس و بر اساس ارزش گذاري به دلار دريافت ميكند و اين افزايش نرخ دلار باعث افزايش بهاي تملم شده ريالي شركت نيز خواهد شد
                    در گروه پتروشيمي بيشتر نظر بنده بر اراك ميباشد

نظر

• امیرعلی
                      عضو جدید
                      • Jun 2011
                      • 10

استا پناهی نظرتون راجع فسرب وحقش چیه ما جارشنبه سهم رویی گیر نیوردیم مجبور به خرید این دو سهم شدیم ایا رشدی براش متصورید و از افزایش دلار بهرهای میبره چون شنیدم صادرات نداره ممنون از زحماتتون

نظر

• پر ریسک
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 66

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                        بابك جان شصفها ئو مشكل دارد يكي قيمت خوراكش ميباشد كه پالايش اصفهان دريافت ميكند طبق ادعاي پالايش نفت اصفهان به دليل خصوصي شدن بايد نرخ خوراك ازاد شود كه اگر چنين شود شصفها با تعديل منفي سنگيني مواجه خواهد شد و اين امر يكي از ريسك هاي عمده شركت ميباشد
                        دومين امر شصفها خوراك مصرفي خود را بر اساس فوب خليج فارس و بر اساس ارزش گذاري به دلار دريافت ميكند و اين افزايش نرخ دلار باعث افزايش بهاي تملم شده ريالي شركت نيز خواهد شد
                        در گروه پتروشيمي بيشتر نظر بنده بر اراك ميباشد
                        چهارشنبه شاراک برداشتم ..................از اینکه می بینم شما هم نظری مثبت بر روی این سهم دارید خوشحال شدم ومطمئن ................البته منتظر خرید در قیمتهای پایین تر بودم ولی این نرخ ارز باعث شد زودتر وارد بشم ..................
                        [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
                        تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
                        [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post

بابک جان من در محاسبات این جدول اشکالی میبینم
                          مثلا این جدول اومده نرخ دلار دیده شده در بودجه ها رو 5 درصد رشد داده ...ممکنه یکی دلار رو واقعی تر دیده باشه و یکی خیلی پایینتر مثلا شفن و شاراک تقریبا خوب دیده بودن .... ولی شیراز و شپدیس خیلی محافظه کارانه
                          با توجه به مشخص شدن نرخ ارز جدید ما نباید همه رو 10 درصد افزایش بدیم بیشتر به نفع اونایی میشه که نرخ دلار رو پایین تو بودجه دیدن مثلا شپدیس و شیراز البته اون چیزی که تو جدول بالا میبینم هنوز صورت های مالی رو ندیدم ... یا فملی که 1030 دیده شده ...
                          برای محاسبه جدول بالا کل ستونی که رشد 5 درصدی نوشته شده باید عدد 1174 تومن نوشته بشه (البته بجز خارک که یورو هست) بعد تفاوتش با بودجه شرکت محاسبه بشه بعد در کل ارزش صادراتش ضرب بشه و تقسیم به تعدادسهام شرکت ...
                          و همین طور اگه خوراک یا خرید مواد اولیه داشته باشه مثل لوازم خانگی..بترانس ...دارویی و غیره

مثلا من برای فملی رو محاسبه کردم فقط از محل دلار جدید میشه 30 تومن تعدیل مثبت

دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم ... یا اگه من اشتباه میکنم تذکر بدن
                          جدول بالا قابل اتکا نیست
                          ممنون
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• sea2003son
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 179

نظر خواهی

سلام جناب نظری
                            من تعدادی بترانس در 2500 خریدم وچون صف فروش شد به اجبار به مجمع رفتم به نظر شما با توجه به گزارش 90 وکاهش 14 درصدی سود وبالا رفتن نرخ دلار و اینکه این شرکت هم واردات و هم صادرات دارد به نظر شما فروختن با ضرر آن بهتر است یا نگهداری و امکان رشد ان وجود دارد
                            با تشکر

نظر

• shahrzaad_1387
                              عضو جدید
                              • Mar 2011
                              • 19

محسن نازنین سلام

در مورد این بحث جدولی که دوستان توی سایت گذاشتن باید بگم که این موضوع به سادگیه که بعضی ها فکر میکنن نیست ... درسته که قیمت ارز مهمه اما باید ببینیم قیمت محصولات رو چقدر پیش بینی کردن و الان چنده ... اینجا یه مثال رو کامل میزنم که دوستان ببینن

فی المثل پتروشیمی آبادان قیمت پی وی سی تولیدی خودش رو برای فروش حدود 1020 دلار پیش بینی کرده بوده با دلاری 1150 تومن که میشده حدودا 1200 تومن

اما الان قیمت فوب خلیج فارس حدود 1250 تومن و دلار هم 1200 تومن که میشه 1500 تومن

قیمت تموم شده هم حدود 1000 تومنه که اگر 1500 برسه پی وی سی راحت 150 درصد تعدیل مثبت داره ، یعنی 102 تومن ای پی اس اعلامیش میره بالای 260 تومن

اما اینطوری نیست که ساده بره بالا ، از اول سال تا الان اگر نگاه کنید توی بورس کالا بین 1291 تا 1360 تومن فروخته که میشه بیش از 50% تعدیل مثبت اگر تا آخر سال همینطوری بفروشه ... تجربه هم ثابت کرده که یک ضرب قیمت نمیره بالا ، اما در میان مدت قیمت های بازار میره به سمت قیمتهای جهانی

کل حرف اصلی من این نبود که پتروشیمی آبادان خوبه ، بلکه بحث اصلیم اینه که نمیشه با یه جدول ساده گفت فلان شرکت اینقدر تعدیل میده فلانی اونقدر
                              قیمت تموم شده

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط shahrzaad_1387 پست شده است View Post
                                محسن نازنین سلام

در مورد این بحث جدولی که دوستان توی سایت گذاشتن باید بگم که این موضوع به سادگیه که بعضی ها فکر میکنن نیست ... درسته که قیمت ارز مهمه اما باید ببینیم قیمت محصولات رو چقدر پیش بینی کردن و الان چنده ... اینجا یه مثال رو کامل میزنم که دوستان ببینن

فی المثل پتروشیمی آبادان قیمت پی وی سی تولیدی خودش رو برای فروش حدود 1020 دلار پیش بینی کرده بوده با دلاری 1150 تومن که میشده حدودا 1200 تومن

اما الان قیمت فوب خلیج فارس حدود 1250 تومن و دلار هم 1200 تومن که میشه 1500 تومن

قیمت تموم شده هم حدود 1000 تومنه که اگر 1500 برسه پی وی سی راحت 150 درصد تعدیل مثبت داره ، یعنی 102 تومن ای پی اس اعلامیش میره بالای 260 تومن

اما اینطوری نیست که ساده بره بالا ، از اول سال تا الان اگر نگاه کنید توی بورس کالا بین 1291 تا 1360 تومن فروخته که میشه بیش از 50% تعدیل مثبت اگر تا آخر سال همینطوری بفروشه ... تجربه هم ثابت کرده که یک ضرب قیمت نمیره بالا ، اما در میان مدت قیمت های بازار میره به سمت قیمتهای جهانی

کل حرف اصلی من این نبود که پتروشیمی آبادان خوبه ، بلکه بحث اصلیم اینه که نمیشه با یه جدول ساده گفت فلان شرکت اینقدر تعدیل میده فلانی اونقدر
                                قیمت تموم شده
                                دوست عزیزم شهرزاد
                                هدف این جدول اصلا تحلیل بنیادی کامل شرکت نیست... نکات شما کاملا درسته
                                هدف اینه که با یه محاسبه سر انگشتی تعدیل های منفی و مثبتی که فقط از زاویه نرخ ارز میبینن رو محاسبه کنیم نه افزایش تولید و نرخ فروش و طرح های توسعه و....
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X