در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postسلام بر دوستان و جناب نظری عزیز
محسن جان شرکت مپنا بین الملل که از زیر شرکت های مپنای خودمونه سال 88 نزدیک به 80 میلیون یورو سودشناسایی کرده بوده و این سود برا سال 89 فعلا مشخص نیست اگه این سود رو تغییر نیافته برا سال جدید بدونیم همه این سود به مالک 100% سهام یعنی مپنا برسه!به نظرت این تغییرات قیمتی دلار بر سرمایه گذاری ارزی مپنا در این حالت هم تاثیر داره یا نه؟یعنی سود حاصل از شرکت مپنا بین الملل بیشتر میشه یا نه؟
اما مپنا درست است واردات نسبتا بالاي ارزي دارد اما يادمان باشد عمده قرار دادهاي شركت نيز بصورت ارزي ميباشد ظاهرا افزايش نرخ ارز نيز به نفع شركت تمام ميشودبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Post<:-p<:-pمحسن از اون سهم دارم کم کم میام بیرون لجم را در آورده حالا خودت میدونی که نوسان میگیرم فتیر ودوباره میرم سراغش البته به موقع اش.امروز 50هزارتا واتی رو 118خریدم شنبه ببینم وصنعت هم خیلی فاز میده و ولصنم و... دوباره برگردم به اصل خویش یعنی ولصنم و وصنعت .از نظر فاندایی وصنعت خیلی خوبه ولصنم حرف نداره و واتی هم خوبه باید گین بده.بزودی باید به این قیمت های 140 و 160 تومان برسد.<:-p
از اون كارگزاريه بيا بيرون ببرمت جاي ديگه اعتبار هم ميگيري عقب افتادگيت جبران ميشهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
محسن جان یه سطری در مورد پتروشیمی اصفهان مینویسی تا ببینم چی به چیه؟؟؟ ( البته ساید دوستانم نظر بدن عالی میشه )
5% افزایش نرخ دلار 50% سود شرکتو میبره بالا حالا 12% افزایش نرخ ارز بیش از 120% سودو میبره بالا.نظرت کلا در مورد بنیادی سهم + این افزایش نرخ ارز و تاثیرش چیه؟اگه ok میدی برم تکنیکالشو کامل بررسی کنم
آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/06/08, 22:47.
نظر
-
5-4 سال پیش بود فکر کنم که یه دوستی داشتم به اسم امیر علی تکنیکالیست بود.فکر میکنم iranhere مینوشتیم اونموقع.منم اونزمان آی دیم Transactor_bourse بود.یادش بخیر
هر کجا هست سلامت و موفق باشه دوست بسیار نازنینی بود
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمحسن جان یه سطری در مورد پتروشیمی اصفهان مینویسی تا ببینم چی به چیه؟؟؟ ( البته ساید دوستانم نظر بدن عالی میشه )
5% افزایش نرخ دلار 50% سود شرکتو میبره بالا حالا 12% افزایش نرخ ارز بیش از 120% سودو میبره بالا.نظرت کلا در مورد بنیادی سهم + این افزایش نرخ ارز و تاثیرش چیه؟اگه ok میدی برم تکنیکالشو کامل بررسی کنم
دومين امر شصفها خوراك مصرفي خود را بر اساس فوب خليج فارس و بر اساس ارزش گذاري به دلار دريافت ميكند و اين افزايش نرخ دلار باعث افزايش بهاي تملم شده ريالي شركت نيز خواهد شد
در گروه پتروشيمي بيشتر نظر بنده بر اراك ميباشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبابك جان شصفها ئو مشكل دارد يكي قيمت خوراكش ميباشد كه پالايش اصفهان دريافت ميكند طبق ادعاي پالايش نفت اصفهان به دليل خصوصي شدن بايد نرخ خوراك ازاد شود كه اگر چنين شود شصفها با تعديل منفي سنگيني مواجه خواهد شد و اين امر يكي از ريسك هاي عمده شركت ميباشد
دومين امر شصفها خوراك مصرفي خود را بر اساس فوب خليج فارس و بر اساس ارزش گذاري به دلار دريافت ميكند و اين افزايش نرخ دلار باعث افزايش بهاي تملم شده ريالي شركت نيز خواهد شد
در گروه پتروشيمي بيشتر نظر بنده بر اراك ميباشد[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمحسن جان یه سطری در مورد پتروشیمی اصفهان مینویسی تا ببینم چی به چیه؟؟؟ ( البته ساید دوستانم نظر بدن عالی میشه )
مثلا این جدول اومده نرخ دلار دیده شده در بودجه ها رو 5 درصد رشد داده ...ممکنه یکی دلار رو واقعی تر دیده باشه و یکی خیلی پایینتر مثلا شفن و شاراک تقریبا خوب دیده بودن .... ولی شیراز و شپدیس خیلی محافظه کارانه
با توجه به مشخص شدن نرخ ارز جدید ما نباید همه رو 10 درصد افزایش بدیم بیشتر به نفع اونایی میشه که نرخ دلار رو پایین تو بودجه دیدن مثلا شپدیس و شیراز البته اون چیزی که تو جدول بالا میبینم هنوز صورت های مالی رو ندیدم ... یا فملی که 1030 دیده شده ...
برای محاسبه جدول بالا کل ستونی که رشد 5 درصدی نوشته شده باید عدد 1174 تومن نوشته بشه (البته بجز خارک که یورو هست) بعد تفاوتش با بودجه شرکت محاسبه بشه بعد در کل ارزش صادراتش ضرب بشه و تقسیم به تعدادسهام شرکت ...
و همین طور اگه خوراک یا خرید مواد اولیه داشته باشه مثل لوازم خانگی..بترانس ...دارویی و غیره
مثلا من برای فملی رو محاسبه کردم فقط از محل دلار جدید میشه 30 تومن تعدیل مثبت
دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم ... یا اگه من اشتباه میکنم تذکر بدن
جدول بالا قابل اتکا نیست
ممنونریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
نظر خواهی
سلام جناب نظری
من تعدادی بترانس در 2500 خریدم وچون صف فروش شد به اجبار به مجمع رفتم به نظر شما با توجه به گزارش 90 وکاهش 14 درصدی سود وبالا رفتن نرخ دلار و اینکه این شرکت هم واردات و هم صادرات دارد به نظر شما فروختن با ضرر آن بهتر است یا نگهداری و امکان رشد ان وجود دارد
با تشکر
نظر
-
محسن نازنین سلام
در مورد این بحث جدولی که دوستان توی سایت گذاشتن باید بگم که این موضوع به سادگیه که بعضی ها فکر میکنن نیست ... درسته که قیمت ارز مهمه اما باید ببینیم قیمت محصولات رو چقدر پیش بینی کردن و الان چنده ... اینجا یه مثال رو کامل میزنم که دوستان ببینن
فی المثل پتروشیمی آبادان قیمت پی وی سی تولیدی خودش رو برای فروش حدود 1020 دلار پیش بینی کرده بوده با دلاری 1150 تومن که میشده حدودا 1200 تومن
اما الان قیمت فوب خلیج فارس حدود 1250 تومن و دلار هم 1200 تومن که میشه 1500 تومن
قیمت تموم شده هم حدود 1000 تومنه که اگر 1500 برسه پی وی سی راحت 150 درصد تعدیل مثبت داره ، یعنی 102 تومن ای پی اس اعلامیش میره بالای 260 تومن
اما اینطوری نیست که ساده بره بالا ، از اول سال تا الان اگر نگاه کنید توی بورس کالا بین 1291 تا 1360 تومن فروخته که میشه بیش از 50% تعدیل مثبت اگر تا آخر سال همینطوری بفروشه ... تجربه هم ثابت کرده که یک ضرب قیمت نمیره بالا ، اما در میان مدت قیمت های بازار میره به سمت قیمتهای جهانی
کل حرف اصلی من این نبود که پتروشیمی آبادان خوبه ، بلکه بحث اصلیم اینه که نمیشه با یه جدول ساده گفت فلان شرکت اینقدر تعدیل میده فلانی اونقدر
قیمت تموم شده
نظر
-
در اصل توسط shahrzaad_1387 پست شده است View Postمحسن نازنین سلام
در مورد این بحث جدولی که دوستان توی سایت گذاشتن باید بگم که این موضوع به سادگیه که بعضی ها فکر میکنن نیست ... درسته که قیمت ارز مهمه اما باید ببینیم قیمت محصولات رو چقدر پیش بینی کردن و الان چنده ... اینجا یه مثال رو کامل میزنم که دوستان ببینن
فی المثل پتروشیمی آبادان قیمت پی وی سی تولیدی خودش رو برای فروش حدود 1020 دلار پیش بینی کرده بوده با دلاری 1150 تومن که میشده حدودا 1200 تومن
اما الان قیمت فوب خلیج فارس حدود 1250 تومن و دلار هم 1200 تومن که میشه 1500 تومن
قیمت تموم شده هم حدود 1000 تومنه که اگر 1500 برسه پی وی سی راحت 150 درصد تعدیل مثبت داره ، یعنی 102 تومن ای پی اس اعلامیش میره بالای 260 تومن
اما اینطوری نیست که ساده بره بالا ، از اول سال تا الان اگر نگاه کنید توی بورس کالا بین 1291 تا 1360 تومن فروخته که میشه بیش از 50% تعدیل مثبت اگر تا آخر سال همینطوری بفروشه ... تجربه هم ثابت کرده که یک ضرب قیمت نمیره بالا ، اما در میان مدت قیمت های بازار میره به سمت قیمتهای جهانی
کل حرف اصلی من این نبود که پتروشیمی آبادان خوبه ، بلکه بحث اصلیم اینه که نمیشه با یه جدول ساده گفت فلان شرکت اینقدر تعدیل میده فلانی اونقدر
قیمت تموم شده
هدف این جدول اصلا تحلیل بنیادی کامل شرکت نیست... نکات شما کاملا درسته
هدف اینه که با یه محاسبه سر انگشتی تعدیل های منفی و مثبتی که فقط از زاویه نرخ ارز میبینن رو محاسبه کنیم نه افزایش تولید و نرخ فروش و طرح های توسعه و....ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر