در اصل توسط بهروز نعیمی پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
با سلام
اما چه رنجی است لذت ها را تنها بردن
و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن
و چه بدبختی آزاردهنده ای است تنها خوشبخت بودن
در بهشت تنها بودن سخت از کویر است
من آمدمممممممممممممممممممممممممممم
وای پاشیدددددددددددددددددددددددددددددددد ظهر ایران است
اساتید برای شنبه خرید مپنا یا حق ان مناسب است ؟
راستی اراکی ها در این سایت خیلی اکتیو هستند .touch woodآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط نيما آزادي پست شده است View Postچرا اعمال نکنیم ؟ وقتی شما و چند نفر دیگر ، هر کدوم 1000 تا سهم داشتی که 100 هزار تومان می ارزید و برنامه فروشش را در قیمت 110 تومان داشتی (10000 تومان سود و مقاومت 110 تومانی ) و اکنون بعد افزایش سرمایه صد درصدی از محل انباشته 2000 سهم داری اگر افزایش سرمایه رو لحاظ نکنی معنی اش این میشه که مقاومت هنوز روی 110 تومان هست ، در حالیکه آن عده فروش روی 55 تومان راضی شان می کند .پس مقاومت 55 تومان خواهد بود .
مورد بعد اینکه مثلا یک سهمی افزایش سرمایه داده و با گپ نزولی بعدا باز شده است . شما این را در متاتریدر چطوری افزایش سرمایش را اعمال می کنید ؟[SIZE=4][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postجناب نظری و پناهی عزیز
ممنون میشم اگه بفرمایید نظرتون بری خرید شنبه روی چه سهامی هست؟
هگمتان
کگل
فملی
فباهنر
شاراک
شیران و یا .......؟
ممنون میشم هردو عزیز تکنیکال و بنیادی نظر بدین
(و اینکه ایا باتعویض وپست و شپنا با سهام فوق موافقین؟)
ارادتمند
تعويض وپست را خير اما شپنا به دليل عدم حمايت سهامدار حقوقي مناسب ميدانمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postجناب نظری ببخشید که مزاحم می شوم برای خرید در روز شنبه چه سهمهایی را پیشنهاد می کنید که در کوتاه مدت بازدهی خوبی داشته باشد
با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط بهروز نعیمی پست شده است View Postخب نیما جان در مورد cfd های بازار آمریکا چطور ؟ در اونجا هم اعمال می کنید ؟ اونجا هم از این گپ های افزایش سرمایه هست . من میخوام بدونم وقتی سهم با گپ بعد از افزایش سرمایه باز میشه تحلیل با ابزاری مثل فیبوناچی معتبر نیست ؟ ( چون گپ بعد از افزایش سرمایه تاثیر خودش را وقتی از ابزار فیبوناچی استفاده می کنی میگذاره و کف جدید آن هدف قبلی تعیین شده قبل از افزایش سرمایه را خود به خود به هم می ریزد و به عبارتی هدف تغییر می کند )
مورد بعد اینکه مثلا یک سهمی افزایش سرمایه داده و با گپ نزولی بعدا باز شده است . شما این را در متاتریدر چطوری افزایش سرمایش را اعمال می کنید ؟
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postشهرزاد جان همانطور كه در پست پتروشيمي اصفهان گفتم نميتوان دقيقا ميزان تعديل را حدس زد و چرخه ارزي شركت تنها واردات و صادرات نميباشد ممكن است شركتي مواد اوليه خود را بر اساس قيمتهاي جهاني دريافت كند براي مثال سهمي مثل فباهنر درست است صادرات بالايي دارد اما مواد اوليه خود را يعني مس و روي را نيز بر اساس قيمت هاي جهاني دريافت ميكند براي مثال اگر 1 تن مس با قيمت 9 هزار دلار و بابه قيمت ريالي 9 ميليون تومان با دلار 1000 توماني ميخريد الان قيمت داخلي فعلي مس 9 هزار دلاري با دلار فعلي فروش داخل به بيش از 10.5 ميليون تومان خواهد رسيد پس تنها اتكا به سرفصل صادرات و واردات شركتها كافي نيست و مسائل ديگر نيز دخيل ميباشد
و عرض دیگه,مقداری خاور دارم,میخواستم خارج که نه,فرار کنم.نظر شما چیه؟
نظر
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postمحسن جان مثلا در مورد همین فباهنر.این 10% افزایش نرخ ارز,باعث چقد تعدیل در سهم میشه؟
و عرض دیگه,مقداری خاور دارم,میخواستم خارج که نه,فرار کنم.نظر شما چیه؟
لئون جان برای فباهنر اگه اشتباه نکنم حدود 4 تومن چیزی نزدیک به 40 درصد تعدیل مثبت سود ....البته توجه به نسبت پی به ای رو نباید فراموش کنیم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام
با توجه به جو منفی برای خودروئی ها خشک و تر باهم خواهند سوخت به نظر من تعویض خودروئی ها با معدنی ها کار معقولی باشه
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبراي شنبه پيشنهاد خريد بنده خارك است و ما هم ميرويم در صف خريد با هدف 2400 تومان
و شيميايي ايران با هدف قيمتي 2200 تومان
البته اگر فردا صف خرید سنگین شوند و نشه خرید به جاش شاراک هم مناسب باشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نظر