باعرض سلام خدمت استاد عزیز از ثشاهد .وامید خبری نیست چرا یکماهه متوقفه؟
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاقا محسن سلام
این گزارش خوساز را یک نگاهی میکنی
نکات جالبی داره
شرکت زیان انباشته را به سود تبدیل کرده
با عنایت به این موضوع به نظرتون امسال تقسیم سود داره یا......
و در کل سهم تا مجمع رشد قابل قبولی خواهد داشتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط at56 پست شده است View Postباعرض سلام خدمت استاد عزیز از ثشاهد .وامید خبری نیست چرا یکماهه متوقفه؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postاقای نظری با کطبس ترکوند!!
ایول بابا چقدر خوفی تو
کجاست اون ببعی که اومده بود تحلیل شخارک میکرد که اقای نظری اشتباه کرده؟؟کجاست؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
بلوك ديگري از شبريز از طرف خصوصي سازي امروز اگهي شد فردا شبريز احتمالا صف خريد خواهد بود كه به نظر بنده با توجه به اين معامله عمده در تيرماه و تعديل عايدي پيش رو اهداف قيمتي 250 و 270 توماني را براحتي بدست خواهد امدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postبلوك ديگري از شبريز از طرف خصوصي سازي امروز اگهي شد فردا شبريز احتمالا صف خريد خواهد بود كه به نظر بنده با توجه به اين معامله عمده در تيرماه و تعديل عايدي پيش رو اهداف قيمتي 250 و 270 توماني را براحتي بدست خواهد امددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
سلام خدمت اساتید محترم
شب همگی بخیر
اساتید محترم من تازه امی بروکرو دانلود کردم و tseclient میتونید کمکم کنید راهنمایی کنید چه جوری باید تنظیمات رو انجام بدم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبابک جان در صورت امکان یه تحلیل از شبریز ارائه کن لطفا
پست 94 و 103
نظر
-
در اصل توسط مجید سلطانی پست شده است View Postسلام خدمت اساتید محترم
شب همگی بخیر
اساتید محترم من تازه امی بروکرو دانلود کردم و tseclient میتونید کمکم کنید راهنمایی کنید چه جوری باید تنظیمات رو انجام بدم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
نظر
نظر