تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orion
    عضو عادی
    • May 2011
    • 61

اساتید، تحلیلتون در مورد حتاید چیه؟ امروز صبح به خاطر تحریم جدید آمریکا، صف فروش شد. ولی نه تنها صف جمع شد بله قیمت آخرین معامله 3.5 درصد مثبت خورد! من به عنوان یه تازه وارد تو بورس واقعاً نمیتونم این موضوع رو تحلیل کنم! واقعاً چه خبره اینجا؟!

نظر

• محمود شریعت
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 1358

در اصل توسط orion پست شده است View Post
      اساتید، تحلیلتون در مورد حتاید چیه؟ امروز صبح به خاطر تحریم جدید آمریکا، صف فروش شد. ولی نه تنها صف جمع شد بله قیمت آخرین معامله 3.5 درصد مثبت خورد! من به عنوان یه تازه وارد تو بورس واقعاً نمیتونم این موضوع رو تحلیل کنم! واقعاً چه خبره اینجا؟!
      دوست من
      بورس ايران شده حكايت افعال معكوس
      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
      [/RIGHT]
      [/B][/SIZE]

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

قند لرستان پیشبینی سود سال مالی منتهی به 1391/04/31را 1336ریال اعلام کرد.
        اخرین پیشبینی سود سال مالی منتهی به 31/04/90 مبلغ 2233ریال بود.
        اولین پیشبینی سود سال 31/04/90 ابتدا 870ریال اعلام کرده بود که با تعدیلهای مثبت به 2233ریال رساند.
        بنابراین پیشبینی فعلی گرچه نسبت به آخرین پیشبینی سال قبلش کاهش یافته ولی نسبت به اولین پیشبینی افزایش قابل ملاحضه داشته. با توجه به سابقه اعلام سود شرکت که همواره با احتیاط اعلام میکند انتطار میرود این سود در طول سال افزایش یابد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

معلومه خوب ب ب ب

یعنی اینکه تحریم اثر نداره و هیچوقت هم اثر نخواهد داشت!!! ;)

اسم فیلمشونو باید میزاشتن مستند تاید واتر و مهر!

نظر

• orion
            عضو عادی
            • May 2011
            • 61

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
            معلومه خوب ب ب ب

یعنی اینکه تحریم اثر نداره و هیچوقت هم اثر نخواهد داشت!!! ;)

اسم فیلمشونو باید میزاشتن مستند تاید واتر و مهر!
            الان که نگاه کردم ظاهراً سرمایه گذاری تجلی سامانه حمایتش کرده. از یک میلیون و نهصد هزار حجم معامله امروز، یک میلیون و هفتصدهزارتاشو تجلی سامانه خریده!

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
              با سلام به دوستان گرامی.محسن جان می خواستم یک نگاهی به صورت های مالی سخاش بکنید.به نظرت امسال چقدر سود می تونه بسازه؟؟پارسال حدود 1004ریال ساخته امسال 148ریال اعلان کرده.به نظرت این واقعی است به نظرت چند میتونه بسازه سوخت مخورد استفاده اش هم مازت است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              نادري جان درباره سخاش به دليل استفاده از مازوت و عدم دسترسي به گاز به دليل واقع شدن در منطقه محروم به نسبت ساير شركتهاي سيماني با افت شديدتر سوداوري مواجه شده است باز هم تاكيد ميكنم تا افزايش نرخ قطعي نشده است فعلا سيمانيها ندان جذابيتي ندارند
              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                سلام جناب نظری تعداد معاملات قند پیرانشهر خیلی کم بوده ، به نظرتون سهم پر ریسکی هستش؟
                با تشکر
                با توجه به طرح توسعه و افزايش ظرفيت توليد شكر و پي بر اي پايين به نظر بنده گزينه مناسبتري ميباشد همچنين كل گروه قند و شكر حجم معاملات پاييني به دليل سرمايه اندك و سهام شناور اندك دارند

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط ali.n پست شده است View Post
                  استاد با چی عوضش کنم؟ پیشنهاد شما چیه ؟
                  ماشالله الان حسابي گزينه در بازار هست از پست و وپارس و وصنعت و وصندوق و مپنا گرفته تا وساپا و وايران....

نظر

• sepehr 1
                    عضو جدید
                    • Apr 2011
                    • 10

سلام آقا محسن ميشه لطف كتيد يه تحليلي از رنا داشته باشيد. مي خواستم بدونم اميدي به رشد اين سهم هست؟

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

نميدانم چه بگويم شايد هم نميدانم بايد با چه كلمه اي بگويم.....

نظر

• arashvet
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 341

90/04/04 - 17:02
                        افزايش 32 درصدي سود پيشبيني شده هر سهم بانك ملت

خبرگزاري فارس: بانك ملت، پيشبيني سود هر سهم خود را براي سال مالي منتهي به پايان اسفندماه سال گذشته بيش از 32 درصد افزايش داد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، روابط عمومي بانك ملت اعلام كرد: بر اساس اطلاعيه سازمان بورس و اوراق بهادار با استناد به صورت هاي مالي حسابرسي نشده سال 1389 اين بانك، ميزان تحقق سود پيش بيني شده بانك ملت از 294 ريال به ازاي هر سهم به 389 ريال افزايش يافت.
                        بر اساس اين گزارش، اعلام افزايش سود هر سهم بانك ملت از 294 ريال به 389 ريال با سرمايه 16 هزار ميليارد ريالي، نشاندهنده 32 درصد رشد سود سهم اين بانك براي سال مالي پايان سال 89 است. ;;)

نظر

• ناظم
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 508

دوستان آیا بهتر نیست افت شدید بورس را به اطلاع رهبر رئیس جمهور ووزیر اقتصاد رساند 45 روز است بورس منفی است وسرمایه ها نابود شد وهر روز بدتر از دیروز

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                            دوستان آیا بهتر نیست افت شدید بورس را به اطلاع رهبر رئیس جمهور ووزیر اقتصاد رساند 45 روز است بورس منفی است وسرمایه ها نابود شد وهر روز بدتر از دیروز
                            چه جوري؟
                            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

الان که نگاه کردم ظاهراً سرمایه گذاری تجلی سامانه حمایتش کرده. از یک میلیون و نهصد هزار حجم معامله امروز، یک میلیون و هفتصدهزارتاشو تجلی سامانه خریده!
                              تجلی سامانه زیر مجموعه ی مهر اقتصاده.مهر یعنی سپاه و مهر خودش حمایت کرد تا بگه تحریم بی تاثیره ولی تو میان مدت و دراز مدت مشخص میشه تحریم اثر داره یا نه!

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                                http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1794113
                                نميدانم چه بگويم شايد هم نميدانم بايد با چه كلمه اي بگويم.....
                                متاسفم برای خودم که در یک جای نرم نشستمو چایی و میوه جلومه و از این ور آهنگ گوش میدم و از زندگی لذت میبرم ...

و اونطرف ها در اهواز خانواده ای هست که بدین شکل زندگی میکنن.مرد پیش زنش کاملا شرمساره و ...

واقعا شرمم میاد بگم انسانم!

کاش میتونستیم نفری کمه کم 50 تومن بزاریم برسونیم بهشون 20 نفر باشیم میشه 1 میلیون باز غنیمته.من قول شرف میدم این 50000 تومنی که میدیم 10 برابرش دستمون خواهد رسید !

نظر

در حال کار...
                                X