تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    کپتان سوالی دارم

شما طی این چند سال دیدین که کچاد صعود کنه و کگل نزول کنه یا برعکس؟

مطمئنا ندیدین

من کچادو تحلیل کردم زمانی رو رو روند نزولی بود من میگم یک موج صعودی دیگه داره پس مطمئن باشید کگل هم یک موج صعودی دیگه مثل کچاد داره ولی در کل کگلو همیشه اندکی بعتر از کچاد دیدم
    ممنون بابک جان
    اگر قراره کچاد صعود کنه پس دیگه کگلم هوتوتو ....
    امروز هم خیلی خوب معامله شد و کلوزش اومد بالا
    البته جو مثبت کگل فکر کنم تحت تاثیر حضور گرم دکتر احمدی نزاد است ....
    خب ما فعلا فروشنده نیستیم ....
    راستی دوستان ومعادن را باز شد از دست ندهید ....
    البته اگر خیال ماندن در بازار را دارید ...
    مرسی بابک جان
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط hiva پست شده است View Post
      آقایان پناهی و نظری لطفا راهنمایی بفرمایید به نظرتون باید از وپست موقتا خارج شد یا ....؟ با تشکر
      در چند صفحه پیش تحلیل وپست رو گذاشته بودم و عرض کرده بودم که در صورت عبور از ضلع پائینی شاهد افت قیمت خواهیم بود البته دوستانی هم میگفتن محاله که زیر قیمت بیاد که البته حقم داشتن چون بنیادی سهم شاید اجازه افت بیشتر رو به سهم نمیداد ولی خوب سهم به سمت ضلع پائینی قدم ورداشت و ردش کرد پائین که به احتمال زیاد تا محدوده 410 تومن پائین خواهد اومد

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط امیر پست شده است View Post
        باسلام خدمت اقایان نظری و پناهی در صورت امکان نظر خود را درباره حجم سنگین معاملات وتوکا و صف خرید امروز بیان فرمایید .با تشکر
        سلام

از دید تکنیکال واگرائی مخفی مثبت در rsi و macd

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
          در چند صفحه پیش تحلیل وپست رو گذاشته بودم و عرض کرده بودم که در صورت عبور از ضلع پائینی شاهد افت قیمت خواهیم بود البته دوستانی هم میگفتن محاله که زیر قیمت بیاد که البته حقم داشتن چون بنیادی سهم شاید اجازه افت بیشتر رو به سهم نمیداد ولی خوب سهم به سمت ضلع پائینی قدم ورداشت و ردش کرد پائین که به احتمال زیاد تا محدوده 410 تومن پائین خواهد اومد

مرسی بابک عزیز
          تحلیل بسیاری خوبی بود استاد
          هر چقدر میگردم دنبال بنیادی قوی وپست پیداش نمیکنم جز چندتا اما و اگر ....شاید در آینده اما و اگر ها جواب بدن ولی خب سهمو میشه با شرایط فعلی ارزونتر خرید !!!
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
            ممنون بابک جان
            اگر قراره کچاد صعود کنه پس دیگه کگلم هوتوتو ....
            امروز هم خیلی خوب معامله شد و کلوزش اومد بالا
            البته جو مثبت کگل فکر کنم تحت تاثیر حضور گرم دکتر احمدی نزاد است ....
            خب ما فعلا فروشنده نیستیم ....
            راستی دوستان ومعادن را باز شد از دست ندهید ....
            البته اگر خیال ماندن در بازار را دارید ...
            مرسی بابک جان
            کچاد رو این روزا بیشتر میپسندم هم به خاطر وضعیت شرکت و نوع معدن و عیار کنسانتره و کیفیتش
            اما این روزا کگل چندتا نکته منفی داره یکی مصاحبه های تخریبی ملاحسین آقا بر ضد سهمش و دیگری عرضه سازمان خصوصی سازی

نظر

• 14359
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 55

دوستان کسی در مورد اوراق مشارکت که در بازار فرابورس معامله میشه اطلاعی داره اینکه سودش رو که هر سه ماه یکبار و یا ماهیانه میدهند به کجا واریز میکنند و وضعیت نقد شوندگی اونها چه جور هست این امکان وجود داره با یک تلفن از طریق کارگزاری اون رو نقد و تبدیل به سهم کرد
              و همچنین این اوراق قابلیت خرید و فروش و نقد کردن در خارج از بورس و بانکهای عامل را دارند و یا خیر

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                کچاد رو این روزا بیشتر میپسندم هم به خاطر وضعیت شرکت و نوع معدن و عیار کنسانتره و کیفیتش
                اما این روزا کگل چندتا نکته منفی داره یکی مصاحبه های تخریبی ملاحسین آقا بر ضد سهمش و دیگری عرضه سازمان خصوصی سازی
                جناب آریو
                کچاد و کگل به نظر من یکی از بیشترین همبستگی ها رو میان سهمای بازار دارند. اما تو بلند مدت باید عرض کنم که معدن چادرملو کم کم به تهش داره می رسه و معدن گل گهر حدود 1 میلیارد تن ذخیره داره، ضمنا فولاد مبارکه که اصلی ترین خریدار داخلی سنگ آهنه سال هاست به دلیل خصویات کنسانتره مورد نیاز و یه سری عوامل غیر اقتصادی دیگه با گل گهر کار می کنه. گل گهر حداقل تا 50 سال دیگه می تونه فول ظرفیت تولید کنه با اطمینان کامل از وجود مشتری
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سلطان زمان
                  کاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 176

دوستان اهل فن نظر بدهند لطفا
                  پلوله كوتاه مدت مي تونه اين گونه عمل كنه؟؟؟

@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                  پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
                    دوستان اهل فن نظر بدهند لطفا
                    پلوله كوتاه مدت مي تونه اين گونه عمل كنه؟؟؟

دلیلتون برای همچین حرکت آتی سهم چیه؟

نظر

• bijan askari
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 42

آقای نظری عزیز

اگه زحمتی نیست نظرتون را در باره خرید ولغدر بیان کنید

پیشاپیش ممنون.

نظر

• rojan
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 581

با سلام

دوستان در صورت امکان نظرتان را راجع به رانفور بفرمایید.
                        آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
                          جناب آریو
                          کچاد و کگل به نظر من یکی از بیشترین همبستگی ها رو میان سهمای بازار دارند. اما تو بلند مدت باید عرض کنم که معدن چادرملو کم کم به تهش داره می رسه و معدن گل گهر حدود 1 میلیارد تن ذخیره داره، ضمنا فولاد مبارکه که اصلی ترین خریدار داخلی سنگ آهنه سال هاست به دلیل خصویات کنسانتره مورد نیاز و یه سری عوامل غیر اقتصادی دیگه با گل گهر کار می کنه. گل گهر حداقل تا 50 سال دیگه می تونه فول ظرفیت تولید کنه با اطمینان کامل از وجود مشتری
                          یاسر جان 20 سال 50 سال دید خیلی بلند مدتیه برا ما سهام بازها که یک هفته هم برامون زیاده ...در این که ذخایر کگل بیشتر از کچاد هست شکی نیست و اینکه محصولات کچاد با کیفیت تر از کگل. فکر نکنم جفتشون با راه اندازی طرح های فولادی کشور و حتی طرح فولادی کچاد مشکلی برای مشتری داشته باشن...تخمین من از سود کچاد برای سال 90 حدود 80 تا 85 تومن هست اگه تخمینی از سود کگل بهم بدی خیلی ممنون میشم شاید کگل رو انتخاب کنیم ..هر چند رفتارشون مثل همه و فرقی نداره کدومو انتخاب کرد...

نظر

• Mousavi
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 196

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                            با سلام

دوستان در صورت امکان نظرتان را راجع به رانفور بفرمایید.
                            سلام دوست عزیز
                            رانفور به اصلاح 100% فیبوناچی خود برخورد و برگشت
                            اندیکاتورهای adx و macd حاکی از رشد سهم در کوتاه مدت میباشند

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              یاسر جان 20 سال 50 سال دید خیلی بلند مدتیه برا ما سهام بازها که یک هفته هم برامون زیاده ...در این که ذخایر کگل بیشتر از کچاد هست شکی نیست و اینکه محصولات کچاد با کیفیت تر از کگل. فکر نکنم جفتشون با راه اندازی طرح های فولادی کشور و حتی طرح فولادی کچاد مشکلی برای مشتری داشته باشن...تخمین من از سود کچاد برای سال 90 حدود 80 تا 85 تومن هست اگه تخمینی از سود کگل بهم بدی خیلی ممنون میشم شاید کگل رو انتخاب کنیم ..هر چند رفتارشون مثل همه و فرقی نداره کدومو انتخاب کرد...
                              آریو جان کاملا قبول دارم بحث افق زمانی رو، بحث منم دقیقا همینه که همبستگی این دو تا سهم واقعا زیاده و کمتر دیدیم که روندشون متفاوت باشه؛ در مورد تخمین سود هم با توجه به افزایش احتمال تولید کگل و این که درصد پوشش سه ماهش نسبت به پارسال از 13 درصد به 26 درصد رسیده پیش بینی من همون 80 تومانه که با پی به ای 10 تقریبا هر دو به حوالی 800 خواهند رسید امسال. در کل من کگل و فملی رو تو سبد بلند مدت گذاشتم و خیلی رو نوساناتشون حساس نیستم. مگر این که به سیکل بعدی افول تقاضای معدنی در جهان برسیم (مثل زمانی که مس زیر 4000 بود و ملی مس ضرر می داد) که اونم تا چند سال دیگه بعیده اتفاق بیفته
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
                                آریو جان کاملا قبول دارم بحث افق زمانی رو، بحث منم دقیقا همینه که همبستگی این دو تا سهم واقعا زیاده و کمتر دیدیم که روندشون متفاوت باشه؛ در مورد تخمین سود هم با توجه به افزایش احتمال تولید کگل و این که درصد پوشش سه ماهش نسبت به پارسال از 13 درصد به 26 درصد رسیده پیش بینی من همون 80 تومانه که با پی به ای 10 تقریبا هر دو به حوالی 800 خواهند رسید امسال. در کل من کگل و فملی رو تو سبد بلند مدت گذاشتم و خیلی رو نوساناتشون حساس نیستم. مگر این که به سیکل بعدی افول تقاضای معدنی در جهان برسیم (مثل زمانی که مس زیر 4000 بود و ملی مس ضرر می داد) که اونم تا چند سال دیگه بعیده اتفاق بیفته
                                پس تقریبا جفتشون همون 800 تا 850 تومن رو هدف قرار دادن اگر اتفاقی در عرصه جهانی و اقتصاد جهانی نیوفته !!
                                ممنون یاسر عزیز

نظر

در حال کار...
                                X