تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
    10 لاتش شوخی بود
    همین قیمت الان خوبه 75.125
    فکر میکنی این دفعه میتونه خط روند نزولیشو بشکنه؟؟؟حواست به اینم باشه که در صورت وقوع همچین حالتی فلزات اساسی و نفت اساسی خواهند ریخت!

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط frouzan پست شده است View Post
      استاد من خيلي تعجب ميكنم وصنعت چرا اينقدر عرضه كننده دارد؟؟؟؟؟؟8-|
      اتفاقا برعكس شما بنده فكر ميكنم حامي درست و حسابي ندارد البته تو كار بازار موندم وصنعت با اين همه پتانسيل بنيادي و تكنيكالي اينطوري....
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

دوستاني كه مپنا دارند تبريك ميگويم صورتهاي مالي 12 ماهه منتشر شده است اما بدون شناسايي درامدهاي سرمايه گذاريها فكر ميكنم سود امسال مپنا باز هم قابليت تعديل 10-20 درصدي را داشته باشد

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
          فکر میکنی این دفعه میتونه خط روند نزولیشو بشکنه؟؟؟حواست به اینم باشه که در صورت وقوع همچین حالتی فلزات اساسی و نفت اساسی خواهند ریخت!
          حرکت امروز نفت خیلی عجیب بود , اما فکر نمیکنم زیاد در این وضعیت دوام بیاره.بهتره بیشتر بهش وقت بدیم

نظر

• arashvet
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 341

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
            دوستان فکر کنم مسائل سیاسی کمرنگ شده است در اخبار هم رئیس قوه قضائیه گفت باید به صحبت رهبر توجه کرد واختلافها را کنار گذاشت
            دقیقا فکر کنم سر عقل آمده اند که ادامه این اختلافات به ضرر خود و حکومتشان است و فیتیله در گیریها را پایین کشیده اند

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط الوند پست شده است View Post
              با عرض سلام خدمت دوستان
              اگر ممکنه بنده رو راهنمایی کنید:
              سبد من:مپنا 4271مجمع رفتم-بوعلی 106-رانفور مجمع رفتم-شپنا 4620 که الان بسته است-غدیر 477مجمع رفتم
              با سپاس از اقایان پناهی و نظری
              سبد خوبي داريد كم ريسك و مناسب البته با نوسانات كمتر تنها در مورد بوعلي به توصيه پستهاي قبل عمل كنيد

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

دوستاني كه توسط بنده به كارگزاري معرفي شدند اگر مشكلي در عرضه اوليه زاگرس داشتند حتما به بنده اطلاع دهند در ضمن با افزايش تعداد استيشن هاي كارگزاري انشالله در عرضه هاي بعدي همه كاملا راضي خواهند بود....

نظر

• 14359
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 55

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                  دوستاني كه مپنا دارند تبريك ميگويم صورتهاي مالي 12 ماهه منتشر شده است اما بدون شناسايي درامدهاي سرمايه گذاريها فكر ميكنم سود امسال مپنا باز هم قابليت تعديل 10-20 درصدي را داشته باشد
                  یعنی صورتهای مالی 89 سایر شرکت ها که هنوز اعلام نشده مثل عسلویه و غیره هیچ تاثیری روی شرکت اصلی نداره که بدون اومده اونها گزارش حسابرسی شده شرکت اصلی رو داده ؟
                  یعنی این سود 52 تومنی شامل هیچ کدوم از سودهای شرکتهای تابعه مثل عسلویه و مپنا بین الملل و غیره که تا الان سود 89 اونها روی کدال اومده نمیشه ؟
                  اصلا شرکتها این اجازه رو دارند که حتی ده درصد هم از سود زیر مجموعه های خودشون رو توی شرکت اصلی نیارند ؟
                  سود انباشته شرکت به قول دوستی حدود یک میلیارد دلار شده خوب هدف شرکت از این همه چمع کردن سود داخل خودش چیه این سود رو اگه توی بانک هم بزاره فکر کنم به اندازه سود عملیاتی سود بسازه پس این سود ها کجا میره
                  الان مپنا بین الملل حدود 70 درصد رشد سود اوری نسبت به سال قبل داشته سایرین هم به طور متوسط همین حدود پس این همه رشد سود اوری در کجا باید خودش رو نشون بده
                  در تلفیق هم که خودش رو نشون میده بازار بش پی به ای نمیده :-/:-/:-/
                  ببخشید که زیاد سوال کردم واقعا این گزارش شرکت اصلی اعصاب برای من نزاشت

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط 14359 پست شده است View Post
                    یعنی صورتهای مالی 89 سایر شرکت ها که هنوز اعلام نشده مثل عسلویه و غیره هیچ تاثیری روی شرکت اصلی نداره که بدون اومده اونها گزارش حسابرسی شده شرکت اصلی رو داده ؟
                    یعنی این سود 52 تومنی شامل هیچ کدوم از سودهای شرکتهای تابعه مثل عسلویه و مپنا بین الملل و غیره که تا الان سود 89 اونها روی کدال اومده نمیشه ؟
                    اصلا شرکتها این اجازه رو دارند که حتی ده درصد هم از سود زیر مجموعه های خودشون رو توی شرکت اصلی نیارند ؟
                    سود انباشته شرکت به قول دوستی حدود یک میلیارد دلار شده خوب هدف شرکت از این همه چمع کردن سود داخل خودش چیه این سود رو اگه توی بانک هم بزاره فکر کنم به اندازه سود عملیاتی سود بسازه پس این سود ها کجا میره
                    الان مپنا بین الملل حدود 70 درصد رشد سود اوری نسبت به سال قبل داشته سایرین هم به طور متوسط همین حدود پس این همه رشد سود اوری در کجا باید خودش رو نشون بده
                    در تلفیق هم که خودش رو نشون میده بازار بش پی به ای نمیده :-/:-/:-/
                    ببخشید که زیاد سوال کردم واقعا این گزارش شرکت اصلی اعصاب برای من نزاشت
                    دوست عزيزم ببينيد درباره مپنا دو نكته منفي وجود داره اول اينكه شركت طي سالهاي اخير هميشه تنها 10 درصد سود شركتهاي زير مجموعه خود را تقسيم كرده اگر قرار باشد عمده سود شركتهاي زير مجموعه تقسيم شود سود مپنا ميزند بالاي 100 تومان الان هم در اين گزارش 12 ماهه مثل گزارش 12 ماهه سايپا به دليل عدم برگزاري مجامع شركتهاي زير مجموعه درامدهاي سرمايه گذاريها شناسايي نشده است كه با شناسايي اين درامدها تعديل عايدي 10-20 درصدي را در سود سال 89 شركت شاهد خواهيم بود
                    دومين نكته منفي رشد تسهيلات دريافتي مپناست مطالبات سنگين و مديريت غلط درامد و هزينه باعث رشد بالاي 120 درصدي تسهيلات مالي در مپنا شده است كه متاسفانه اين هزينه هاي مالي سنگين دامان بسياري از شركتها را گرفته براي مثال عرض ميكنم شركتهاي خودرويي با ان همه دارايي كه اكثرا هم غير مولد و مازاد هستند هزينه هاي مالي سنگين را ميذيرند به دو دليل 1- مديريت اين شركتها دولتي و شبه دولتي است و مديريت دولتي هم دلسوز نيست دو سال هست دو سال نيست2- مديرتي اكثر اين شركتها رابطه اي و انتصابي هستند چه خود مديران چه افرادي كه در بخش مديرت مالي شركتها فعال هستند اين دو مورد تا اصلاح ساختار نشود به نظر بنده اگر شركتهاي ايراني در قلب اروپا هم باشند وضعشان تغييري نخواهد كرد اين مشكل را بنده از تحريم و ثابت بودن نرخ ارز و هزار چيز ديگر براي شركتهاي ايراني بدتر ميدانم(رجوع شود به ميزان بازدهي شركتهاي سرمايه گذاري به نسبت داراييها و ميزان سرمايه با ان هم دفتر و دستك و كارمند و مدير و كلي هزينه هاي پرسنلي)
                    در اخر بگويم مپنا امسال و سال اينده قطعا با رشد سوداوري مواجه خواهد شد شك نكنيد اما اين سود اصلي شركت نيست سود اصلي مپنا بالاي 100 تومان است كه با توجه به ضعفهايي كه در بالا گفتم متاسفانه سود شركت بايد حول و حوش 50-60 تومان بگردد.....

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

بانک صادرات
                      تعدیل مثبت 70 درصدی داد.
                      پیشبینی سود 196ریال بود که در 12 ماهه 333ریال محقق کرد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• 14359
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 55

دوست عزيزم ببينيد درباره مپنا دو نكته منفي وجود داره اول اينكه شركت طي سالهاي اخير هميشه تنها 10 درصد سود شركتهاي زير مجموعه خود را تقسيم كرده اگر قرار باشد عمده سود شركتهاي زير مجموعه تقسيم شود سود مپنا ميزند بالاي 100 تومان الان هم در اين گزارش 12 ماهه مثل گزارش 12 ماهه سايپا به دليل عدم برگزاري مجامع شركتهاي زير مجموعه درامدهاي سرمايه گذاريها شناسايي نشده است كه با شناسايي اين درامدها تعديل عايدي 10-20 درصدي را در سود سال 89 شركت شاهد خواهيم بود
                        دومين نكته منفي رشد تسهيلات دريافتي مپناست مطالبات سنگين و مديريت غلط درامد و هزينه باعث رشد بالاي 120 درصدي تسهيلات مالي در مپنا شده است كه متاسفانه اين هزينه هاي مالي سنگين دامان بسياري از شركتها را گرفته براي مثال عرض ميكنم شركتهاي خودرويي با ان همه دارايي كه اكثرا هم غير مولد و مازاد هستند هزينه هاي مالي سنگين را ميذيرند به دو دليل 1- مديريت اين شركتها دولتي و شبه دولتي است و مديريت دولتي هم دلسوز نيست دو سال هست دو سال نيست2- مديرتي اكثر اين شركتها رابطه اي و انتصابي هستند چه خود مديران چه افرادي كه در بخش مديرت مالي شركتها فعال هستند اين دو مورد تا اصلاح ساختار نشود به نظر بنده اگر شركتهاي ايراني در قلب اروپا هم باشند وضعشان تغييري نخواهد كرد اين مشكل را بنده از تحريم و ثابت بودن نرخ ارز و هزار چيز ديگر براي شركتهاي ايراني بدتر ميدانم(رجوع شود به ميزان بازدهي شركتهاي سرمايه گذاري به نسبت داراييها و ميزان سرمايه با ان هم دفتر و دستك و كارمند و مدير و كلي هزينه هاي پرسنلي)
                        در اخر بگويم مپنا امسال و سال اينده قطعا با رشد سوداوري مواجه خواهد شد شك نكنيد اما اين سود اصلي شركت نيست سود اصلي مپنا بالاي 100 تومان است كه با توجه به ضعفهايي كه در بالا گفتم متاسفانه سود شركت بايد حول و حوش 50-60 تومان بگردد.....
                        واقعا ممنون از توضیحتون
                        من چون اسم حسابرسی شده روی گزارش بود فکر کردم دیگه قابل تغییر نیست پس میشه اینجور
                        استنباط کرد چنانچه برای 89 بخواد سود تقسیمی زیر مجموعه ها رو بالاتر ببره انتظار تعدیل خوبی از سهم داشت
                        اگه با جواب به این 4 سوال مبتدی های مثل من رو باز هم راهنمایی کنید ممنونم میشم
                        1 -برای بالا بردن دانش بنیادی خودمون مثلا در این حد که بتونیم گزارش ها رو بخونیم و یا مفاهیم حسابداری اونها رو متوجه بشیم چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید ایا کتاب خاصی مد نظرتون هست و یا کلاس و دوره خاصی ؟
                        2- با توجه به برگزاری هفته اینده مجمع مپنا اگه زیر مجموعه ها بعد از خود مپنا تشکلیل مجمع بدند پس سود تقسیمی مجمع بر اساس همین گزارش حسابرسی فعلی هست و عملا سهامدارا چیزی از اون سود زیر مجموعه ها نصیبشون نمی شه ؟
                        3- میشه امیدوار بود با اومدن زیر مجموعه های مپنا به بورس و فرابورس که قولش رو برای امسال دادند این مشکل عدم تقسیم سود زیر مجموعه ها حل بشه ؟
                        4- چرا شرکتی مثل مخابرات که شرکت های زیر مجموعه بی شماری داره سود تلفیق اعلام میکنه و بر اساس اون پی به ای میگیره و از همه مهمتر بخش اعظم سود تلفیق رو تقسیم میکنه و نه سود
                        شرکت اصلی رو ولی بقیه شرکتها نمی تونند و فقط میتونن سود شرکت اصلی رو تقسیم کنند و اصلا هیچ کدون نمی تونند بر اساس سود تلفیقی پی به ای بگیرند همین مپنا با سود تلفیقی 89 احتمالیش داره با پی به ای حدود2.3معامله میشه
                        ایا مخابرات ویژگی خاصی داره ؟
                        این پر چونگی رو به بزرگی خودتون بر من میبخشید

نظر

• mobin
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 590

جناب آقای نظری

فکر میکنم چون صورتهای مالی حسابرسی شده است دیگه تعدیل نخواهد داشت
                          در خصوص سایپا ، گزارش حسابرسی نشده بود

نظر

• majid
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 151

اساتید عزیر آقایان پناهی و نظری - با سلام
                            لطف کنید در خصوص ومعادن نیز اعلام نظر فرمائید با وجود تعدیل خوب چرا منفی باز شد - نگهداری یا فروش - از مجمع آن خبری دارید؟ با تشکر فراوان

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

مديريت محترم پست را حذف كرديد حداقل ميگذاشتيد لينك خبر باشد....
                              بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

خانهتان کجاست؟
                              خیلی دور است ما در خانهمان یخچال و تلویزیون و تلفن نداریم.

نظر

• حامد22
                                عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 111

سلام بر جناب نظری و بابک خان . در مورد خرید شرکت پایساز توسط فاراک چه نظری دارید؟ ایا میتواند به رشد سهم کمک کند . من فاراک با میانگین 240 تومانی دارم و 35 درصد سبدم همین سهم است . منتظر اعلام نظر کارشناسی شما می مانم . متشکرم

نظر

در حال کار...
                                X