کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
محدوده 122 تومن مهمترین سطح حمایت سهمه.وصنعت از بهترین های بازاره و فعلا هیچ سیگنالی هم مبنی بر سقوط نداده.نمیدونم چرا به خیلی از سهما که نگاه میکنم فکر میکنم هفته بعد شنبه یا یکشنبه بازار برمیگرده.
جناب آقای پناهی لطف می کنید نظرتون رو راجع به خرید مرقام در 516 و شتولی در 209 بفرمایین ؟
مرقام بالای 580 تثبیت بشه یعنی صعود سهم.الانم خیلی به مرقام اعتقاد دارم و احتمال زیاد میدم در موج 3 از 5 بزرگش باشیم.البته نمودار برای 3-2 روز پیشه.فکر میکنم شنبه شاهد معاملات مثبت بر روی سهم باشیم.
در مورد شتولی هم کف فعلی سهم 180 تومنه و بین 180 تا 260 در نوسان بزرگه.خرید در این قیمتها هم کاملا توجیح پذیره
جناب نظری شما نوشتید در حال خرید وایران هستید با توجه به امدن بانک پاسارگاد و باز شدن وگستر وتعدیل 90 و افزایش سرمایه 50 درصدی احتمال رشد وایران وجود دارد و شما هم در حال خرید بودید و نظر مثبتی روی سهم دارید یا خیر
خدا میدونه کی این فنر جمع شده ی ثامان آزاد خواهد شد!
با سلام و تشکر فراوان بابت تحلیل های خوبتان؛
من روی 80 تومان وارد ثامان شدم و در حال اضافه کردن هستم. به نظر شما طی 2-3 ماه آینده احتمال صعود مناسب داره؟ میشه واسش تارگتی متصور شد؟
با سپس فراوان
سلام یه سوال؟
وقتی در مجمع افزایش سرمایه شرکت میکینم بابت حق تقدم پول واریز میکنیم؟
به عنوان مثال همین مپنا؟
برخي از افزايش سرمايه از محل سود انباشته ميباشد مانند افزايش سرمايه كطبس كه لازم به پرداخت وجهي نبود
برخي ديگر از مطالبات سهامداران و سود مجامع ميباشد مانند افزايش سرمايه بانك سينا
و برخي ديگر از محل اورده يا همان حق تقدم ها كه بايد مبلغ اسمي واريز شود مانند وساپا
و برخي ديگر مثل مپنا تركيبي از اورده و سود انباشته ميباشد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
جناب نظری شما نوشتید در حال خرید وایران هستید با توجه به امدن بانک پاسارگاد و باز شدن وگستر وتعدیل 90 و افزایش سرمایه 50 درصدی احتمال رشد وایران وجود دارد و شما هم در حال خرید بودید و نظر مثبتی روی سهم دارید یا خیر
دوست عزيزم وايران را بنده طبق تحليل خودم خريدم در تحليل بنده بهاي تمام شده و بهاي تامين مالي شركت بريا سال 90 به خصوص تامين مالي از ايران خودرو با هزينه بسيار بالا پيشبيني شده كه غير واقعي و جهت دارد ميباشد تسهيلات 21 درصدي دريافتي از ايرانخودرو هزينه ماليش در يك سال از تسهيلات مشابه با سود 24 درصدي هم بيشتر پيشبيني شده است در كل سود 55-60 توماني براي سال 90 شركت براحتي اب خوردن محقق خواهد شد خب يك پي بر اي 5 هم بدهيم به قيمتهاي 275-300 تومان ميرسيم كمااينكه پي بر اي متوسط ليزينگيها بايد حداقل 6 باشد نه 5....
اين يعني يك بازدهي 40-50 درصدي حداقلي....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
با سلام و تشکر فراوان بابت تحلیل های خوبتان؛
من روی 80 تومان وارد ثامان شدم و در حال اضافه کردن هستم. به نظر شما طی 2-3 ماه آینده احتمال صعود مناسب داره؟ میشه واسش تارگتی متصور شد؟
با سپس فراوان
سلام بر شما
زمانی ثامان رشدشو شروع میکنه که کلا گروه ساختمانی شروع به حرکت کنند
بابک جان به نظرت برمیگرده من در حال حاضر با خریدنش سود می کنم یا نخریدنش؟
اگر برگرده سنگین برمگرده یا نه باز دو روز مثبت یه هفته منفی؟
دستت طلا استاد.
اینائی که میگین تنها خدا میدونه!خدا میدونه که سنگین بر میگرده یا شل میشه
من تنها اینو میتونم بگم که 143 تا 150 کسی بخره یه گین 15-10 درصدی میتونه بگیره ( به شرطی که زیر مدل لاین دوباره نیاد ) بعده اینکه رو سود بودین و سهم برگشت اونموقع تحلیلو بروز خواهیم کرد تا ببینیم چی به چیه
سلام جناب پناهی بر اساس این تصویر و چنگالی که بنده کشیدم صدرا باید در همین 162 تا 166 برگرده .حمایت مهم خط روند که ضلع کنج نیز هست و خط میانی چنگال بسیار مهمه .
این حمایت مهم رو اگه با واگرائیهای مثبت MACD و RSI جمع بزنیم نتیجه میگیریم صدرا در این منطقه خریدنی شده .
من بعید میدونم به قیمت مورد نظر شما 143 برسه . البته به نظر من هم کف قیمت در 143 قرار داره ولی بعید میدونم برسه . البته از این صدرای چموش هیچ چیز بعید نیست .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
سلام جناب پناهی بر اساس این تصویر و چنگالی که بنده کشیدم صدرا باید در همین 162 تا 166 برگرده .حمایت مهم خط روند که ضلع کنج نیز هست و خط میانی چنگال بسیار مهمه .
این حمایت مهم رو اگه با واگرائیهای مثبت MACD و RSI جمع بزنیم نتیجه میگیریم صدرا در این منطقه خریدنی شده .
من بعید میدونم به قیمت مورد نظر شما 143 برسه . البته به نظر من هم کف قیمت در 143 قرار داره ولی بعید میدونم برسه . البته از این صدرای چموش هیچ چیز بعید نیست .
خوب جناب برادران چنگال شما درست رسم نشده.اگر دقیق رسم کنید میبینید که مدل لاین فرق خواهد کرد.یعنی برای درستی چنگال ببینید هر سه شاخه چنگال چند دفعه در شکل زیر با قیمت برخورد داشته.هرچقدر بیشتر برخورد کند و از همان نقطه برگردد اعتبار چنگال میره بالا
نظر