در اصل توسط majid پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postسلام بر جناب نظری و بابک خان . در مورد خرید شرکت پایساز توسط فاراک چه نظری دارید؟ ایا میتواند به رشد سهم کمک کند . من فاراک با میانگین 240 تومانی دارم و 35 درصد سبدم همین سهم است . منتظر اعلام نظر کارشناسی شما می مانم . متشکرم
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم اگر تا زمان برگزاري مجمع مپنا مجمع شركتهاي زير مجموعه برگزار شود سود شناسايي خواهد شد در غير اينصورت به سال بعد انتقال داده خواهد شد پس قابل تغيير ميباشد
1-درباره اشنايي با مسائل بنيادي راتس خود بنده نه كلاسي رفتم نه كتابي خواندم:d ولي كتابهايي مانند كتابهاي تحليل بنيادي بهروز شهدايي يا كتاب استراتژي انتخاب سهام نوشته همايون دارابي گزينه مناسبي ميباشد
2- دراين باره در خط اول توضيح دادم
3- بله تا حدودي بله ولي ظاهرا مپنا شركتهاي برتر و مهم خود را مانند مپنا بين الملل يا توربين مپنا را وارد نخواهد كرد اما ميتوان اميدوار بود با ورود سهامداران جديد و احيانا كسب كرسي هيئت مديره اين معضل تا حدود زيادي مرتفع شود
4-طيق قانون جديد شركتها بايد سودي را تقسيم كنند كه كمتر است حال يا تلفيقي يا شركت اصلي ملاك سود كمتر است البته مخابرات سر همين جريان مشكل شديدي با سازمان در سال گذشته پيدا كرد كه البته با توجه به ماهيت سهامداران مخابرات كسي نميتواند بگويد بالاي چشمتان ابروست قانون بريا اينها نيست براي من و شماست!!!
در مورد دانلود اون گزارش که به مشکل برخوردید من هم همین مشکل رو داشتم ولی حل شد البته مرورگرم رو عوض کردم و با اپرا باز کردم سرعت من در حد چی پی ار اس هست
از سایت دوستمون هم که لینک گذاشتم اگه یه نرم افزار دانلود منیچر داشته باشید به راحتی میتونید دانلود کنید کافی اون ادرس سایت رو به نرم افزار بدید ولی متاسفانه در خود سایت کدال نمیشه این کار رو بانرم افزار انجام داد
نظر
-
با سلام
زندگی را دور بزن و آنگاه که به تارک بلندترین قله ها رسیدی لبخند خود را نثار تمام سنگریزه هایی کن که پایت را خراشیدند
من آمدمممممممممممممممم
میگویند امروز هم زاگرس عرضه نخواهد شد در حد شایعه
وای همه خوابیدن ظهر شد معاملات شروغ شد بیدار شین
اميد است در این سالگرد 18 تیر مارکتی سبز سز به مانند رویاهای سبزمان داشته باشیمآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postسلام بر جناب نظری و بابک خان . در مورد خرید شرکت پایساز توسط فاراک چه نظری دارید؟ ایا میتواند به رشد سهم کمک کند . من فاراک با میانگین 240 تومانی دارم و 35 درصد سبدم همین سهم است . منتظر اعلام نظر کارشناسی شما می مانم . متشکرمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postمحسن جان نظرت درباره این اطلاعیه آخر مپنا چیه؟
گفته امسال 158 ریال سود می دیم اونم تا وقتی مطالباتمون را ندن نمی دیم؟
سود تلفیقی هم بالای 100 تومان اعلام کرده ولی ..
می شه خودت هم یه نگاهی بندازی؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
سلام محسن جان سایپا واسه تعدیل بست + یا -؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
جناب نظری اگه هنوز نتونستید فایل مپنا رو دانلود کنید این لینک رو امتحان کنید
نظر
-
در اصل توسط حمایت پست شده است View Postسلام محسن جان سایپا واسه تعدیل بست + یا -؟بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
-
نظر