تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    با توجه به اینکه وقتی میخوایم از تحلیل کسی انتقاد کنم موحب ناراحتیه آن دوست فراهم میشه از این به بعد هرکس آزاد هست هرطوری که دلش میخواد تحلیل کنه و رقم بده دوستانشونم ناراحت نخواهند شد.صدرا 10 تومن یا صدرا 20000 تومن حرف زدن مالیات نداره که بفرمائید...
    بابک جان من به هیچ وجه ناراحت نمیشم و چیز زیادی هم نمیدونم که ناراحت بشم.

و بیشتر نگرانم که شما ناراحت شده باشید.

فقط خواهشی که دارم این هست که دلایلتون رو طوری بگید که من هم بفهمم! نه اینکه کل هیکل طرفو به مسخره بگیرید که در اون صورت هم ناراحت نمیشم!

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
      بابك جان بنده نيز مدتي سكوت خواهم كرد ديروز فردي با ايدي sara90 به بنده پي ام داده كه بنده داد ميزدم مردم بيايد پست بانك بخريد اخه من كي كسي رو مجبور به خريد پست كردم يا كجا و كي به كسي گفتم بيا پست بخر بنده پست خريدم و سپس در سايت بوركس در مقابل سوالاتي كه براي دلايلش ميشد برهان و دلايل خودم را اوردم ان هم دلايل بنيادي ولي متاسفانه مردم ما هميشه در كسوت طلبكار هستند سود كنند براي خودشانه و خودشان كردند ضرر كنند مقصرش ما هستيم فعلا به نظرم كمي سكوت كنيم تا اين دسته از افراد با تحليل خودشان خريد و فروش كنند بهتر است چند ساله از ايران هير و بورسيان و بوركس و تالار بورس قلم زدم ولي ميبينم كسي كه داره به مردم با مردم به صورت پولي كار ميكنه و از اين مردم پولهاي كلان ميگيره هم احترام بيشتري داره هم اينكه كسي ازش طلبكار نميشه ولي ما هر چقدر هم بي منت باشيم اخرش منت عالم و ادم سرمان است....
      دقیقا همینه.من کوچیک همه هستم ولی من نیومدم اینجا که بگم افزایش سرمایه چیست؟؟؟ نیومدم بگم که تعدیل بدیم یا ندیم هرکی میخواد راجع به اینکه کدوم درسته کدوم غلطه نظر بدن اینجا یا لااقل تاپیک ما جاش نیست... من واسش آدرس لینک میدم بره نگاه کنه. من فقط تحلیل خودمو ارائه میدم و بوقتش کسی اشتباه تحلیل کنه اشتباهشو بهش میگم ولی دیگه نخواهم گفت چرا؟؟؟به فلانی میگم بابا ماست سفیده شما رو کاغذ سیاه کشیدین میاد واسه من دیکته میگه منم مجبور میشم اصلا دیگه نظر ندم بعدها خواهیم دید ماست رنگین کمون خواهد شد و انواع اقسام تحلیل رو سایت قرار خواهد گرفت.

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
        بابک جان من به هیچ وجه ناراحت نمیشم و چیز زیادی هم نمیدونم که ناراحت بشم.

و بیشتر نگرانم که شما ناراحت شده باشید.

فقط خواهشی که دارم این هست که دلایلتون رو طوری بگید که من هم بفهمم! نه اینکه کل هیکل طرفو به مسخره بگیرید که در اون صورت هم ناراحت نمیشم!
        شما که نمیخواهید بفمید 4=2+2 خواهد شد چطور میتونم دلایلمو بگم که متوجه بشید!

من و شما همیشه دوست خواهیم بود فقط به تحلیلهای هم نظر نخواهیم داد

ممنون

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

شما که نمیخواهید بفمید 4=2+2 خواهد شد چطور میتونم دلایلمو بگم که متوجه بشید!

من و شما همیشه دوست خواهیم بود فقط به تحلیلهای هم نظر نخواهیم داد

ممنون
          من اول از جناب نظری عذر می خوام
          جناب پناهی من میفهمم 2+2=4
          دلیلی که من اوردم برای این که موج 5 سه موجی هست این بود که یک موج ایمپالسیو قوی احتمال داره موج 4ش مفقود بشه
          منظورم این هست که موج 4 در مپنا مفقود هست. اینو از خودم نمیگم و در کتاب گلن نیلی که استاد holy لینکشو قرار داد نوشته.
          اگر دوست داشتید این مورد هم در نظر بگیرید در غیر این صورت من اشتباه کردم!

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

دوستان شما رو به خدا قسم بس کنید
            حیف نیست دوستی ها خدشه دار میشه
            البته یک تجربه هست که میگه دو نفر که با هم دعوا می کنن بعد یک مدتی رفیق جون جونی میشن
            منتظریم اون روز رو ببینیم
            فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
              من اول از جناب نظری عذر می خوام
              جناب پناهی من میفهمم 2+2=4
              دلیلی که من اوردم برای این که موج 5 سه موجی هست این بود که یک موج ایمپالسیو قوی احتمال داره موج 4ش مفقود بشه
              منظورم این هست که موج 4 در مپنا مفقود هست. اینو از خودم نمیگم و در کتاب گلن نیلی که استاد holy لینکشو قرار داد نوشته.
              اگر دوست داشتید این مورد هم در نظر بگیرید در غیر این صورت من اشتباه کردم!
              اگر موج 4 مفقود است شما لطف کنید تنها و تنها زیر موجهای موج 5 خودتونرو برای من با شکل قرار بدین تا من قانع شم

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

اگر موج 4 مفقود است شما لطف کنید تنها و تنها زیر موجهای موج 5 خودتونرو برای من با شکل قرار بدین تا من قانع شم
                البته قانع شدن شاید بد معنا بده بگیم یاد گرفتن بهتره

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

البته قانع شدن شاید بد معنا بده بگیم یاد گرفتن بهتره
                  مشکلی پیش اومد باید برم یعنی باید برم برای خون دهی شب میبینمتون

نظر

• الوند
                    عضو جدید
                    • Jun 2011
                    • 14

با توجه به اینکه وقتی میخوایم از تحلیل کسی انتقاد کنم موحب ناراحتیه آن دوست فراهم میشه از این به بعد هرکس آزاد هست هرطوری که دلش میخواد تحلیل کنه و رقم بده دوستانشونم ناراحت نخواهند شد.صدرا 10 تومن یا صدرا 20000 تومن حرف زدن مالیات نداره که بفرمائید...
                    اقای پناهی این برخوردها خاصیت ادمهاست که توی اکثر جمعها دیده میشه مخصوصا نسبت به افراد شاخص در جمع ;)که گاهی از روی نااگاهی وگاهی از روی غرض ورزی است (الله علم)
                    اونی که باید قدرشماها رو بدونه میدونه
                    دلگیر نشین
                    خدا قوت
                    دارایی افزودن مال نیست بلکه ساخته شدن انسان است در تلاش معاش

نظر

• مجيد رادمنش
                      مدیر (6)
                      • Oct 2010
                      • 4902

بابك جان بنده نيز مدتي سكوت خواهم كرد ديروز فردي با ايدي sara90 به بنده پي ام داده كه بنده داد ميزدم مردم بيايد پست بانك بخريد اخه من كي كسي رو مجبور به خريد پست كردم يا كجا و كي به كسي گفتم بيا پست بخر بنده پست خريدم و سپس در سايت بوركس در مقابل سوالاتي كه براي دلايلش ميشد برهان و دلايل خودم را اوردم ان هم دلايل بنيادي ولي متاسفانه مردم ما هميشه در كسوت طلبكار هستند سود كنند براي خودشانه و خودشان كردند ضرر كنند مقصرش ما هستيم فعلا به نظرم كمي سكوت كنيم تا اين دسته از افراد با تحليل خودشان خريد و فروش كنند بهتر است چند ساله از ايران هير و بورسيان و بوركس و تالار بورس قلم زدم ولي ميبينم كسي كه داره به مردم با مردم به صورت پولي كار ميكنه و از اين مردم پولهاي كلان ميگيره هم احترام بيشتري داره هم اينكه كسي ازش طلبكار نميشه ولي ما هر چقدر هم بي منت باشيم اخرش منت عالم و ادم سرمان است....

دوستان عزیز، جناب آقایان نظری و پناهی

ضمن عرض سلام و خسته نباشید فرصتی پیش آمد تا بدین طریق از زحمات بی دریغ شما عزیزان کمال تشکر و سپاس را بنمایم،همیشه شاهد پاسخگویی خالصانه و صمیمانه تان نسبت به سوالات دوستان هستم و بنده نیز کسب فیض میکنم.

متاسفانه تاپیکی اینچنین همیشه مورد حمله سایتهای پولی بوده چون بازارشان را بنوعی کساد میکند، بنابراین جای تعجب نیست اگر اشخاصی باعث دلسردی شما عزیزان شوند بدین لحاظ نسبت به آنان بی تفاوت بوده، چون هدفتان را برای رضای خدا انجام میدهید و همانا خداوند از دلهای پاک شما آگاه است.
                      یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                        جناب نظری اگر بنده نیز از نظر شما قصد بر هم زدن نظم تاپیک را دارم و فکر میکنید این بحث علمی نیست و از روی غرض هست. همینجا از شما عذر میخوام و دیگر مزاحم این تاپیک نمیشوم.

بابک جان نمودارو تاپیک مپنا میذارم اونجا نظر بدبد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

محسن و بابک عزیز سلام
                          کمال تشکرو از شما دو عزیز دارم
                          همین 400 صفحه برای این تاپیک،بیانگر مقبولیت و محبوبیت شما در دنیای مجازیه
                          امیدوارم این لطف شما ادامه داشته باشه
                          از بابت اندک حرفهای جهت دار،هیچ نگرانی به خودتون راه ندید.چون همه بچه های این سایت پشت شما هستن و برای ادامه فعالیت شما تمام تلاششون رو انجام میدن.
                          شادکامی از آن شما باد
                          عرض ارادت>:d<
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• rojan
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 581

با سلام

مراقب قلبها باشیم
                            وقتی تنهاییم دنبال دوست میگردیم
                            پیدایش کردیم دنبال عیب هایش میگردیم
                            وقتی که از دست دادیمش دنبال خاطراتش میگردیم
                            و همچنان تنها می مانیم

من آمدمممممممممممممممممممممممممممممممممم
                            خدارا صد هزار مرتبه شکر صدرا بسته شد شاید بازار روندی متعادل و مثبت پیدا کند
                            آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

آقای نظری و پناهی سلام بنظر من همه از گفته های شما میتونند استفاده کنند ولی هر کسی در آخر خودش مسئول خرید و فروششه در غیر اینصورت اگه بی عرضه هستن پولشونو بردارن کلا از بورس برن بهتره دونت وووری
                              اون کساییکه سهمو تبلیغ میکنن و با قطعیت میگن buy کنید مثل حمید اعرابی تو بورکس و کسی مثل محسن نظری که اطلاعات سهمو در اختیار ما میزارن بخدا با هم فرق میکنن پس خواهشن مراعات کنید تازه پیداشون کردیم دوباره جریان بورکس نشه ممنون
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• hamed89
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 617

اقای نظری و پناهی رو اگه بزاریم کنار چون معلوم الحال هستند واسه همه
                                ولی تو این چند وفته که اینجا بودم اقا مسلم هم پسر خوبی بوده (اصلا قابل مقایسه با اون کاربر سپه نیست) ..هیچ دو نفری اخلاق شبیه هم ندارند باید سخن مخالف (سیاسی..اقتصادی و ...)رو شنفت
                                من تابع رهبرم (اقای خاتمی ) هستم که میگه : " مخالف دوستت دارم "
                                جا داره این سخن از شریعتی رو بیارم: (خیلی قابل تامله)
                                خدایا : جهل آمیخته باخودخواهی و حسد مرا رایگان ابزار قتاله دشمن برای حمله به دوست نساز. دکتر علی شریعتی

نظر

در حال کار...
                                X