تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
    شايعه تعديل منفي سايپا تكذيب شد تمام اين حركتها به نظر بنده جهتداره بورس هيچ شفاف سازي هم نميدهد چون صالح ابادي هم از بدنه دولت است....
    لعنت بر فاسدانی که نامهای صالح دارند!

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

شايعه تعديل منفي سايپا تكذيب شد تمام اين حركتها به نظر بنده جهتداره بورس هيچ شفاف سازي هم نميدهد چون صالح ابادي هم از بدنه دولت است....
      محسن جان لینکشو میذاری؟
      درضمن بورس نیوز بازهم جهت دار بودن اخبارشو بر همگان ثابت کرد!!!!
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط rend72 پست شده است View Post
        سلام جناب نظري
        پيش تر گفته بوديد منتظر بازگشايي روان فناور هستيد، خريد اين سهم رو تو چه قيمتهايي مناسب مي دانيد؟
        اگر 300 باز بشه عاليه دوست عزيزم تو بازدهي اين سهم ذره اي شك ندارم بازدهي اين سهم دو مرحله اي خواهد بود يك مرحله قيمت سهم به 500 تومان با سود 100 توماني در سال 90 خواهد رسيد در مرحله دوم در سال 91 با سود 130-140 توماني به قيمتهاي 700 تومان خواهد رسيد تقسيم سود مجمع و افزايش سرمايه از انباشته هم حساب كنيد ببينيد چقدر ميشود
        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

بابك جان كاري به اين مسائل شرعيش ندارم اما بنده نيز شخصا فاركس را نه اقتصاد نه فعاليت اقتصادي نميدانم فاركس در نظر بنده تنها يك سيستم است و اين سيستم به هيچ وجه اقتصادي نميباشد يادش بخير دوست عزيزي در بازار فلزات دبي فعاليت ميكرد انجا فاركس بود ولي نه اين فاركس انها تجارت ميگردند بازارشان دو طرفه بود پول و كالا رد و بدل ميشد و مهمتر از ان مصنوعي نبود براي مثال عرض ميكنم در تجارت جهاني براي مثال ميدانيد اگر اين سيل تقاضا و يا باي در كالايي مثل نفت پديدار شود چه اتفاقي ميفتد؟؟؟
          يا يك سوال ديگر همه دوستان ميدانند نفت اصولا بر دو نوع است نفت سبك و نفت سنگين و معمولا نفت هر كشوري بنا بر خصوصيات خود قيمتي متفاومت دارد براي مثال نفت ايران در انواع مختلف و قيمتهاي مختلف ميباشد يا نفت امريكا و يا كشور هاي ديگر نيز همينطور حالا چطور ميشود در سيستم فاركس قيمت نفت يك قيمت واحد ميباشد؟ اين نفت نفت كدام كشور است؟ اين نفت نفت سبك است يا نفت سنگين و دهها سوال ديگر
          بنده يك زماني چند سال پيش چشم بسته رفتم تو اين بازار با بروكر mw و نمايندگي ايماني كار ميكردم به مدت 2 ماه ميدونيد كارمنداي ايماني ميگفتند اصلا خود ما و مديران ايماني اين بازار را قبول نداريم و اصلا در فاركس سرمايه اي وارد نكرديم در ضمن ايا ميدانيد شركتهاي واسطه اي ايراني چه درصدي از جذب سرمايه را ميگيرند؟ (بنده شنيدم 20 درصد).......
          يكم فكر كنيم با عقل و منطق همان مثال نفتي كه در بالا زدم يا ساير كالاهاي ديگر چه جوابي برايش داريم اگر بخواهم پرسش مطرح كنم صدهها پرسش مطرح ميكنم كه دليل قاطع بر كذايي بودن فاركس است البته اين تنها يك ديدگاه و صرفا نظر ميباشد و نظرات ديگر دوستان نيز قابل احترام است
          سلام محسن عزیز

محسن جان حرفهای شما کاملا متین شاید شما تعریفتون از سیستم اقتصادی کاملا متفاومت از تعریف بنده باشه

تعریف سیستم اقتصادی از دید بنده تنها پوله ... یعنی سیستمی که بر پایه پول باشه و توش پول بدست بیارم یا پول از دست بدم یک سیستم اقتصادیه چون گردش پول توش خودنمایی میکنه.فارکسم دقیقا همینه فارکس یک سیستم کاملا جهانیه و مختص ایران نیست و کشورهایی اروپائی اگر سیستم اقتصادی نمیدیدنش مطمئن باشید زودی جمعش میکردن یا بانکهای سوئیس یا فدرال امریکا که یه سر فارکس هستند اگر میدیدن که جنبه اقتصادی نداره اصلا یه سر سیستم نمیشدن.
          در سیستم فارکس نفت یک واحد ندارد مثلا در فیبو نفت فکر کنم سبک باشه در برخی دیگه مقل xtb سنگین باشه که پایه اینا هم قیمت بین المللیه.مثلا میگن طلا فلان قدر بالا رفت به نظر شما منظور کدوم طلاست 18 عیاره 24 عیاره یا عیارهای دیگست؟؟؟مطمئنا اینا یک واحده بین المللی دارن وبرای بقیه کالاهاشون

کسی هم به این سیستم اقتصادی آشنا نباشه مثل خیلیا میبازه و کسی هم به این سیستم آشنایی داشته باشه و تکنیکال و استراتژیش خوب باشه مثل خیلی افراد اندک میبره یعنی مبادله و گردش پول ;)

اصلا مزیتهای فارکس با بورس ایران قابل قیاس نیست یعنی اصلاااااااا نیست.من هیچ وقت یادم نمیره 6 میلیون تومن تو زمان سربازیم برای بورس کنار گذاشته بودم من اون موقع ومعادن گرفتم محدوده 550 و تا 850 این رفت بعده چند روز دیدم داره پایین میاد به هیچ چیرم اونجا دسرسی نداشتم تنها عصرا 1 ساعت میرفتم بیرون اونجا قیمتارو از کافی نت چک میکردم.خلاصه شاید باورتون نشه پولم که شده بود حوالی 10 تومن من بعد 3-2 روز گذاشتم بفروشم این حقوقیه بی پدرو مادر همچین صفی برا سهم درس کرده بودم آخر سر سهم رفت گره و قیمت سهم یه ریر اومد پائین شد 500 اینا که اونجا دیگه از شرش خلاص شدم بعدشم سهم تا زیر 200 تومنم فکر کنم اومد.یعنی اگر همچین چیزی تو فارکس اتفاق میقتاد و من میخواستم سهممو بفروشم در عرض 1 ثانیه میتونستم بفروشم این تنها 1 مزیت از دهها مزیت فارکسه!

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

اگر 300 باز بشه عاليه دوست عزيزم تو بازدهي اين سهم ذره اي شك ندارم بازدهي اين سهم دو مرحله اي خواهد بود يك مرحله قيمت سهم به 500 تومان با سود 100 توماني در سال 90 خواهد رسيد در مرحله دوم در سال 91 با سود 130-140 توماني به قيمتهاي 700 تومان خواهد رسيد تقسيم سود مجمع و افزايش سرمايه از انباشته هم حساب كنيد ببينيد چقدر ميشود
            فکر نمیکنم بیشتر از 260 تومن تو این یازار قیمت بخوره

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
              سلام محسن عزیز

محسن جان حرفهای شما کاملا متین شاید شما تعریفتون از سیستم اقتصادی کاملا متفاومت از تعریف بنده باشه

تعریف سیستم اقتصادی از دید بنده تنها پوله ... یعنی سیستمی که بر پایه پول باشه و توش پول بدست بیارم یا پول از دست بدم یک سیستم اقتصادیه چون گردش پول توش خودنمایی میکنه.فارکسم دقیقا همینه فارکس یک سیستم کاملا جهانیه و مختص ایران نیست و کشورهایی اروپائی اگر سیستم اقتصادی نمیدیدنش مطمئن باشید زودی جمعش میکردن یا بانکهای سوئیس یا فدرال امریکا که یه سر فارکس هستند اگر میدیدن که جنبه اقتصادی نداره اصلا یه سر سیستم نمیشدن.
              در سیستم فارکس نفت یک واحد ندارد مثلا در فیبو نفت فکر کنم سبک باشه در برخی دیگه مقل xtb سنگین باشه که پایه اینا هم قیمت بین المللیه.مثلا میگن طلا فلان قدر بالا رفت به نظر شما منظور کدوم طلاست 18 عیاره 24 عیاره یا عیارهای دیگست؟؟؟مطمئنا اینا یک واحده بین المللی دارن وبرای بقیه کالاهاشون

کسی هم به این سیستم اقتصادی آشنا نباشه مثل خیلیا میبازه و کسی هم به این سیستم آشنایی داشته باشه و تکنیکال و استراتژیش خوب باشه مثل خیلی افراد اندک میبره یعنی مبادله و گردش پول ;)

اصلا مزیتهای فارکس با بورس ایران قابل قیاس نیست یعنی اصلاااااااا نیست.من هیچ وقت یادم نمیره 6 میلیون تومن تو زمان سربازیم برای بورس کنار گذاشته بودم من اون موقع ومعادن گرفتم محدوده 550 و تا 850 این رفت بعده چند روز دیدم داره پایین میاد به هیچ چیرم اونجا دسرسی نداشتم تنها عصرا 1 ساعت میرفتم بیرون اونجا قیمتارو از کافی نت چک میکردم.خلاصه شاید باورتون نشه پولم که شده بود حوالی 10 تومن من بعد 3-2 روز گذاشتم بفروشم این حقوقیه بی پدرو مادر همچین صفی برا سهم درس کرده بودم آخر سر سهم رفت گره و قیمت سهم یه ریر اومد پائین شد 500 اینا که اونجا دیگه از شرش خلاص شدم بعدشم سهم تا زیر 200 تومنم فکر کنم اومد.یعنی اگر همچین چیزی تو فارکس اتفاق میقتاد و من میخواستم سهممو بفروشم در عرض 1 ثانیه میتونستم بفروشم این تنها 1 مزیت از دهها مزیت فارکسه!
              به بابك عزيز چند روزي نبوديا كلك;)
              ببين بابك جان تجارت مواد مخدر هم توش پول هست خوب پولي هم هست قاچاق انسان هم توش پول هست خوب پولي هم هست تو قمار هم پول هست همگي هم پايه هاي پولي سنگيني دارند قطعا اينها سيستم اقتصادي نيستند!!!
              سيستم اقتصادي پويا و متعارف منظور بنده اين است كه فاركس سيستم اقتصادي نيست كه بخواهد متعارف باشد!!!!
              شما ميگوييد كشورهاي اروپايي چرا اين سيستم را كنار نگذاشتند اصلا انها اين سيستم را رسمي نميشناسند اين تجارت جهاني ميليارد دلاري چرا يك مركز ندارد؟ چرا نهادهاي نظارتي درست و حسابي ندارد؟ امار جالبي ميخواندم اكثر فعالان فاركس در كشورهاي جهان سومي هستند چرا؟ چرا در اين بازار ميلياردي يك سرشناس يا يكي از ثروتمندان جهان سرمايه گذاري نميكند؟ چرا تا به حال كسي از اين بازار ميليونر نشده است؟ اين چطور بازاري است كه عمده سرمايه گذارهايش هميشه متضرر ميشوند؟ اين بازار اگر اين همه سود دارد چرا شركتهايي كه در زمينه واسطه يا اموزش اين بازار فعال هستند در اين بازار سرمايه گذاري نميكنند يا سرمايه سنگين وارد نميكنند؟
              درباره طلا گفتيد طلا اونس جهاني با عيار مشخص دارد در ضمن مهمتر اينكه طلا به مانند دلار مرجع ميباشد اما كالاهايي مانند نفت يا ساير كالاها اينطور نيست هر كالايي در هر كشوري بنا بر نوع خود قيمتي دارد همين بيلت را نگاه كنيد ببينيد چند نوع قيمت دارد
              در ضمن مگر بروكرها كالا رد و بدل ميكنند كه هر كدام يك نوع براي مثال نفت را تريد كنند؟؟؟
              تو سايت بروكس ايدي فراز16 تو بازار فلزات دبي فعال هست ميتوانيد از ايشان نيز نظر خواهي نماييد
              به هر حال بابك جان به دو دو تا چهارتاي بنده جداي هر مسئله ديگري اين بازار را كاملا مصنوعي و غير واقعي ميدانم البته نظر شما هم قابل احترام است عزيز

نظر

• Mousavi
                عضو عادی
                • May 2011
                • 196

با سلام
                محسن جان آیا امکان داره مپنا تا مجمع بره واسه تعدیل ؟

و یه سوال از بابک دوست عزیزم ، بابک جان هدف قیمتی مپنا رو تو این شرایط چجوری میبینی من میانگینم 3315 هست
                چه پیشنهادی بهم میدی

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                  و ایضا
                  ممنونم حامد عزيز هميشه دوست بي ريا و عزيز بنده بودي انشالله روزي بتوانم جبران كنم

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

[quote=aryo;35173]
                    روژان جان مپنا با اين گزارشش كمي كار را خراب كرد در ضمن متاسفانه تمامي بازار اسير جو منفي و روند عمدي شده است
                    اگر نگاه كنيد همه چيز تو اين مملكت به طور روزانه با رشد قيمتي مواجه ميشود جز سهام اين بازار تا اين احمدي نژاد و دار و دستش هستند حال و روزش همين خواهد بود بنده به شخص كه ديگر 1 ريال هموارد اين بازار نخواهم كرد و مابقي داراييم را در حال متمركز كردن در يك فعاليت توليدي هستم...[/quote

كاملا موافقم محسن جان ... خب طبيعه با افزايش نرخ تورم راهي جز كم شدن و افت پي به اي بازار نميمونه !!!!!
                    محسن جان دقت كردي بازار داره به سرمايه گذارا فرصت فكر كردن و سرمايه گذاري در حوزه هاي مختلف رو ميده ....
                    به شخصه بخشي از سرمايه خودمو تو طلا بردم فكر كنم با افزايش نرخ تورم در نيمه دوم سال بهتر از كاغذ پاره اي به اسم سهام باشه ولي هيچ وقت بازار رو كنار نميذارم

نكته دوم براي نيمه دوم سال با توجه به افزايش انتظاري قيمت نفت ميشه رو گروه معدني بجز مس ... و پتروشيمي حساب كرد ...
                    اريوي عزيز بنده به شخصه بازار طلا و ارز را هم بازارهاي قابل اطميناني از لحاظ نرخ بازده نميدانم يكسال ميبينيد 50-60 درصد بازده دادند يكسال 10 درصد را هم بزور بازده دادند
                    بنده از امروز سرمايه گذاريم رو تو يه كار توليدي اغاز كردم اين قضيه تخم مرغها رو تو يك سبد نچينيد را بايد حسابي جدي گرفت به خصوص تو اين دو سالي كه اين احمدينژاده هست....

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

در اصل توسط Sonic پست شده است View Post
                      سود سایپا بدون لحاظ کردن سود سرمایه گذاری ها 18 تومان است و تقسیم سود پایین ولساپا و زامیاد دست به دست هم داد تا این تعدیل منفی برای سایپا رقم بخوره....با توجه به مطالب گفته شده و عقب ماندن از برنامه تولید بنظر 12 ماهه حوالی 52-55 سود بشناسه
                      دوست عزيزم ما هم اول همين فكر را ميكرديم فعلا امار گرفتيم تكذيب شده بايد ببينيم قضيه چيه...

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                        محسن جان لینکشو میذاری؟
                        درضمن بورس نیوز بازهم جهت دار بودن اخبارشو بر همگان ثابت کرد!!!!
                        مصطفي جان ما از حسين پناه مدير عامل سر سايپا امار گرفتيم

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

مصطفي جان ما از حسين پناه مدير عامل سر سايپا امار گرفتيم
                          محسن جان نظر خودتون چیه استاد ؟؟؟ تحلیل خودتون چیه استاد؟؟؟
                          نظر من به منفی بودن تعدیله
                          دوستمون تو اداره سهام سایپا اشاره به عدم تعدیل داشت !!
                          ولی من قبول نکردم
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

فولاد مبارکه تعدیل مثبت 35درصدی داد

فولاد مبارکه در گزارش فعالیتهای هیئت مدیره سود محقق شده سال 89 را مبلغ 539ریال آورده است که با توجه به آخرین پیشبینی آن که 399ریال بود تعدیل مثبت حدود 35درصدی محسوب میشود.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• حامد24
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2532

ممنونم حامد عزيز هميشه دوست بي ريا و عزيز بنده بودي انشالله روزي بتوانم جبران كنم
                              ممنون محسن جان از شما به ما خیلی رسیده همین که هر روز این همه اطلاعات و تحلیلهای مفید رایگان بهمون ارایه میدی از سرمونم زیاده @};-
                              یل یاتار ، طوفان یاتار
                              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

اطلاعیه عرضه اولیه سهام شركت آ.س.پ ( آ س پ ) در روز سشنبه 21 تیر

-----------------------------
                                اطلاعیه عرضه اولیه سهام شرکت توسعه صنعت ساختمان غدیر خوزستان در روز سشنبه 21تیر

---------------------------
                                اطلاعیه گشایش نماد بانک دی در روز سشنبه 21تیر
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X