تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
    بابك جان اگر جفت ارزها يا ساير كالاها بخواهند در سيستم مصنوعي فاركس قيمت بخورند و معامله شوند يا قيمتشان بالا و پايين شود بايد فاتحه بازار هاي جهاني و بورس هاي جهاني را خواهند و درشان را گل گرفت جفت ارزها و ساير كالا ها مثل نفت و طلا در بورس هاي جهاني قيمت ميخورند و معامله ميشوند ان هم بر اساس واقعيات عرضه و تقاضا و پارامترهاي اقتصادي مثل فلزات كه در بورس لندن معامله ميشوند يا نفت كه در بورس هاي معتبر دنيا معامله ميشود قيمتها در فاركس تنها يك برايند از قيمتهاي واقعي ميباشد مثال زدم تو بورس مجازي همه چيز شبيه بورس واقعي است حتي قيمتها حتي افت و خيزها حتي معاملات و تمام چيزهاي ديگر اما اين سيستم مجازي است و برايندي از واقعيات موجود است...

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    آخه محسن جان پس قیمت یورو دلار و دیگر جفت ارزها فکر میکنی از کجا قیمت میخورند و بالا پائین میشن؟؟؟میگی مجازیه پس این پولی که از سود کردنش بدست میاد مجازیه؟؟؟معامله مجازی باشه پس سودم مجازی میشه ولی شما این پولو لمس میکنی چطور میتونی بگی مجازیه!!!

بازم ممنون از شرکت در بحث >:d<
    محسن جان اجازه بده تعریف نسبتا کاملی از بازار فارکس برات تعریف کنم تا شاید کمکی در مفهوم ف ا ر ک س کرده باشم.
    بازار فارکس حجیمترین بازار جهانی از جهت جابجایی پول روزانه است. بازار ارز (یا فارکس )هنگامی بوجود می آید که دو ارز به صورت پایاپای با یکدیگر مورد معامله قرار گیرند.فارکس ازنظر میزان مبادله «ارزش نقدی»بزرگترین بازار جهان محسوب می شود وشامل تجارت میان بانکهای بزرگ، بانکهای مرکزی، بورس بازهای ارز، شرکتهای چند ملیتی، دولت ها وسایر موسسات مالی می شود.مبادلات معامله گران خرد(سرمایه گذاران یا بورس بازهای کوچک)بخش کوچکی از مبادلات بازار را شامل می شود،این دسته از معامله گران توسط کارگزاران می توانند در معاملات شرکت جویند. بازار فارکس با رشدی شگفت انگیز در حجم مبادلات، طی سه سال گذشته(57%)تبدیل به پرحجم ترین بازار مالی جهان شده است به طوری که حجم معاملات روزانه بازار فارکس در برخی روزها به 1900 میلیارد دلارمی رسد.این رقم بالاتر از جابجایی پول جمع کل بازارهای بورس جهانیه.بازیگران بازار فارکس بانکها موسسات و شرکتهای سرمایه گذاری بین المللی کارگزارها صادرکنندگان و وارد کنندگان و همچنین سرمایهگذاران شخصی هستند. این بازار برخلاف اکثر بازارهای مالی دیگر مکان فیزیکی خاصی نداشته و بصورت شبکه بین بانکی (InterBank Network) خرید و فروشها انجام میشه.

در مورد مکان معاملات جفت ارزها هم باید بگم که تبادلات این بازار برخلاف بازارهای مالی سنتی که در مکان فیزیکی خاص و قوانین سازمان یافته بخصوص انجام میشوند در محل مشخصی متمرکز نیست و در حقیقت معاملات بین طرفهای معامله از طریق اینترنت، تلفن و یا شبکه ارتباط بین بانکی صورت میپذیرد. بازار تبادلات ارزی نوعی بازار اصطلاحاً (OTC (Over The Counter میباشد. این نوع از بازارها مکانی مرکزی و مدیریت سازمان یافتهای ندارند از اینرو، بازار فرا بورسی نیز خوانده میشوند (خارج از بورس فروخته شده، بازاری که مکان فیزیکی ندارد)..ماهیت معاملات فارکس خارج بورس است اما مراکز اصلی تجارت ارز بترتیب در لندن، نیو یورک و توکیو می باشندو بانک ها از سراسر جهان در این معاملات شرکت می جویند

البته برای مطالعه بیشتر میتونی به ویکیپدیا که مرجع 100% معتبریه مراجعه کنی ;)

اصلا کلا بی خیال همه این توضیحاتم بشیم شما وارد بازار به اصطلاح خودت غیر تجاری و غیر اقتصادی ارز بشی و خوب معامله کنی میتونی پول خوبی به جیب بزنی پس گیر دادن به جزئیات فکر میکنم انسان رو از مسیر هدفش دور کنه

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

رژان جان اگه گذاشتي راز دار بمونيم....
      مپنا قراره به زودي به صورت بلوكي سهام خود را در كاركنان مپنا در بازار پايه فرابورس عرضه كند اين خبر را داشته باشيد تا بعد....
      خبرش تو كدال هم اومد مبارك مپنا داران>:d<
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

محسن جان اجازه بده تعریف نسبتا کاملی از بازار فارکس برات تعریف کنم تا شاید کمکی در مفهوم ف ا ر ک س کرده باشم.
        بازار فارکس حجیمترین بازار جهانی از جهت جابجایی پول روزانه است. بازار ارز (یا فارکس )هنگامی بوجود می آید که دو ارز به صورت پایاپای با یکدیگر مورد معامله قرار گیرند.فارکس ازنظر میزان مبادله «ارزش نقدی»بزرگترین بازار جهان محسوب می شود وشامل تجارت میان بانکهای بزرگ، بانکهای مرکزی، بورس بازهای ارز، شرکتهای چند ملیتی، دولت ها وسایر موسسات مالی می شود.مبادلات معامله گران خرد(سرمایه گذاران یا بورس بازهای کوچک)بخش کوچکی از مبادلات بازار را شامل می شود،این دسته از معامله گران توسط کارگزاران می توانند در معاملات شرکت جویند. بازار فارکس با رشدی شگفت انگیز در حجم مبادلات، طی سه سال گذشته(57%)تبدیل به پرحجم ترین بازار مالی جهان شده است به طوری که حجم معاملات روزانه بازار فارکس در برخی روزها به 1900 میلیارد دلارمی رسد.این رقم بالاتر از جابجایی پول جمع کل بازارهای بورس جهانیه.بازیگران بازار فارکس بانکها موسسات و شرکتهای سرمایه گذاری بین المللی کارگزارها صادرکنندگان و وارد کنندگان و همچنین سرمایهگذاران شخصی هستند. این بازار برخلاف اکثر بازارهای مالی دیگر مکان فیزیکی خاصی نداشته و بصورت شبکه بین بانکی (InterBank Network) خرید و فروشها انجام میشه.

در مورد مکان معاملات جفت ارزها هم باید بگم که تبادلات این بازار برخلاف بازارهای مالی سنتی که در مکان فیزیکی خاص و قوانین سازمان یافته بخصوص انجام میشوند در محل مشخصی متمرکز نیست و در حقیقت معاملات بین طرفهای معامله از طریق اینترنت، تلفن و یا شبکه ارتباط بین بانکی صورت میپذیرد. بازار تبادلات ارزی نوعی بازار اصطلاحاً (OTC (Over The Counter میباشد. این نوع از بازارها مکانی مرکزی و مدیریت سازمان یافتهای ندارند از اینرو، بازار فرا بورسی نیز خوانده میشوند (خارج از بورس فروخته شده، بازاری که مکان فیزیکی ندارد)..ماهیت معاملات فارکس خارج بورس است اما مراکز اصلی تجارت ارز بترتیب در لندن، نیو یورک و توکیو می باشندو بانک ها از سراسر جهان در این معاملات شرکت می جویند

البته برای مطالعه بیشتر میتونی به ویکیپدیا که مرجع 100% معتبریه مراجعه کنی ;)

اصلا کلا بی خیال همه این توضیحاتم بشیم شما وارد بازار به اصطلاح خودت غیر تجاری و غیر اقتصادی ارز بشی و خوب معامله کنی میتونی پول خوبی به جیب بزنی پس گیر دادن به جزئیات فکر میکنم انسان رو از مسیر هدفش دور کنه
        بابك جان فقط يك چيزي بگويم اين بحث فايده نداره در ضمن اگر اين بازار 1900 ميليارد دلاري شما وجود خارجي داشت و اين تعاريف درست بود و سرمايه گذاران و بانكها و موسسات و سفته بازان و همه تو اين بازار بودن شركتهاي ايراني مشكلي در تبادل وجه نداشتند و پدرشان زير بار تحريم در نميامد و خيلي راحت در اين بازار عريض و طويل كه مكان خاصي و نهاد نظارتي خاصي هم ندارد به مبادلات وجوه مالي خود ميپرداختند
        در اخر بنده اعتقاد دارم كشورهاي خارجي بر روي چيزهاي مجازي تبادل نميكنند ان هم با حجم سالانه 1900 ميليارد دلار اگر تبادل ميكردند و معامله الان حداقل سرشناسان اقتصاد دنيا و ميليونرها و ميلياردرها هم در اين بازار سرمايه گذاري ميكردند يا حداقل در ركود اقتصادي اسمي از بازار فاركس به ميان ميامد

نظر

• rojan
          عضو فعال
          • May 2011
          • 581

محسن جان ممنون

همیشه خوش خبر باشی
          یعنی بلیط برگشتم مجانی میشه :d
          آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

من فکر میکنم هم جناب پناهی و هم جناب نظری دارند درست میگند اما از دو دید متفاوت
            حرف بابک جان این هست که از این بازار میشه پول درآورد یعنی سودی که میشه از این بازار گرفت واقعی هست و مجازی نیست.
            اما محسن جان میگند این پول چون از هیچ بدست میاد و در واقع بازاری وجود نداره پس ارزشی نداره.

و بازاری هم وجود نداره و طرف مقابل ما خود بروکر هست که بازارو برای ما شبیه سازی میکنه. در واقع سود ما ضرر بروکر هست و ضرر ما سود بروکر که یکجور حالت قمار گونه داره.
            ولی خوب کسی که مهارت داشته باشه و فن کار رو بدونه میتونه طرف برنده باشه همونطور که در قمار هم کسی که مهارت بیشتری داشته باشه شانس برد بیشتری داره

اما همان طور که بابک جان گفتند میشه از این بازار سود فوق العاده ای بدست آورد
            برای مثال خودم روی شکر در قیمت 21 دو لات پوزیشن بای باز کردم و الان قیمت هست 29! فکر میکنید در عرض یک ماه چند هزار دلار سود کردم؟!
            (البته در حساب دمو سود کردم ;) )

نظر

• orion
              عضو عادی
              • May 2011
              • 61

محسن جان صورتهای مالی ثباغ هم اومده. اگر زحمتی نیست یه نگاهی بنداز ببین مثبته یا منفی.

نظر

• arash
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 819

نقل از تحلیل بورس

پست بانك ايران ( وپست )

شنيده شد كه شركت پست بانك ايران با تعديل 20 درصدي مثبت عايدي در سال مالي 90 همراه شده است . همچنين قرار است عايدي اين شركت پس از اعمال افزايش سرمايه 400 درصدي اين شركت كه در مورخه 28 تير اعمال خواهد شد ، اعلام گردد . شنيده ها حاكي از جمع آوري سهام اين شركت توسط شركت دانايان پارس ميباشد .

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
                  سلام جناب نظری شرمنده که باز هم مزاحم می شوم لطفا نظرتان را در باره پست بانک بفرمایید که چرا این طور معامله می شود آیا در باره افزایش سرمایه که قرار بود اتفاق بیفتد خبر خاصی شده است؟این سهم به نظر شما بالاخره سود تپلی به ما می دهد یا مجبور می شویم با ضرر از این سهم خارج شویم
                  لطفا اگر می شود کامل توضیح دهید تا ببینم با این سهم چکار کنم
                  با تشکر
                  @};-
                  نظر بنده تغيير نكرده دوست عزيزم نگه داري پست بانك با ديد بلند مدت در ضمن در اين بازار منفي كه 30-40 درصد اكثر سهمها افت كردند از پست چه توقعي داريد بنده خودم اين سهم را با تحليل خودم و به بازدهي ان ايمان دارم حال بخواهد هر چقدر هم زمان ببرد من صبر ميكنم

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

وساپا در 12ماهه 796ریال محقق کرده که با سرمایه قبلی 1365ریال میشود.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

بابك جان فقط يك چيزي بگويم اين بحث فايده نداره در ضمن اگر اين بازار 1900 ميليارد دلاري شما وجود خارجي داشت و اين تعاريف درست بود و سرمايه گذاران و بانكها و موسسات و سفته بازان و همه تو اين بازار بودن شركتهاي ايراني مشكلي در تبادل وجه نداشتند و پدرشان زير بار تحريم در نميامد و خيلي راحت در اين بازار عريض و طويل كه مكان خاصي و نهاد نظارتي خاصي هم ندارد به مبادلات وجوه مالي خود ميپرداختند
                      در اخر بنده اعتقاد دارم كشورهاي خارجي بر روي چيزهاي مجازي تبادل نميكنند ان هم با حجم سالانه 1900 ميليارد دلار اگر تبادل ميكردند و معامله الان حداقل سرشناسان اقتصاد دنيا و ميليونرها و ميلياردرها هم در اين بازار سرمايه گذاري ميكردند يا حداقل در ركود اقتصادي اسمي از بازار فاركس به ميان ميامد
                      1900 میلیاردو من نمیگم محسن جان آمارو بانکهای جهانی میگه ولی در مقابل تحریم اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی بله کاملا درسته چون ما توی تحریم هستیم بالطبع وضعمون بدین شکله.در ضمن شما از کجا میدونید که میلیونرهای جهان در این بازار معامله نمیکنند؟؟؟
                      نمیدونم کجای حرفم مشکل داره؟من میگم شما در این بازار سود کنی پول بدست میاری و وقتی بری بانک پولتو میتونی کامل لمس کنی!!!!!! کسی دیدی که سود کنه ولی پولشو بهش ندن؟؟؟( ایرانو نمیگم چون تحریمه )

غیر ممکنه کسی سود کنه و پول دستش نرسه این یه چیز واضحه

بحث خیلی کشدار شد امیدوارم دوستان از این همه بحثی که کردیم خسته نشن

خوب پول شیرینه و حرف زدن راجع بهش از خودشم شیرینتره

این یک واقعیته باید قبول کرد

شاد باشید و دیگرانم شاد کنید <:-p

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

در اصل توسط orion پست شده است View Post
                        محسن جان صورتهای مالی ثباغ هم اومده. اگر زحمتی نیست یه نگاهی بنداز ببین مثبته یا منفی.
                        گزارش خوبي بود سود خالصش را پوشش خوبي داده اگر بتواند كل بودجه را پوشش دهد حتي ميتواند تا قيمتهاي 900 تومان هم برود

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                          من فکر میکنم هم جناب پناهی و هم جناب نظری دارند درست میگند اما از دو دید متفاوت
                          حرف بابک جان این هست که از این بازار میشه پول درآورد یعنی سودی که میشه از این بازار گرفت واقعی هست و مجازی نیست.
                          اما محسن جان میگند این پول چون از هیچ بدست میاد و در واقع بازاری وجود نداره پس ارزشی نداره.

و بازاری هم وجود نداره و طرف مقابل ما خود بروکر هست که بازارو برای ما شبیه سازی میکنه. در واقع سود ما ضرر بروکر هست و ضرر ما سود بروکر که یکجور حالت قمار گونه داره.
                          ولی خوب کسی که مهارت داشته باشه و فن کار رو بدونه میتونه طرف برنده باشه همونطور که در قمار هم کسی که مهارت بیشتری داشته باشه شانس برد بیشتری داره

اما همان طور که بابک جان گفتند میشه از این بازار سود فوق العاده ای بدست آورد
                          برای مثال خودم روی شکر در قیمت 21 دو لات پوزیشن بای باز کردم و الان قیمت هست 29! فکر میکنید در عرض یک ماه چند هزار دلار سود کردم؟!
                          (البته در حساب دمو سود کردم ;) )
                          آفرین دقیقا همینه...کاش تو real سود میکردی و یه مهمونی میدادیو منم دعوت میکردی که با کله میومدم <:-p

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

1900 میلیاردو من نمیگم محسن جان آمارو بانکهای جهانی میگه ولی در مقابل تحریم اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی بله کاملا درسته چون ما توی تحریم هستیم بالطبع وضعمون بدین شکله.در ضمن شما از کجا میدونید که میلیونرهای جهان در این بازار معامله نمیکنند؟؟؟
                            نمیدونم کجای حرفم مشکل داره؟من میگم شما در این بازار سود کنی پول بدست میاری و وقتی بری بانک پولتو میتونی کامل لمس کنی!!!!!! کسی دیدی که سود کنه ولی پولشو بهش ندن؟؟؟( ایرانو نمیگم چون تحریمه )

غیر ممکنه کسی سود کنه و پول دستش نرسه این یه چیز واضحه

بحث خیلی کشدار شد امیدوارم دوستان از این همه بحثی که کردیم خسته نشن

خوب پول شیرینه و حرف زدن راجع بهش از خودشم شیرینتره

این یک واقعیته باید قبول کرد

شاد باشید و دیگرانم شاد کنید <:-p
                            بابك جان پس بدون بي دليل بحثي رو مطرح نميكنم برو ببين وزارت اطلاعات ريخت تو كارامد چه بلايي سرشون اومد علي كارامد موند و كلي بدهي چرا به نظرت بزرگترين شركت واسطه فاركس در ايران نتوانست پول مشتريان را از حسابهايشان خارج سازد؟
                            در ضمن بابك جان اگر فاركس انقدر جذابه دليل سرمايه گذاري شما در بورس چيه؟

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

بابك جان پس بدون بي دليل بحثي رو مطرح نميكنم برو ببين وزارت اطلاعات ريخت تو كارامد چه بلايي سرشون اومد علي كارامد موند و كلي بدهي چرا به نظرت بزرگترين شركت واسطه فاركس در ايران نتوانست پول مشتريان را از حسابهايشان خارج سازد؟
                              در ضمن بابك جان اگر فاركس انقدر جذابه دليل سرمايه گذاري شما در بورس چيه؟
                              اولا در مورد کارآمد و ایران بارها عرض کردم چون تو ایران 99% از معامله گران تو فارکس ضرر میکنند خروج نرخ ارز از مملکت خیلی افزایش پیدا کرد بهد دیدن نمیشه اومد حکم شرعی آوردن براش و حرامش کردن.حالا چرا ضرر میکردند؟؟؟جون ایرانی جماعت طماع تشریف دارن و میخوان یکشبه پولدار بشن میومدند از leverage بالای 100 و بعضا 500 استفاده میکردند و در عرض شاید 1 هفته کل پولشون میرفت

و اما چرا من فعلا وارد فارکس نشدم 2 دلیل داره که با صداقت بیان میکنم

دلیل اولشم اینه که خودمو فعلا در حد یک معامله گر حرفه ای فارکس نمیبینم فارکس کاملا دنیای متفاوتی از بورس ایرانه.استراتژی که در معاملات فارکس باید هر شخص برای خودش تعیین کنه هم خیلی پیچیده و هم متفاوت از بورس ایرانه.من نزدیک 3 ساله دارم از آزمون و خطا برای تعیین استراتژی ام کار میکنم و تقریبا دارم تمومش میکنم
                              دومین دلیلم بحثه تحریمه.یهوئی دیدی پولت تو کشوری که بروکرت مال اونجاست بلوکه شد!!!چیکار میخوای بکنی؟؟؟هیچی برا این مشکلم راهی پیدا کردم
                              یه جوری دور زدن تحریم

نظر

• manu
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 27

گزارش فعاليت هيئت مديره دوره 12 ماهه منتهي به

شبریز1389/12/29

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
                                آخرین ویرایش توسط manu؛ 2011/07/10, 20:48.

نظر

در حال کار...
                                X