تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط Ali487 پست شده است View Post
    سلام به دوستان
    آقا محسن نظرتون راجب به شبریز چیه . نگهش داریم یا نه . خریدم روی 250 .
    راجب فاراک هم نظرتون را بدید . فروش یا نگاه داشتن ؟
    بنده خودم دوست عزيزم احتمالا درصد منفي فردا يا نهايتا پس فردا اگر بشود خريدارم توصيه به نگه داري سهم دارم
    درباره فاراك توصيه ميكنم نگه داريد اهداف قيمتي سهم را سطوح 200 و 220 تومان ميدانم
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
      پست بانک

نقل ازکلید اسرار در بورکس

فعلا كه افزايش سرمايه از محل تجديد دارايي ها مد شده پست بانك هم كه تا بخواهي دارايي داره پس احتمال افزايش سرمايه از محل تجديد دارايي ها زياد است.

نقل از دکتر سهند در بورکس

اتفاقا چون دولتیه و دولت نمی تونه در افزایش سرمایه از محل اورده شرکت کنه، مجبور است برای رسیدن به سرمایه حداقلی اعلامی بانک مرکزی ، افزایش سرمایه را از محل اضافه حقوق صاحبان سهام بر سرمایه فعلی اجرا کند که تنها راه ان افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی است. در قانون بودجه امده شرکتهایی که در 5 سال اخیر تجدید ارزیابی نکرده باشند که پست بانک از سال 84 به بعد تجدید ارزیابی نکرده و مشمول این قانون می گردد.

نقل از شیفتگان 88 در بورکس

این بند از ویژگیهای منحصر به فردی است که میتواند سهامهایی چون پست و صدرا را دگرگون کند.
      منه تکنیکالیست زمانی میتونم بگم که وپست رشدش رو شروع خواهد کرد که قیمت ابتدا از مرز خط آبی رنگ و سپس قرمز رنگ به بالا عبور کنه

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        جناب نظري وصنعت رو چه جوري ميبينيد؟
        وصنعت متاسفانه عليرغم پتانسيل هاي فراوان بنيادي حامي درست و حسابي ندارد در مقطع فعلي اگر بتواند از سد قيمتي 130 تومان عبور كند 140 تومان هدف بعديش خواهد بود

نظر

• سعیدد.
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 29

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
          سعيد جان اگر فولاي به نظرم با تعديل خوبي مواجه ميباشد اگر معافيت مالياتي شركت نيز اكي شود كه نور علي نور خواهد شد و بازدهي خوبي در انتظار اين سهم خواهد بود افزايش سرمايه را اطلاعي ندارم و فعلا نيز با توجه به تركيب سهامداري شركت بعيد ميدانم اما اگر به ظرفيت پيشبيني شده سال 90 برسد تعديل عايدي بسيار بالايي خواهد داد فعلا منتظر گزارش 3 ماهه براي ارزيابي هستم
          محسن جان

دَمت گرم، عجب حالی داد این سهم ...
          امروز تو قیمت خوبی فروختم، اما به فکر خرید دوباره هستم، به نظرت سهم می تونه به اوج قیمتی خودش در میان مدت برگرده؟

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
            جناب نظری سلام
            نظرتون راجب به شبریز چیه نگهش داریم یا نه راجب فاراک هم نظرتون را بفرمایید خرید 260

لطفا پاسخ سوال بچه های جدید را هم بدهید البته مثل اینکه بیشتر با دوستان خودتان حال میکنید قبلا از پاسخ شما سپاسگزارم
            دوست عزيزم بنده خاك پاي همه دوستان هستم در مرام بنده قديم و جديد ندارد همه دوستانم عزيز هستند
            درباره شبريز همانطور كه گفتم خودم احتمالا منفي فردا يا نهايت پس فردا خريدار هستم
            فاراك هم اهداف بالايي دارد فعلا نگه داريد امسال سال تجهيزاتيها خواهد بود ببينيد كي گفتم....

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
              منه تکنیکالیست زمانی میتونم بگم که وپست رشدش رو شروع خواهد کرد که قیمت ابتدا از مرز خط آبی رنگ و سپس قرمز رنگ به بالا عبور کنه

بابک عزیز در نمودار پیوستی موج اول نزولی داخل مثلث را چگونه شمارش می کنید
              ممنون

نظر

• hassan
                عضو جدید
                • Mar 2011
                • 13

آقا محسن سلام
                نظرت در مورد بنیادی فولاژ چیه؟ با توجه به پوشش خوب فولادیها امکان یک نوسان مثبت توش هست؟

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                  بابک عزیز در نمودار پیوستی موج اول نزولی داخل مثلث را چگونه شمارش می کنید
                  ممنون
                  سلام راشین عزیز

خدمت شما باز ایرادی داشت بفرمائید.در ضمن در شکل ضلع بالایی مثلث از a شروع میشه خط قرمز رنگ تنها یک روند داخلیه معمولیه که فکر میکنم اون باعث گمراهی شده

آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/07/24, 22:55.

نظر

• مجید سلطانی
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 20

سلام به همگی
                    جناب پناهی کمرجان رو فرموده بودید یادآوری کنیم اون الگوی مد نظر شما تشکیل شده؟
                    راستی اگر تونستید در مورد شاراک و پاسا هم نظرتون رو بفرمایید
                    با تشکر

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

سلام راشین عزیز

خدمت شما باز ایرادی داشت بفرمائید.در ضمن در شکل ضلع بالایی مثلث از a شروع میشه خط قرمز رنگ تنها یک روند داخلیه معمولیه که فکر میکنم اون باعث گمراهی شده

سلام بابک عزیز
                      ممنون اما منظورم فقط مثلث بود، قسمتی که بعنوان مثلث مشخص کردید موجی که شروع آن 799 و خاتمه اش 566 است ،چون با فرض مثلث گرفتن آن قسمت من نمی توانم ریز موج های موجی که مشخص کردم را بشمارم مگر اینکه آن قسمت را از مثلث خارج کنیم
                      باز هم ممنون

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                        سلام بابک عزیز
                        ممنون اما منظورم فقط مثلث بود، قسمتی که بعنوان مثلث مشخص کردید موجی که شروع آن 799 و خاتمه اش 566 است ،چون با فرض مثلث گرفتن آن قسمت من نمی توانم ریز موج های موجی که مشخص کردم را بشمارم مگر اینکه آن قسمت را از مثلث خارج کنیم
                        باز هم ممنون
                        دقیقا همینطوره برای همین عرض کردم که ضلع بالایی مثلث از a یعنی محدوده 720 شروع میشه و خط قرمز تنها روند داخلیه

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

در اصل توسط مجید سلطانی پست شده است View Post
                          سلام به همگی
                          جناب پناهی کمرجان رو فرموده بودید یادآوری کنیم اون الگوی مد نظر شما تشکیل شده؟
                          راستی اگر تونستید در مورد شاراک و پاسا هم نظرتون رو بفرمایید
                          با تشکر
                          سلام

جناب سلطانی ممنون از یادآوریتون

اون الگوی مورد نظرم تلفیقی از مدل لاین و سرشونه بود که خوب برخورد به م.ل و برگشتش جالب بود در مورد سرشونه هم به ظاهر تشکیل شده.از دید امواج هم فعلا در موج 2 بسر میبریم و نمیشه با قطعیت گفت وارد موج 3 شدیم.ولی اگر قصد خرید دارید سهم های محکمتر و مطمئنتری در این مقطع زمانی هست که فکر میکنم از این کمرجان از لحاظ ریسک پذیری در شرایط فعلی کمتر باشند

نظر

• arash
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 819

با پتانسیل بالای وپست تا قبل مجمع هر دو خط ابی وقرمز را خواهد شکست

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
                              پست بانک

نقل ازکلید اسرار در بورکس

فعلا كه افزايش سرمايه از محل تجديد دارايي ها مد شده پست بانك هم كه تا بخواهي دارايي داره پس احتمال افزايش سرمايه از محل تجديد دارايي ها زياد است.

نقل از دکتر سهند در بورکس

اتفاقا چون دولتیه و دولت نمی تونه در افزایش سرمایه از محل اورده شرکت کنه، مجبور است برای رسیدن به سرمایه حداقلی اعلامی بانک مرکزی ، افزایش سرمایه را از محل اضافه حقوق صاحبان سهام بر سرمایه فعلی اجرا کند که تنها راه ان افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی است. در قانون بودجه امده شرکتهایی که در 5 سال اخیر تجدید ارزیابی نکرده باشند که پست بانک از سال 84 به بعد تجدید ارزیابی نکرده و مشمول این قانون می گردد.

نقل از شیفتگان 88 در بورکس

این بند از ویژگیهای منحصر به فردی است که میتواند سهامهایی چون پست و صدرا را دگرگون کند.
                              دوستان عزيزم به نظر شما پست بانك با توجه به اين همه شعبه و باجه و دارايي و منابع ارزان قيمت و هزار و يك چيز ديگر حتي ارزش بازار يك بانك تازه تاسيس را ندارد الان ارزش بازار پست حتي نصف يك بانك تازه تاسيس بدون شعبه شده است!!!

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط hassan پست شده است View Post
                                آقا محسن سلام
                                نظرت در مورد بنیادی فولاژ چیه؟ با توجه به پوشش خوب فولادیها امکان یک نوسان مثبت توش هست؟
                                فولاژ دوست عزيزم قطعا با تعديل مثبت خوبي همراه ميباشد اما قيمتهاي فعلي با توجه به پي بر اي سهم كمي بالاست اما به قول شما ميتوان انتظار نوسان مثبت را داشت اما راستش چون بر روي سهمش چندان فعال نبودم اطلاعي از كف و سقف و سيكل نوسانيش ندارم

نظر

در حال کار...
                                X