تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
-
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب نظری سلام
نظرتون راجب به شبریز چیه نگهش داریم یا نه راجب فاراک هم نظرتون را بفرمایید خرید 260
لطفا پاسخ سوال بچه های جدید را هم بدهید البته مثل اینکه بیشتر با دوستان خودتان حال میکنید قبلا از پاسخ شما سپاسگزارمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
عارضم خدمتتون که وتوکا هم کانال نزولیشو شکسته و در تایم هفتگی نیز در اسیلاتور RSI واگرائی مخفی مثبت دیده شده سهم تا 260 تومن میتونه رشد کنه.در ضمن طبق خبرهاش شنیده شده به تازگی فولاد مبارکه قراردادهای زیادی مبنی بر اجرای طرح های توسعه خود با این شرکت منعقد کرده
نظر
-
در اصل توسط majid پست شده است View Postجناب پناهی - با سلام نظرات در مورد فراور چیست آیا با منفی اخیر رشد خواهد کرد یا باید خارج شد.با تشکر
نظر
-
پست بانک
نقل ازکلید اسرار در بورکس
فعلا كه افزايش سرمايه از محل تجديد دارايي ها مد شده پست بانك هم كه تا بخواهي دارايي داره پس احتمال افزايش سرمايه از محل تجديد دارايي ها زياد است.
نقل از دکتر سهند در بورکس
اتفاقا چون دولتیه و دولت نمی تونه در افزایش سرمایه از محل اورده شرکت کنه، مجبور است برای رسیدن به سرمایه حداقلی اعلامی بانک مرکزی ، افزایش سرمایه را از محل اضافه حقوق صاحبان سهام بر سرمایه فعلی اجرا کند که تنها راه ان افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی است. در قانون بودجه امده شرکتهایی که در 5 سال اخیر تجدید ارزیابی نکرده باشند که پست بانک از سال 84 به بعد تجدید ارزیابی نکرده و مشمول این قانون می گردد.
نقل از شیفتگان 88 در بورکس
این بند از ویژگیهای منحصر به فردی است که میتواند سهامهایی چون پست و صدرا را دگرگون کند.
نظر
-
-
در اصل توسط mir48 پست شده است View Postبا سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
میخواستم نظرتونو در مورد مقاومتهای پیش روی کگل بدونم.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postسلام
بی تجربه متولد میشویم با جرات زندگی میکنیم و با حیرت می میریم
تنها چیزی که فروغش به خاموشی نمی گراید دوستی های پاک است .
من آمدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
از اقای پناهی هم خبری نیست اخر این اسبه یک کاری دستشان میدهد گفته باشما :d
محسن جان تارگت مپنا را چند می بینی ؟
من راستش از این مارکت سبز سبز یک کمی وحشت دارم امید وارم مانند همیشه اشتباه کرده باشم ..به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
نظر