کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهنام جان کدوم بسته شدن ... کدوم 200 درصد افزایش سرمایه ...من خودمم فاذر دارم گاهی نباید چشم رو به واقعیت ببندیم تا همین جا الان ما 8 تا 10 درصد عقب افتادیم البته تقصیر ما نیست ما خرید کردیم شلاق عرضه معلوم نیست از کدوم لعنت شده شروع شد ... وقتی صف فروش صدرا جمع میشد فاذر صف میلیونی داشت ... الان صدرا بیش از 20 میلیون صف تو طول روز میبنده فاذر داره منفی میخوره ؟؟؟ میتونم علت رو بپرسم ...
البته تصمیم من اینه که از تا یکی دو روز معاملاتی دیگه به خصوص فردا از ضرر خارج نشم تحت هر شرایطی باید عوضش کنم
چرا ؟؟
اگه بازار رشدش ادامه داشته باشه عقب میوفتم
اگه بازار یا خدای نکرده صدرا متعادل بشه حالا حالا باید تو این سهم وایستم
آریو عزیز حرف شما درسته،وقتی صدرا 15 میل صف خرید داره فاذر نباید این جوری معامله بشه
ولی چند تا نکته خدمت شما عرض می کنم که امیدوارم مفید باشه
با قطعی شدن بحث بخشش جرایم دیرکرد باید منتظر بسته شدن نماد صدرا برای تعدیل مثبت باشیم که به نظر من با این تعدیل سهم بالای 250 تثبیت میشه
و تازه وارد روند صعودی جدیدی میشه که حداقل مقداری از سقف قبلی یعنی 420 بالاتر خواهد بود
در ضمن گرفتن کلیم و وام ارزی هم برای شرکت فوق العاده مثبت خواهد بود
اما در مورد فاذز
افزایش سرمایه 200% طبق اعلام شرکت به زودی اعمال میشه(از محل آورده نقدی) فقط ممکنه در دو مرحله باشه
با این پول شرکت میتونه مقدار زیادی از بدهی های خودشو تسویه کنه
با کاهش هزینه های مالی سود شرکت بالا میره
شما اگر به گزارش 3 ماهه نگاه کنید متوجه عملکرد عالی شرکت خواهید شد
حالا شما فکر می کنید با این تفاسیر فاذر همین قیمت می مونه و فقط صدرا و فاراک بالا میرن
دیر یا زود این سهم هم بالا میره
باید از فرصتها استفاده کرد
بنده اگر نقدینگی داشتم به جای رفتن در صف خرید صدرا ترجیح می دادم فاذر رو روی منفی بخرم
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
محسن جان نظرتون در مورد روز دارو(دروز)چیه؟
پی بر ای اون از همه داروییها کمتره
هرچند بخشی از سود غیر عملیاتیه
مثل اینکه افزایش سرمایه هم داره که اخیرا مجمع فوق العادش به خاطر عدم کسب مجوز لغو شد که به زودی فکر کنم باز برگزار بشه.
در گزارش شرکت هم اومده طرح توسعه تولید آنتی بیوتیک با سرمایه گذاری 230534میلیون ریال که تقریبا 3برابر سرمایه شرکته که حدودا 30 درصد پیشرفت کرده.
به نظرم خریدش خوب باشه هرچند حمایت نمیشه ازش
وحيد جان اين پي بر اي پايين به دليل اين است كه حدود 40 درصد سود سال 90 شركت غير عملياتي و حاصل از فروش سهام ميباشدسوداصلي دروز در سطح 40-50 تومان است نه 100 تومان.....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
استاد من مقدار زیادی خبهمن 211 تومانی خریدم به نظر شما بفروش یا نگه دارم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
آریو عزیز حرف شما درسته،وقتی صدرا 15 میل صف خرید داره فاذر نباید این جوری معامله بشه
ولی چند تا نکته خدمت شما عرض می کنم که امیدوارم مفید باشه
با قطعی شدن بحث بخشش جرایم دیرکرد باید منتظر بسته شدن نماد صدرا برای تعدیل مثبت باشیم که به نظر من با این تعدیل سهم بالای 250 تثبیت میشه
و تازه وارد روند صعودی جدیدی میشه که حداقل مقداری از سقف قبلی یعنی 420 بالاتر خواهد بود
در ضمن گرفتن کلیم و وام ارزی هم برای شرکت فوق العاده مثبت خواهد بود
اما در مورد فاذز
افزایش سرمایه 200% طبق اعلام شرکت به زودی اعمال میشه(از محل آورده نقدی) فقط ممکنه در دو مرحله باشه
با این پول شرکت میتونه مقدار زیادی از بدهی های خودشو تسویه کنه
با کاهش هزینه های مالی سود شرکت بالا میره
شما اگر به گزارش 3 ماهه نگاه کنید متوجه عملکرد عالی شرکت خواهید شد
حالا شما فکر می کنید با این تفاسیر فاذر همین قیمت می مونه و فقط صدرا و فاراک بالا میرن
دیر یا زود این سهم هم بالا میره باید از فرصتها استفاده کرد بنده اگر نقدینگی داشتم به جای رفتن در صف خرید صدرا ترجیح می دادم فاذر رو روی منفی بخرم
بهنام عزیز واقعا عالی بود دوست خوبم ... مرسی ...
با همه این تفاسیر هنوز فاذر و فاراک و صدرا از وضعیت بنیادی از نظر من حقیر ضعیف هستن ... این شرکتا تازه دارن با کلی دور زدن از قانون ورشکستگی رهایی پیدا میکنن ... درسته باید از فرصت ها استفاده کرد... 20 درصد فرصت سوزی تو همین هفته با خرید فاذر برام کافی بود ،هفته ای که بستر آماده بود براش حالا چون فروختم دیگه در موردش حرف نمیزنم تا دوستان ایجاد جو منفی برداشت نکنن ... از اینکه صدرا بالای 200 رسیده به حدی خوشحالم که انگار خودم این سهمو دارم ... چون دوستان زیادی تو ضرر بودن :x
آرزوی سود رو برای همه بچه ها دارم :x
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
توافق گروه بهمن با سرمایه گذاری سایپا
بنابر گزارش خبرنگار بورس نیوز گروه بهمن قصد خریداری بلوک سهام 3 درصدی شرکت ملی صنایع مس از سبد دارایی های شرکت سرمایه گذاری سایپا را دارد .
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
توافق گروه بهمن با سرمایه گذاری سایپا
بنابر گزارش خبرنگار بورس نیوز گروه بهمن قصد خریداری بلوک سهام 3 درصدی شرکت ملی صنایع مس از سبد دارایی های شرکت سرمایه گذاری سایپا را دارد .
بدون این معامله هم وساپا حرفایی برای گفتن داشت ... حتی اگه نفروشه ...
به نظر من خوب کاری داره میکنه ... اگه بتونه بالا بفروشه عالیه چون قرار نیست همیشه قیمت جهانی مس بالای 10000 دلار بمونه ...
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
استاد میخواستم یه کمک روان شناسی معامله بهم بکنی
محسن جان نمیدونم مشکل من چیه سهمی که میخرم نباید حتی 1 درصد منفی بخوره یعنی منو از لحاظ روانی بهم میریزه... مثلا همین وساپا من 250 خرید کردم ولی 248 هم معامله شد یعنی انگار تمام زندگی خودمو باختم ....نکته دوم اینه که نمیدونم چرا سهمی که میخرم از چند روز بعد اگه حرکت خودشو انجام نده بازم حس بدی بهم دست میده و سریع عوض میکنم مثال میزنم کساوه 235 تومنی ... البته گاهی اوقات به محض عوض کردن سهم شروع به رشد کرده !!!
استاد دوس دارم بهم کمک کنید که چطور این رفتار اشتباه خودمو تغییر بدم و رفتار خودمو تقویت کنم؟؟ ممنون از پاسختون مثل همیشه از زحمات شما و بابک عزیز تشکر میکنم
اريو جان بايد براي خودتان هدف بگذاريد اول ديدگاهتان را مشخص كنيد دوم بازده انتظاري طبق ديدگاهتان خود بنده براي مثال به ماهي 4-5 درصد سود هم راضي هستم دوم اينكه در خريد سهم براي خودم ديدگاه مشخص ميكنم و سوم اينكه به تحليل خودم ايمان دارم اگر اين 3 مورد را با خودتان حل كنيد مطمئن باشيد هيچ مشكلي پيش نخواهد امد.....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
همه چی آرومه غصه ها خوابیدن
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم
من چقدر خوشبختم همه چی آرومه
بگو این آرامش تا ابد پابرجاست
من آمدمممممممممممممممممم
من دیگه باید خیلی مراقب باشم باید با بادی گارد بیام بیرون اگه کوین کاستنر هم باشه که چه بهتر:d
نه که خیلی صدرا فاذر و فاراک دارم خطر ناکه نه :">
خدا را شکر همگی خوشحالیم امید است پایدار و ماندگار باشد
خدا وکیلی از کچاد هم بنویسید امروز 600 هزار تا معامله شد
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر