نمیدونم چه خبری شده ولی طبق تحلیل تکنیکال روی یورو دلار که انتظار ریزششو داشتیم این کار صورت گرفته و یورو دلار ریزش کرد شاید احتمال مخالفت کنگره با افزایش سقف بدهی طی خبری بیشتر شده!
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
محسن جان نظرتون در مورد روز دارو(دروز)چیه؟
پی بر ای اون از همه داروییها کمتره
هرچند بخشی از سود غیر عملیاتیه
مثل اینکه افزایش سرمایه هم داره که اخیرا مجمع فوق العادش به خاطر عدم کسب مجوز لغو شد که به زودی فکر کنم باز برگزار بشه.
در گزارش شرکت هم اومده طرح توسعه تولید آنتی بیوتیک با سرمایه گذاری 230534میلیون ریال که تقریبا 3برابر سرمایه شرکته که حدودا 30 درصد پیشرفت کرده.
به نظرم خریدش خوب باشه هرچند حمایت نمیشه ازشدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postنمیدونم چه خبری شده ولی طبق تحلیل تکنیکال روی یورو دلار که انتظار ریزششو داشتیم این کار صورت گرفته و یورو دلار ریزش کرد شاید احتمال مخالفت کنگره با افزایش سقف بدهی طی خبری بیشتر شده!
:-/ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postنمیدونم چه خبری شده ولی طبق تحلیل تکنیکال روی یورو دلار که انتظار ریزششو داشتیم این کار صورت گرفته و یورو دلار ریزش کرد شاید احتمال مخالفت کنگره با افزایش سقف بدهی طی خبری بیشتر شده!
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمحسن جان ... تبریک
منم راستش فاذر خریدم توصیه میکنم بفروشی دوست عزیز چون من خریدم سهمی که من بخرم اگه 100 میلیون صف خرید داشته باشه صفش میریزه :)
البته امروز فاذر من بیشتر اضافه کردن بود برای کم کردن میانگین قیمتی ..خرید اولم 290 و دومی 271 ... امیدوارم فردا از ضرر خارج شم البته بعید میدونم بااین فروشنده سمج کار به جایی برسونم ...
از این سه تا صدرا و فاراک و فاذر خیری به ما نمیرسه اما تا دلت بخواد حفاری رو دوس دارم :)
امیدوارم من از ضرر خارج بشم و محسن عزیز سود تپلریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمحسن جان نظرت در مورد معاملات فاذر چیه ؟؟؟؟ امیدوارم تجدید نظر کرده باشی :)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمحسن جان نظرت در مورد معاملات فاذر چیه ؟؟؟؟ امیدوارم تجدید نظر کرده باشی :)
رشد اصلی فاذر زمانی شروع میشه که صدرا برای تعدیل بسته بشه
درضمن این شرکت 200% افزایش سرمایه هم داره که می تونه یه محرک قوی برای بالا رفتن قیمت باشه
مطمئن باشید این گروه(تجهیزات) تا چند ماه آینده بازدهی بالایی خواهند داشتآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2011/08/02, 10:51.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر