امروز وسپه رو تو منفي امان نداديم فقط اخر وقت يكي رو دستمون بلند شد كه بماند....
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط Ali487 پست شده است View Postآقا محسن .
نظرت راجب به قنیشا چیه .
نگه داری یا فروش ؟
آقا بابک شما هم کمکی کنید ؟
تشکردر اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postقنیشا از کانال صعودی خودش خارج شد که این نوید صعود سهمرو میده ولی زمانی میشه مهر تاییدی بر این ادعا گذاشت که قیمت از مرز 200 تا 208 به سلامتی عبور کنه با اینکه سطح 240 نیز تقریبا برای سهم مهم هست
نظر
-
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postبابک جان نظرت درباره قیمت های جهانی چیه؟
تا چند سقوط می کنند؟
خرید چه معدنی و در چه قیمتی توصیه می کنید.؟
آیا خرید غدیر و فروش فباهنر خوب است یا نه؟
روی زیر 2000 تومن باید با کل سهام روی خداحافظی کرد
نفت هم زیر 96 بیاد باید کلا رکودی بر بورس حاکم خواهد شد
یا مس 8500 رو ببینیه سقوط خوبی میکنه!!
چند صفحه پیش نمودار شاخص کل رو گذاشته بودم و اخطارهایی داده بودم ولی فکر میکنم متاسفانه امروز سیگنال کاملا منفی از روند آتی بازار صادر شد بزارید قیمتها عصر آپدیت بشه کامل عرض میکنم خدمتتون! امیدوارم دوستان این سیگنالها رو کاملا جدی بگیرن!!!
اقتصاد نابسامان اروپا و بالاخص امریکا شاید دوباره رکودی اقتصادی بر جهان حاکم کنه
پست 6438
http://forums.boursy.com/showthread....%DB%8C/page430
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postقیمتهای جهانی لب مرزند برای مثال روی ببینید کجا قرار داره یا مس و یا نفت!
روی زیر 2000 تومن باید با کل سهام روی خداحافظی کرد
نفت هم زیر 96 بیاد باید کلا رکودی بر بورس حاکم خواهد شد
یا مس 8500 رو ببینیه سقوط خوبی میکنه!!
چند صفحه پیش نمودار شاخص کل رو گذاشته بودم و اخطارهایی داده بودم ولی فکر میکنم متاسفانه امروز سیگنال کاملا منفی از روند آتی بازار صادر شد بزارید قیمتها عصر آپدیت بشه کامل عرض میکنم خدمتتون! امیدوارم دوستان این سیگنالها رو کاملا جدی بگیرن!!!
اقتصاد نابسامان اروپا و بالاخص امریکا شاید دوباره رکودی اقتصادی بر جهان حاکم کنه
پست 6438
http://forums.boursy.com/showthread....%DB%8C/page430
نمودار شاخص بروز شده.متاسفانه شاخص کانال صعودیشو به پائین رد کرد و این یکی از علائم کاهش شاخص بازار در روزهای آتیه.شاید خروج فردا بهترین کار باشه البته من امروز کلا از بازار خارج شدم ولی خوب این نظر من دلیلی بر حتمی بودن و درست بودن پیشبینی از روند آتی بازار نیست
نظر
-
-
-
در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Postمحسن جان نظرت در مورد آتی خودرویی ها که دوباره از نظر قیمتی شروع به رشد کردن مخصوصا بهمن و سایپا تو این قیمتا واسه نوسان چطوره ؟
آقا روزه نماز قبول باشه انشالله
پينوشت: احسان جان نماز و روزه كسي كه ساعت 4 صبح بيداره بيشتر قبوله;)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط Ali487 پست شده است View Postآقا محسن .
نظرت راجب به قنیشا چیه .
نگه داری یا فروش ؟
آقا بابک شما هم کمکی کنید ؟
تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
مقداری کساوه و حفاری برام باقی مونده که فقط حفاری رو با دید بلند مدت نگه میدارم
ولی خوب دارن از بازار حمایت میکنن خوب غدیر و فولاد و مس و غیره رو جمع کردن .
فکر میکنم تا ثبات و روشن شدن وضعیت؛ خروج بهتر باشه البته این نظر شخصی منه ... کلا آدم بد بینی نیستم ولی احتیاط بهتره
به دوستان هم تغییر پورتفوی و بررسی مجدد پورتفوی رو پیشنهاد میکنمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
بابک من با نظرت هم موافقم هم مخالف
موافق از این نظر که از نظر من بورس ما اسمش بورس نیست و هیچ آینده ای رو نمیشه براش متصور بود
ولی از لحاظی بورس ما فقط ناشی از جو و احساس و همینطور دخالت بالا دستی ها برای سقوط نکردنش از بعدهای سیاسی که جاش اینجا نیست
مثلا همین امروز تو معاملات فولاد چه دلیلی باید باشه که از 4% کامل منفی جمع بشه و در حدود صفر معامله بشه یا خیلی از سهمای دیگه؟
چه دلیلی برای صف مدارانی که استادانی مثل خودت و محسن عزیز اصلا قبول ندارن از هیچ نظر این سهمو در صورتی که از چند روز قبلش اخبار رانتیش در اومده بودکه محسن جان شاهده.
پس میبینیم به صورت به قول بچه ها اینها حرکات خود چوشی هستن که زیر نظر گرفته شده توسط دستهای بالاتره که باعث میشه قدرت هر گونه تحلیل علمی رو از ماها صلب کنه.خوب همین امروز کسان زیادی مطمئنا فولاد رو 4% منفی در حجمهای بالا خرید کردن در اوایل بازار و اواخر خالی کردن و بدون هیچ سرمایه ای یه نوسان کلونی گرفتن که تا حدودی از لحاظ روانشناسی قابل پیش بینی بود وگرنه شاخص میدونی با حجم معاملات چه افتی رو شاهد میبود؟
در هر حال این بازی مغرضانه ایه که چوبشو فقط ماها میخوریم و سودشو اونی که اطلاع داره
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاحسان جان خودروييها اگر از 200 تومان برنگردند وضعيتشان مساعد نخواهد شد اين گزارش 3 ماهه سايپا كمي وضع اين گروه را خراب كرد انشالله گزارش 3 ماهه خبهمن خوب باشد و و جو بازارم مثبت شود و خودروييها از همين سطوح فعلي بازگردند
پينوشت: احسان جان نماز و روزه كسي كه ساعت 4 صبح بيداره بيشتر قبوله;)
نظر
نظر