در اصل توسط ehsan453 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postاستاد عزیزم 2-3 ماه پیش این سبد و بستم و رفتم پی زندگیم.طولانی روش حساب کردم.تا پایان سال.اون موقع فرمودید عالیه,الانو نمیدونم.با توجه به اومدن فصل های کم رونق بازار نمیدونم چه انتظاری ازش داشته باشم.سبدو نگهدارم یا تغییر روش بدم.کلا صبورم ولی مشکل اینه تا پایان سال هم باید سبدو نقد کنم.الان 12% روی ضررم.سردرگم شدم.منتظر لطفتونم.مرسی
---------------درصد پرتفوی----------- سود و زیان(فعلا که همش زیان :d )----قیمت خرید
1.وصنعت-------- 34% ----------- ( 2%-)-------------------------------------120
2.فاراک--------- 29% ----------- ( 19%-)------------------------------------254
3-وامید ---------- 19% ---------- ( 1%-)--------------------------------------697
4-وپست ----------18% ----------- (29%-)------------------------------------782به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postجناب نظری خرید حق بترانس را در بازار امروز چطور می بینید ریسک این حق به نظرتان چقدر است؟
با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم كاملا بترانس را در قيمتهاي فعلي حباب و معاملاتش را سفته بازي ميدانم به همين دليل نيز ديدگاه خوبي به اين سهم و حق تقدمش ندارم البته شنيدم برخي حقوقي ها دستور اكيد به برخي كارگزاري ها براي خريد و حمايت داده اند....
نظر
-
سلام میشه دلیلتون رو برای ریزش بترانس بگین ضمنا حق و سهم 200 تومان اختلاف داره و اگه دوشنبه مس بریزه یه سود تپل میده
نظر
-
در اصل توسط sea2003son پست شده است View Postسلام میشه دلیلتون رو برای ریزش بترانس بگین ضمنا حق و سهم 200 تومان اختلاف داره و اگه دوشنبه مس بریزه یه سود تپل میده
بترانس را فعلا گروه خاصي دارند بازي ميكنند واي به روزي كه اين گروه خاص سهم را خالي كنند......به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postتوجيه شما براي بترانس با پي بر اي 11 چيست قرار است چه اتفاقي در سوداوري اين سهم بيفتد كه پي بر اي اين سهم شده 11؟؟؟
بترانس را فعلا گروه خاصي دارند بازي ميكنند واي به روزي كه اين گروه خاص سهم را خالي كنند......
آقا محسن بنده در خدمت اساتیدی مثل شما شاگردی میکنم و درس پس میدهم ولی اضافه کنید به مطلبتون تحریم های جدید بترانس را و اینکه بترانس برای بسیاری از مواد اولیه خود به واردات ازخارج وابسته هست حتی درمورد ورق هم بترانس وارد کننده هست.......
نظر
-
-
کسی میتونه ستون اول این فایل اکسلو که به صورت شمسی هست به میلادی تبدیل کنه تا تکنیکالشو بررسی کنم؟
البته فرمت تاریخ به شکل 20110101 باشه بهتره
نظر
-
در اصل توسط Zambrotta پست شده است View Postسلام بابک جان
چطوری؟
آره شماقبلابرای شبریزگفته بودین اگه186روبه پایین ردکنه میره پایین
من گفتم این نموداررومیشه تشکیل بشه با هدف کلاسیک 130
نظر
نظر