اقای نظری ضمن تشکر ایا در صورت این تحولات در فولادیها احتمال افزایش قیمت در امید کوتاه مدت و زیاد میباشد؟مرسی
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط میسون پست شده است View Postاقای نظری ضمن تشکر ایا در صورت این تحولات در فولادیها احتمال افزایش قیمت در امید کوتاه مدت و زیاد میباشد؟مرسیبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
يكي از نكات مثبت فولادي ها كه كمتر كسي بهش توجه كرده ان است كه توي اين اقتصاد خراب جهاني نتنها قيمت بيلت توي دنيا پايين نيومده بلكه بالا هم رفته قيمت بيلت توي لندن روز گذشته 648 &معامله شده واگر ي همت كوچك بكنه و بره بالاي 700 چه شودالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
سهشنبه 1 شهریور 1390
::
12:01 am
نمابورس
::
امروز فروشنده پست بانک، بيمه پارسيان و خريدار شركت صبا جهاد بوده است. همچنین در اخبار بود پست بانک ایران اولین بانک در شبکه بانکی کشور است که توانسته است سرويس نمایندگی فروش محصولات و خدمات بخش های مختلف دولتی و خصوصی را از طریق 14هزار نقطه تماس به مثابه يك شبكه بسيار بزرگ توزيع در سطح كشور انجام دهد . گفته شده صبا جهاد یک سری تعاونی اعتبار آزاد و موسسه های مالی را تحت پوشش گرفته و در حال تاسیس یک بانک است.گمان آن می رود که برنامه ای برای کسب مدیریت پست بانک هم داشته باشد . محمود بهمنی از نظريه "نرخ سود بانكي بالاتر از تورم"دفاع کرده است. رئيس كل بانك مركزي در حالي از نظريه لزوم بالاتر بدون نرخ سود بانكي از تورم با قاطعيت دفاع مي كند كه به نظر مي رسد با اين وجود نه تنها كاهش نرخ سود بانكي منتفي است، بلكه بايد شاهد افزايش نرخ سود هم باشيم.:x
نظر
-
در اصل توسط hasan42 پست شده است View Postسلام استاد عزیز ، لطفا راهنمایی کنید با امید همچنان بمانم یا نه . ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
جناب نظری
امروز بنده هم پست بانکی شدم.
یادم هست در بورکس با شما و جناب الوندی در مورد این پست بانک بحثی کردیم. آن موقع در قیمتهای نزدیک 1100 بنده معتقد بودم به صرف خبر افزایش سرمایه گران هست. اما حالا در این قیمتها معتقدم مناسب هست.امیدوارم میانگینتان را پایین آورده باشید. هرچند می دانم با دید بلند مدتی خریده بودید.
امیدوارم رشدش را شروع کند و همگی یه سود خوب بکنیم.
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
در اصل توسط hitm@n پست شده است View Postمحسن جان و تمام دوستان عزیزم سلام،چند وقتی بود سعادت نداشتیم در رکاب رفقا باشیم
محسن جان بازم نیومده برات زحمت دارم:میشه نظرتون رو در مورد زامیاد بگین و به نظرتون تا کی نگه دارم؟ممنون میشم
زامياد همانطور كه قبلا گفتم با با عبور از قيمتهاي 220 تومان به سمت قيمتهاي 240 تومان امده فكر ميكنم تا افزايش سرمايه تا سطوح قيمتي 260-270 تومان نيز رشد نمايدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postسلام اقا محسن
یه سوال
من سهم سکارون دارم میخوام ببینم نگهش دارم یا نه؟ بیشتر واسه تعدیل سیمانی ها خریده بودم ولی خبری نشده تا حالابه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط Ali487 پست شده است View Postسلام بر دوستان .
آقا محسن نظرت راجب به وصنعت چیه ؟؟
خریدم روی 129 - نگه داری یا تعویض ؟
تشکر./به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Postجناب نظری
امروز بنده هم پست بانکی شدم.
یادم هست در بورکس با شما و جناب الوندی در مورد این پست بانک بحثی کردیم. آن موقع در قیمتهای نزدیک 1100 بنده معتقد بودم به صرف خبر افزایش سرمایه گران هست. اما حالا در این قیمتها معتقدم مناسب هست.امیدوارم میانگینتان را پایین آورده باشید. هرچند می دانم با دید بلند مدتی خریده بودید.
امیدوارم رشدش را شروع کند و همگی یه سود خوب بکنیم.
بنده 1100 هم خريد داشتم اما عمده خريدم را از 700 شروع كردم و تا همين اواخر 530 هم خريدم الان بخش قابل توجهي از پرتفوي بنده پست بانكه و فكر ميكنم با سود رويايي از اين سهم خارج خواهم شدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر