در اصل توسط hamed89 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
دوستان عزيزي كه با گارگزاري معرفي شده توسط بنده كار ميكنند درخواست ميشود تعارف را كنار بگذارند هر موقع مشكلي مطرح بود هر طور كه خودتان صلاح ميدانيد مشكل را به بنده اطلاع دهيد تا پيگيري نمايم پي ام دهيد اسم ام دهيد ايميل دهيد تلفن بزنيد هر روزي و هر ساعتي بود مشكل ندارد بنده در قبال شما خود را مسئول ميدانم
با تشكربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
سلام آقا محسن اول از همه من یه تشکر صادقانه از شما دارم من از طرفدارای پر و پا قرص شما هستم ، نه از وقتی که تو این سایت مطلب میزنید از وقتی که تو بورکس شما باعث شدین یه سود خوب روی زامیاد ببرم یا رانفوری که فقط شما و راشین معتقد به صعود رویایی اون بودید و ....
قسم میخورم الان چندین ماهه وقتی از سر کار میام اولین کاری که میکنم خوندن مطالب باربد و مطالب شماست علتش سوای از بار علمی و فنی که دارن صداقت شماست واقعا بی غل و غش مطلب میزنید.
نظر
-
سلام به جناب نظری و پناهی عزیز
از اساتید عزیز می خواستم یه نگاهی کوچک به دارویی لقمان داشته باشن
محسن جان دلقما رو از لحاظ بنیادی چطور میبینید ؟؟
از بابک عزیز هم می خوام یه نگاه تکنیکی کوچیک بهش داشته باشن
ممنون و سپاس گزارمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط tiktak پست شده است View Postسلام آقا محسن اول از همه من یه تشکر صادقانه از شما دارم من از طرفدارای پر و پا قرص شما هستم ، نه از وقتی که تو این سایت مطلب میزنید از وقتی که تو بورکس شما باعث شدین یه سود خوب روی زامیاد ببرم یا رانفوری که فقط شما و راشین معتقد به صعود رویایی اون بودید و ....
قسم میخورم الان چندین ماهه وقتی از سر کار میام اولین کاری که میکنم خوندن مطالب باربد و مطالب شماست علتش سوای از بار علمی و فنی که دارن صداقت شماست واقعا بی غل و غش مطلب میزنید.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postسلام به جناب نظری و پناهی عزیز
از اساتید عزیز می خواستم یه نگاهی کوچک به دارویی لقمان داشته باشن
محسن جان دلقما رو از لحاظ بنیادی چطور میبینید ؟؟
از بابک عزیز هم می خوام یه نگاه تکنیکی کوچیک بهش داشته باشن
ممنون و سپاس گزارمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
خودرو 30 درصد گران تر می شود
آقا محسن در این مورد چه نظری دارین ؟
نظر
-
نظر
-
نظر
-
نظر
-
نظر
-
نظر
-
دوستان چند دلیل برای منفی شدن بازار وجود دارد البته در یک تارگت 40 روزه را میگم
1_سال مالی شرکتها و صندوقها
2_ عرضه پاسارگارد که اگر فردا 250 تای دیگر بدهد حدود 160 میلیارد پول از بازاد برده
3_ قیمتهای بازارهای جهانی
4_ شاخص کل چارت
در این چند ساله هیچ زمانی را یاد ندارم که در این ماه بازار خوبی داشته باشیم البته امکان اینکه دو و یا سه روز قبل از شهریور مثبت داشته باشیم اما کلیت بازار را خوب نمیبینم
با تکشر از محسن جان و بابک گل**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
-
در اصل توسط saeed_kazemiyan پست شده است View Postخودرو 30 درصد گران تر می شود
آقا محسن در این مورد چه نظری دارین ؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر