تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postدر تائید صحبت های آقا محسن
قمیت فولاد از سال 2008 تا الان با مقاومت محدوده 320 الی 328 درگیر بوده و موفق به شکستن اون نبوده
اندیکاتورهای دیمارک ریزش قریب الوقوع سهم رو نشون میدنبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
سلام و عرض تحیات جناب مستطاب حاج شیخ محسن خان محتسب الملک و ایضا وکیل الرعایا (شوخی)
اما بعد ... اگر چه در داخل بلاد که همانا بورس 24 باشد صابون جرح و تعدیل آن جناب به تن همه اهل بلد به نوعی خورده و قلیل مکتوباتی است که قیچی مبارک آنرا ننوازیده باشد لیک اکنون که در ممالک خارجه ( خارج از بورس 24 ) روزگار میگذرانیم امید که مشمول تحلیلهای آن مقام منورالفکر که همانا از اصحاب قلم و قدم اندر این ساحت هستید باشیم.[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postبابک جان سلام
من این موج 5 را هم دوست دارم هم دوست ندارم
دوست دارم چون میدونم با مسایل سیاسی همخونی داره (البته از بعد زمانی)
از طرفی به قول خودت همه سود میکنند
از طرفی گینی که توش میده شاید کمترین استرس را داره
اما یک چیزش بده
اونم اینه که اول برخی دوستان جو مثبت میگیرشون و اون بالا ها هم سهم میخرند
و بعدیش اینه من در این مواقع بعدش باید وارد بازار موازی بشم
شاید مسکن برای 92;)
البته این 30000 یا 36000 برای شاخص با دید تحولات سیاسی دو سال اینده و مسایل پیرامون ان چیز عجیبی نیست که اگر دوست داشتید میشکافمش
اما چیزی که مهمه باید از این بازده زمانی دوستان بیشتری سود را ببرند
من همیشه به دوستان در غالب موج 3 و 5 همیشه سهامداری را پیشنهاد دادم و نوسانگیری همیشه باعث جا موندن میشه
دقیقا درست میفرمائید موج 5 به نظر من خطرناکترین موجه!ولی خوب الان فعلا در اوایلش قرار داریم ولی باید تو اون بالا بالاها ترسید!;)
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام
دوست عزیز ممنون از اظهار نظرتون
و اما در مورد خبهمن عارضم محضرتون که من این عدد 400 تومن رو به هیچ وجه از خودم نگفتم من دارم با سند تارگت میدم
یه هفته پیش عرض کردم اگر الگوی سرشونه شکسته بشه به اندازه ارتفاع سر تا گردن سهم افت میکنه و باید!!! تا 30 تومن بیاد ولی این اصلا و ابدا در شرایط فعلی امکان نداره چرا ؟؟؟چون اولا شاخص وارد موج صعودی شده ثانیا بنیادی سهم همچین اجازه ای به اینقدر افت نمیده پس مجبوره سرشونه فیلد بشه ( دقیقا مثل چند هفته پیش طلا و الگوی فعلیه طلا).سرشونه هم فیلد بشه میدونید هدف کلاسیکش حداقل چنده؟؟؟
به اندازه ارتفاع سر و گردن از شانه ی راسته.این شانه ی راست حدودا میشه حوالی 245 و ارتفاع سر تا گردن هم حدودا 160 هست.حال شما این عدد رو با 245 جمع کنید ببینید هدف کلاسیک سهم چقدر میشه؟...
حدودا 400 تا 407 میشه پس هدف کلاسیک و حداقل هدف سهم این مقداره پس من از خودم نگفتم و با مدرک حرف زدم :)
نظر
-
در اصل توسط سهراب پست شده است View Postمحسن جان سلام
امیدوارم بنده را هم در تاپیک خود پدیرا باشید
سؤال فرهاد در مورد شپترو سؤال بنده هم هست، اگه صلاح میدونید نظر خود رو به بنده هم اعلام فرمایید؟آخرین ویرایش توسط محسن نظري؛ 2011/09/03, 07:39.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
من ميگم اين مردم ............ دارند طرف تو فولاد هوله سهمشو صفر تابلو بده بره يكي نيست بگه تو كه ميخواستي بفروشي چرا ديروز نفروختي؟ تو كه روند سهمو ديدي ديدي حقوقي سهم لازمه و سهم رو جمع ميكنه اين دستپاچگيت براي چيه؟
به خدا هر چي سرمون مياد برايند كاراي خودمونهآخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/09/03, 09:48.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
نظر