تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
    محسن جان سلام
    اقا من به بلند مدت این شرکت کار ندارم که میدونم به دلایلی اینده داره
    اما جدا کاش دوستان قبل دادن اردر خرید به قیمت بلوکهای معامله شده این سهم هم دقت میکردند
    جالبه اکثر این دوستان اصلا حوصله بلند مدت هم ندارند
    این شرکت خوب میشه اما نه در کوتاه مدت
    باربد جان لردگان دو مشكل عمده داره:
    1- عدم موفقيت در تامين مالي
    2-تحريم و مشكلات انعقاد قرارداد
    لردگان قرار بودد سال 87 قراردادش بسته شود و سال 91 هم افتتاح شود اما هنوز اين مهم اتفاق نيفتاده است به نظر بنده با توجه به مشكلات تامين مالي و مشكلات تحريم ايجاد واحدهاي جديد پتروشيمي و پالايشگاهي يا اصلا اجرايي نميشود يا به كندي انجام ميگيرد يادم است نفت بهران قرار بود پالايشگاهي را در تبريز ايجاد كند چند ميلياردي هم هزينه كرد انقدر مشكلات پيش رو بود طرح از دستور كار خارج شد يا همين پتروشيمي هاي خودمان همگي طرح توسعه دارند در بهترين حالت شانس بياورند طرح هايشان با چند سال تاخير و كلي هزينه اضافي افتتاح ميشود
    لردگان هم همينطور با اين وضعيت لردگان بنده چشمم اب نميخورد تا 4-5 سال ديگر هم شركت به توليد برسد به همين دليل گفتم با اين قيمت و ارزش بازار شركتي مثل پتروشيمي ابادان در مقابلش طلاست
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

محسن جان سلام
      ضمن احترام به نظر شما
      اما این سهم به نسبت قیمت فعلی کبافق ارزش بنیادی قویتری داره
      چرا که بافق در بهترین حالت میتونه 100 تا 110 سود بسازه
      اما باما ....
      این سهم میتونه امسال سود خوبی بسازه
      این سهم حتما 400 درصد افزایش را میده
      این سهم همین الان هم معادل 300 تومن چه بسا بیشتر به ازای هر سهم انباشته داره
      همین اقای تفضلی خودشون برج 3 اعلام کردند ما داریم کار های افزایش سرمایه را انجام میدیم
      یعنی تو این 3 ماه هیچ کاری نکردند که حالا کل 400 درصد افزایش را هم شایعه می دانند
      این سهم جدا از افزایش سرمایه خیلی پتانسیل رشد را داره
      اما اگر معقول به قضیه نگاه کنیم
      نه باما کبافقه
      نه دانایان ساتا
      پس این سهم نباید با این شیب بالا بره
      تا خبر افزایش سرمایه رسما اعلام نشه این سهم بالای 2500 تا 2600 توجیه خرید نداره
      ضمنا دانایان از بعد از مجمع تا الان 6 درصد سهام فروخته
      بیشتر از ان توجیه بالا بردن شناوری را دیگر ندارد
      باربد جان درباره باما يك سوال اساسي دارم
      شما چه سودي را براي سال 90 تخمين ميزنيد و مهمتر اينكه چه پي بر اي به باما ميدهيد؟
      درباره افزايش سرمايه همانطور كه گفتم افزايش سرمايه وجود دارد و كسي منكرش نشد ولي هنوز اين افزايش سرمايه در خود شركت مراجل را طي ميكند و به سازمان ارسال نشده است و اين امر پروسه اي طولاني را دارد
      درباره دانايان به نظر شما دانايان ميايد و نيمي از سهام خود را خالي ميكند و تنها 5 درصد از سهام خود را نگه ميدارد كه شناور را ببرد بالا كه چه بشود؟
      چرا گروه امير كه مالك عمده هستند چنين نميكنند؟
      مثل اين ميماند كه بگوييم براي مثال در وساپا با حضور هامدار عمده يعني سايپا دانايان بيايد و سهم عرضه كند تا شناور وساپا بالا برود نه باربد جان بنده فكر نميكنم دانايان با تنها 10 درصد كل سهام بخواهد شناور بالا ببرد ان هم با اين حجم عرضه به عبارتي خود را فداي سايرين كند!!!!
      در اخر بنده هم گفتم مجوز افزايش سرمايه بيايد و خريد 3 معدن قطعي شود بله اين سهم 3 تومن هم ميارزد اما قبل از ان به نظر بنده از ديد بنيادي خير ارزش ندارد
      آخرین ویرایش توسط محسن نظري؛ 2011/09/01, 15:28.

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        فکر میکنم بزودی شاهد کاهش ارزش ین در بازارهای جهانی باشیم!
        به چه دليل بابك جان؟
        من شخصا يك نظر دارم اينكه حدود 1-2 سال اينده با بازسازي ژاپن و احيا ژاپن در بازار هاي داخلي شاهد رشد ارزش ين خواهيم بود بنده انتظار ين 20 توماني را در بازار داخلي دارم
        حال از اين كه بگذريم يه نيم نگاهي به جادوي خودروييها يعني خبهمن بياندازيد با اين نرخ فعلي ين و كاهش شديد بهاي تمام شده و از طرف ديگر افزايش نرخ محصولات شركت به خصوص محصولات سواري خبهمن تعديل مثبتي خواهد داد و به قيمتهايي خواهد رسيد كه تعجب همگان را برخواهد انگيخت به شرطي كه ين داخلي در همين سطوح بماند....

نظر

• باربد
          Banned
          • Aug 2025
          • 3256

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
          باربد جان درباره باما يك سوال اساسي دارم
          شما چه سودي را براي سال 90 تخمين ميزنيد و مهمتر اينكه چه پي بر اي به باما ميدهيد؟
          درباره افزايش سرمايه همانطور كه گفتم افزايش سرمايه وجود دارد و كسي منكرش نشد ولي هنوز اين افزايش سرمايه در خود شركت مراجل را طي ميكند و به سازمان ارسال نشده است و اين امر پروسه اي طولاني را دارد
          درباره دانايان به نظر شما دانايان ميايد و نيمي از سهام خود را خالي ميكند و تنها 5 درصد از سهام خود را نگه ميدارد كه شناور را ببرد بالا كه چه بشود؟
          چرا گروه امير كه مالك عمده هستند چنين نميكنند؟
          مثل اين ميماند كه بگوييم براي مثال در وساپا با حضور هامدار عمده يعني سايپا دانايان بيايد و سهم عرضه كند تا شناور وساپا بالا برود نه باربد جان بنده فكر نميكنم دانايان با تنها 10 درصد كل سهام بخواهد شناور بالا ببرد ان هم با اين حجم عرضه!!!!
          در اخر بنده هم گفتم مجوز افزايش سرمايه بيايد و خريد 3 معدن قطعي شود بله اين سهم 3 تومن هم ميارزد اما قبل از ان به نظر بنده از ديد بنيادي خير ارزش ندارد
          محسن جان این سهم از دید من سود 90 را حتی تا 180 هم میتونه بسازه
          اما اینکه پی به ای سهم بالای منم موافقم
          ولی این مشکل باما نیست
          این مشکل بازار ماست که کلا سود یک سهم را پیش خور میکنه
          اما نکته بعدی که گفتم منکر شدن افزایش سرمایه نبود که بنده اصلا قصد جسارت نداشتم
          بلکه منظورم به خود اقای تفضلی بود که ایشان در نامه ای در 7 خرداد اعلام کردند افزایش سرمایه در دست اقدامه
          و الان 3 ماه از این تاریخ گذشته و الان ایشون از شنیدن خبر افزایش 400 درصدی کویا تعجب کرده اند
          در مورد دانایان هم باید بگم فروش مقداری از سهم میتونه از طرف یک سهامدار برای بالا بردن شناور توجیه داشته باشه اما بیشتر اون نه
          کما اینکه ساتا هم همین کار را با کبافق کرد
          در حالی که سهامدار عمده کبافق باز هم همین امیر
          سرمایه گزاری امیر اصولا زیاد تو سهامبازی شرکت نمیکنه و اینو همه میدونند
          اما نکته مشترک مبحث هر دوی ما
          دانایام عاشق من و سهامداران نیست و کار این شرکت کسب سود از این نواساناته
          منم نگفتم این سهم در 2800 ارزش خرید داره
          بلکه قبول کن زیر 2000 هم کمی بعیده بگذارند این سهم الان بیاد
          کما اینکه من غدیر راشایسته 340 میدانم اما....
          در اخر ضمن عرض ارادت و تشکر از شما
          عرض میکنم
          باما بنیادی قوی داره اینو قبول کنید
          من به قیمت فعلی این سهم و حاشیه بازارش کار ندارم
          یا حق

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

يه بحثي را باربد عزيز مطرح كرد بحث خيلي قشنگي بود بنده سر پست بانك خيلي تجربش كردم از روزي كه وپست خريدم گفتم اين سهم با ديد بلند مدت جواب و بازدهي خواهد داد از اون روز به بعد انهايي كه خريدند هر روز پي ام پشت پي ام كه اقا پست بانك چي شد فلان شد چنان شد اين واقعيت هست كه اين مردم ما طاقت دو روز صبر را ندارند همين پرتفوي خودم عمده اش پست بانكه اون روزي مه روند نزولي بود همش غر غر الان كبكش خروس ميخونه يادش نمياد اون روزهايي كه شب تا صبح غر ميزد اين رفتار واقعا درست نيست يكي از دلايل عمده اي كه وارد خريد و فروش هاي دسته جمعي نشدم همين بود اكثرا ميان با ديد كوتاه مدت و سودهاي بالا واي به اون روزي هم كه 10 سهم سود خوب بدهد و يك سهم ندهد روزگار سياه هم انطرفتر ميشود به نظر بنده سهامدارا بايد دو نكته مهم را مد نظر داشته باشند
            اول اگر قرار باشد در بورس همه سود كنند و همه بي خطا باشيم الان همه مولتي ميلياردر بوديم و سنگ رو سنگ هم بند نميشد
            دوم اينكه بارها تاريخ به ما ثابت كرده( همين پست بانك 530 توماني را يادتان بياوريد) شايد حتي صبر چند روزه سرنوشت يك تريد را به كلي عوض كند پس خواهش ميكنم تمنا ميكنم به خاطر خودمان هم كه شده كمي در تريدهايمان صبر پيشه كنيم شما با تاييد تكنيكال و فاندامنتال سهم بخريد بازده نگرفتيد نفرين و فحش و هر چيز ديگرش را نثار من محسن نظري كنيد
            با تشكر شاد و پرسود باشيد

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

باربد جان لردگان دو مشكل عمده داره:
              1- عدم موفقيت در تامين مالي
              2-تحريم و مشكلات انعقاد قرارداد
              لردگان قرار بودد سال 87 قراردادش بسته شود و سال 91 هم افتتاح شود اما هنوز اين مهم اتفاق نيفتاده است به نظر بنده با توجه به مشكلات تامين مالي و مشكلات تحريم ايجاد واحدهاي جديد پتروشيمي و پالايشگاهي يا اصلا اجرايي نميشود يا به كندي انجام ميگيرد يادم است نفت بهران قرار بود پالايشگاهي را در تبريز ايجاد كند چند ميلياردي هم هزينه كرد انقدر مشكلات پيش رو بود طرح از دستور كار خارج شد يا همين پتروشيمي هاي خودمان همگي طرح توسعه دارند در بهترين حالت شانس بياورند طرح هايشان با چند سال تاخير و كلي هزينه اضافي افتتاح ميشود
              لردگان هم همينطور با اين وضعيت لردگان بنده چشمم اب نميخورد تا 4-5 سال ديگر هم شركت به توليد برسد به همين دليل گفتم با اين قيمت و ارزش بازار شركتي مثل پتروشيمي ابادان در مقابلش طلاست
              محسن جان اگه اجازه هست بنده هم درباره این شرکت مطالبی که میدانم را بیان کنم........

در مورد اصل پایه گذاری این شرکت و تصمیم بر افتتاح جالب بود که اون زمان ما دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان بودیم و 2-3 تا از دوستان که مالی میخوندن به این واسطه<بنده> با اساتید ما روابط خوبی برقرار کرده بودند باری مثال یکی از اساتید ما که خودش دستی در اقتصاد داشت و به قول خودش دوست داشت اقتصاد دان بشه و ضمنا الآن سهامداری هم میکنه میگفت به نظر من این طرح و احداث پتروشیمی در آن منطقه جوکی بیش نیست...و گذشت و طرح هم یه جورایی کنسل شد بعد بررسی کردند و دیدن که خب استان چهار محال و بختیاری نیاز به یک مجتمع پتروشیمی دارد که هم اوره و آمونیاک تولید کند و هم پلی اتیلن و با توجه به امکان رساندن اتیلن از خط لوله اتیلن غرب به این منطقه امکان ایجاد این مجتمع هست و در سفر استانی دکتر به لردگان<سفر اول> زمانی که مردم این قضیه را متوجه شدند که خب قراره همه مراحل در بروجن انجام شود شاکی شدند و با خود کلی پارچه نوشته بردند و لباس های سفیدی پوشیدند که رویش نوشته شده بود پتروشیمی ما چه شد<این مطالب را یکی از همکلاس های آن زمان ما که خود ساکن لردگان بود مطرح میکرد> خب دولت هم که دید ای بابا این مردم ناراضی اند و 1-منطقه محروم هست 2-در انتخابات بیش از 95% مردم این منطقه به ما رای داده اند گفت خب یه پتروشیمی هم به شما میدهیم<دقیقا جمله همین بود>

گذشت و تولید پلی اتیلن به پتروشیمی بروجن رسید و تولید اوره و آمونیاک به لردگان<البته نقش نمایندگان مجلس هم جالب بود که بیخیال>

الآن هم طرح پیشرفت مناسبی نداره و بسیار کند و با وقفه های بی مورد پیش میره......

ضمنا یکی از بهترین و مفیدترین طرح های توسع پتروشیمی که محسن جان بهشون اشاره کردند طرح فنل و استن پتروشیمی اصفهان بود که به 2 دلیل 1-تحریم 2-ابهام در تامین خوراک توسط پالایشگاه اصفهان بین زمین و هوا ماند....این یک طرح تخصصی و بسیار مفید و کاربردی بود که متاسفانه پس از انجام مراحل اقتصادی و ارزیابی پروژه و حتی گودبرداری و سفارش خرید تجهیزات و گشایش اعتبار .....هی روزگار....>

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

ولی این مشکل باما نیست
                بلکه منظورم به خود اقای تفضلی بود که ایشان در نامه ای در 7 خرداد اعلام کردند افزایش سرمایه در دست اقدامه
                و الان 3 ماه از این تاریخ گذشته و الان ایشون از شنیدن خبر افزایش 400 درصدی کویا تعجب کرده اند
                در مورد دانایان هم باید بگم فروش مقداری از سهم میتونه از طرف یک سهامدار برای بالا بردن شناور توجیه داشته باشه اما بیشتر اون نه
                عرض میکنم
                یا حق
                باربد جان با تشكر از شما
                بنده همين باما را در قيمتهاي 2200 تومان براي خريد عالي ميدانم اما سود 190 توماني را كمي بالا گفتيد بنده چندي پيش تحليلش را به يكي از كارگزاريها دادم با روي 2400-2500 دلاري به اين سود رسيدم و به شما اطمينان ميدهم باما با اين قيمتهاي جهاني به سود 190 توماني نخواهد رسيد بر فرض مثال هم اصلا به سود 200 توماني برسد كمي اين پي بر اي 15 كه هدف 3000 توماني سهم را رقم ميزند به نسبت شركتي مثل كالسيمين كه برترين شركت از حيث بنيادي در اين گروه ميباشد بالاتر است
                باما بنيادي قوي دارد بنده هم نگفتم ندارد اما بنده نظرم اين است كه تا افزايش سرمايه مجوز نگرفته و يا خبري از 3 معدن جديد نيامده خريدش در اين قيمتها توجيه ندارد و اگر بخواهد الان و در كوتاه مدت بدون پتانسيلي برود 3000 تومان بنده از ديد بنيادي تاييد نميكنم و ميگويم سفته بازي است
                در اخر حس ميكنم نظر شما و بنده يكي است شما هم به رشد سريع و كوتاه مدت اين سهم تا سطوح قيمتي 3000 تومان تا وقتي كه پتانسيل هايش بلفعل نشده موافق نيستيد زماني كه پتانسيل هايش اجرايي شد بله هم بنده موافقم هم شما....
                درباره افزايش سرمايه هم متاسفانه عده اي شايعه كردند به زودي مجوز افزايش سرمايه روي كدال مينشيند تفضلي هم از اين تعجب كرد و گفت هنوز طرح به سازمان ارسال نشده چطوري گزارش به كدال مينشيند

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                  محسن جان اگه اجازه هست بنده هم درباره این شرکت مطالبی که میدانم را بیان کنم........

در مورد اصل پایه گذاری این شرکت و تصمیم بر افتتاح جالب بود که اون زمان ما دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان بودیم و 2-3 تا از دوستان که مالی میخوندن به این واسطه<بنده> با اساتید ما روابط خوبی برقرار کرده بودند باری مثال یکی از اساتید ما که خودش دستی در اقتصاد داشت و به قول خودش دوست داشت اقتصاد دان بشه و ضمنا الآن سهامداری هم میکنه میگفت به نظر من این طرح و احداث پتروشیمی در آن منطقه جوکی بیش نیست...و گذشت و طرح هم یه جورایی کنسل شد بعد بررسی کردند و دیدن که خب استان چهار محال و بختیاری نیاز به یک مجتمع پتروشیمی دارد که هم اوره و آمونیاک تولید کند و هم پلی اتیلن و با توجه به امکان رساندن اتیلن از خط لوله اتیلن غرب به این منطقه امکان ایجاد این مجتمع هست و در سفر استانی دکتر به لردگان<سفر اول> زمانی که مردم این قضیه را متوجه شدند که خب قراره همه مراحل در بروجن انجام شود شاکی شدند و با خود کلی پارچه نوشته بردند و لباس های سفیدی پوشیدند که رویش نوشته شده بود پتروشیمی ما چه شد<این مطالب را یکی از همکلاس های آن زمان ما که خود ساکن لردگان بود مطرح میکرد> خب دولت هم که دید ای بابا این مردم ناراضی اند و 1-منطقه محروم هست 2-در انتخابات بیش از 95% مردم این منطقه به ما رای داده اند گفت خب یه پتروشیمی هم به شما میدهیم<دقیقا جمله همین بود>

گذشت و تولید پلی اتیلن به پتروشیمی بروجن رسید و تولید اوره و آمونیاک به لردگان<البته نقش نمایندگان مجلس هم جالب بود که بیخیال>

الآن هم طرح پیشرفت مناسبی نداره و بسیار کند و با وقفه های بی مورد پیش میره......

ضمنا یکی از بهترین و مفیدترین طرح های توسع پتروشیمی که محسن جان بهشون اشاره کردند طرح فنل و استن پتروشیمی اصفهان بود که به 2 دلیل 1-تحریم 2-ابهام در تامین خوراک توسط پالایشگاه اصفهان بین زمین و هوا ماند....این یک طرح تخصصی و بسیار مفید و کاربردی بود که متاسفانه پس از انجام مراحل اقتصادی و ارزیابی پروژه و حتی گودبرداری و سفارش خرید تجهیزات و گشایش اعتبار .....هی روزگار....>
                  خواهش ميكنم مهران جان شما صاحب اختياريد
                  خيلي زيبا گفتيد مهران جان واقعا عالي بود و لذت بردم از خوندنش اين واقعيات متاسفانه وجود دارد به همين دليل هم گفتم نميدانم انهاييكه لردگان بازگشايي شد بنا بر چه تحليلي تو اون قيمتها اقدام به خريد كردند خريدي كه هنوز كه هنوز در ان مانده ام....

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 3256

يه بحثي را باربد عزيز مطرح كرد بحث خيلي قشنگي بود بنده سر پست بانك خيلي تجربش كردم از روزي كه وپست خريدم گفتم اين سهم با ديد بلند مدت جواب و بازدهي خواهد داد از اون روز به بعد انهايي كه خريدند هر روز پي ام پشت پي ام كه اقا پست بانك چي شد فلان شد چنان شد اين واقعيت هست كه اين مردم ما طاقت دو روز صبر را ندارند همين پرتفوي خودم عمده اش پست بانكه اون روزي مه روند نزولي بود همش غر غر الان كبكش خروس ميخونه يادش نمياد اون روزهايي كه شب تا صبح غر ميزد اين رفتار واقعا درست نيست يكي از دلايل عمده اي كه وارد خريد و فروش هاي دسته جمعي نشدم همين بود اكثرا ميان با ديد كوتاه مدت و سودهاي بالا واي به اون روزي هم كه 10 سهم سود خوب بدهد و يك سهم ندهد روزگار سياه هم انطرفتر ميشود به نظر بنده سهامدارا بايد دو نكته مهم را مد نظر داشته باشند
                    اول اگر قرار باشد در بورس همه سود كنند و همه بي خطا باشيم الان همه مولتي ميلياردر بوديم و سنگ رو سنگ هم بند نميشد
                    دوم اينكه بارها تاريخ به ما ثابت كرده( همين پست بانك 530 توماني را يادتان بياوريد) شايد حتي صبر چند روزه سرنوشت يك تريد را به كلي عوض كند پس خواهش ميكنم تمنا ميكنم به خاطر خودمان هم كه شده كمي در تريدهايمان صبر پيشه كنيم شما با تاييد تكنيكال و فاندامنتال سهم بخريد بازده نگرفتيد نفرين و فحش و هر چيز ديگرش را نثار من محسن نظري كنيد
                    محسن جان واقعا اینو خوب اومدی

جالبه گاها در قیمتهای مختلف یک سهم پیشنهاد میشه بعدا در بالاتریین قیمت سهم توسط فردی خریده میشه
                    و یادش میره خرید پله ای چیه
                    تارگت چیه
                    درصد سبد
                    حد ضرر چیه
                    میاد میگرده کسی که این سهم را تحلیل کرده پیدا میکنه
                    تا شاید مقصر جلوش بده
                    دوستان همه اشتباه میکنند
                    اما اونی که وقت بیشتری میزاره سهمش را به هر طریقی تحلیل میکنه
                    ضرر کمتری میکنه

امیدوارم تو ترید هامون دقت بیشتری کنیم
                    جناب نظری ببخشید تاپیکتون را کمی شلوغ کردم
                    یا حق

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

محسن جان حرف شما کاملا درسته
                      مشکل اینجاست که اگه یه سهمی 10 برابر هم بشه خودش بالا رفته
                      ولی اگر 10% هم افت کنه تمام تقصیر متوجه پیشنهاد دهنده است
                      بنده یه موقعی برای بعضی از دوستان خودم تضمینی سهم می خریدم
                      ولی الآن دیگه این کار رو انجام نمیدم
                      نه به خاطر بحث مالیش،اتفاقا سود خوبی هم داشت
                      به جز این اواخر که یه مقدار ضرر کردم
                      به خاطر این که متوجه شدم متاسفانه، وقتی پای پول میاد وسط دوستیها رنگ می بازه و میره کنار
                      همین قدر بگم که بعضی از دوستی ها فقط در حد حرفه
                      آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2011/09/01, 19:14.
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

به چه دليل بابك جان؟
                        من شخصا يك نظر دارم اينكه حدود 1-2 سال اينده با بازسازي ژاپن و احيا ژاپن در بازار هاي داخلي شاهد رشد ارزش ين خواهيم بود بنده انتظار ين 20 توماني را در بازار داخلي دارم
                        حال از اين كه بگذريم يه نيم نگاهي به جادوي خودروييها يعني خبهمن بياندازيد با اين نرخ فعلي ين و كاهش شديد بهاي تمام شده و از طرف ديگر افزايش نرخ محصولات شركت به خصوص محصولات سواري خبهمن تعديل مثبتي خواهد داد و به قيمتهايي خواهد رسيد كه تعجب همگان را برخواهد انگيخت به شرطي كه ين داخلي در همين سطوح بماند....
                        محسن جان من بازه ای که مد نظرم بود 1-2 سال آتی نیست بنده کاهش نرخ ین رو تنها برای چند ماه آتی پیشبینی کردم نه 2 سال آینده! از طرفی خوب مگر غیر از این هست که ارزش ین کاهش پیدا کنه تاثیر مثبتی رو خبهمن میزاره؟;)

البته لازم به ذکره که از دید تکنیکال در اکثر جفت ارزهای وابسته به ین احتمالا شاهد افزایش جفت مورد نظر خواهیم بود که اگر این اتفاق رخ بده تا یکی دو روز آینده حتما در همینحا نمودارشو خواهم گذاشت که این اتحاد در افزایش جفت ارزهای وابسته به ین چیزی رو نشون نمیده به غیر از کاهش ارزش ین!

نظر

• mahshid
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 40

ولی این مشکل باما نیست
                          عرض میکنم
                          یا حق

با سلام
                          شايد عرضه هاي دانايان به خاطر حمع كردن صف فروش بانك انصار بوده باشه. ..

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
                            جناب نظري با سلام و خسته نباشيد
                            بانك ملت مقاومتش رو در223باقدرت رد كرد و من فكر كنم تا افزايش سرمايه 270باشه و براي كوتاه مدت مناسبه نظر شما چيست؟آيا مقاومت ديگري هم داره؟؟
                            دوست عزيز اهداف قيمتي بانك ملت به نظر بنده سطوح قيمتي 240 و 280 تومان ميباشد و اطمينان دارم به سطوح قيمتي 280 تومان نيز خواهد رسيد بانك ملت با تعديل عايدي بسيار خوبي مواجه ميباشد و وضعيت بنيادي ايده الي نيز دارد

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                              محسن جان من بازه ای که مد نظرم بود 1-2 سال آتی نیست بنده کاهش نرخ ین رو تنها برای چند ماه آتی پیشبینی کردم نه 2 سال آینده! از طرفی خوب مگر غیر از این هست که ارزش ین کاهش پیدا کنه تاثیر مثبتی رو خبهمن میزاره؟;)

البته لازم به ذکره که از دید تکنیکال در اکثر جفت ارزهای وابسته به ین احتمالا شاهد افزایش جفت مورد نظر خواهیم بود که اگر این اتفاق رخ بده تا یکی دو روز آینده حتما در همینحا نمودارشو خواهم گذاشت که این اتحاد در افزایش جفت ارزهای وابسته به ین چیزی رو نشون نمیده به غیر از کاهش ارزش ین!
                              بابك جان اين خبهمن را هر طوري بررسي ميكنم ميبينم تعديل مثبت خيلي خوبي داره حداقل ميتونه 70-80 تومان اعلام كند اهداف قيمتيش به نظر بنده 240 و 280 و در نهايت با سود 80 توماني و پي بر اي 4 320 تومان ميدانم خبهمن از دسته سهاميست كه با خيال راحت در يك بازه 9 ماهه 50 درصد بازده دارد

نظر

• arashvet
                                کاربر فعال
                                • Mar 2011
                                • 341

سلام، مرسی از دوستان عزیز آقایان نظری،باربد و مهران و...واقعا انسان لذت می برد که همه این طور با احترام و ادب و مستدل و بدون عصبانیت و ناراحتی بحث و تبادل نظر می کنند و این باعث روشنگری و استفاده برای همه خوانندگان این سایت و تصمیم و ترید درست می شود.ای کاش در بقیه سایتهای بورسی و کل جامعه هم بدین شکل بود.من به نوبه خود از مطالب شما بزرگواران همیشه استفاده می کنم و به داشتن دوستان و استادانی چون شما افتخار می کنم و قدردان زحمات شما عزیزان هستم
                                سلامت موفق و پر سود باشید@};-

نظر

در حال کار...
                                X