در اصل توسط برديا پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postدرود بر شما
با توجه به استارت گروه خودرویی، آیا عرضه های زیاد اجازه رشد به این گروه ظرف چند روز آینده خواهد داد؟
پیشاپیش سپاسگزارمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
با اجازه صاحب خانه :13900618000551
نماينده وزير صنعت و تجارت در اتاق تهران در گفتوگو با فارس خبر داد؛
مجوز افزايش قيمت 2 تا 15 درصدي سازمان حمايت به 5 صنعت
خبرگزاری فارس: نماينده وزير صنعت، معدن و تجارت در اتاق بازرگاني تهران از مجوز افزايش قيمت 2 تا 15 درصدي صنايع كاغذ، محصولات سلولوزي ، صنايع غذايي، لوازم خانگي و صنعت سيمان خبر داد.
نظر
-
در اصل توسط vaita پست شده است View Postاین صف فروش زامیاد یه مقدار غیر عادی نبود؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
دوستان عزيزم درباره غدير وضعيت بنيادي بسيار مناسبي دارد اما به نظر بنده كمي در عبور از قيمتهاي 420-440 تومان مشكل دارد بايد پتانسيلي چيزي فعال شود تا غدير برود 480 تومان
درباره وساپا اين سهم را عالي ميدانم تعديل عايدي و افزايش سرمايه و احتمال فروش برخي سرمايه گذاريها به نظرم توانايي رشد قيمتي را تا سطوح 360-380 تومان را داراست اما در ان قيمتها ديگر بايد فكر پياده شدن شد تا ديگر ماجراي دفعه قبل تكرار نشودبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
محسن جان به نظرت واسه فردا خرید خبهمن امکان پذیر هست ( بریم توی صف یا نه؟)
اگر گزینه ایی مد نظرتن هست که احتمال بیشتری میدین بشه خرید لطف کنید معرفی کنید
( البته فکر میکنم باز از گروه خودرویی باشه درسته ؟ ;) )
++++++++++++++
یه سوال دیگه هم دارم من اگه بخام بدونم امروز از تعداد معاملات انجام شده دقیقا چقدر فروش بوده و چه قدر خرید چیکار باید بکنم
مثلا امروز 6568 هزار سهم معامله شده که عدد کلی هست حالا چقدرش فروش بوده چقدرش خرید؟فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
با سلام به آقای نظری کبیر.میخواستم بدونم نظر شما در مورد شفاف سازی اخیر در سرمایه گذاری ساختمان ایران چیه؟؟؟به نظر بنده شما درست میگفتید که از نظر بنیادی سهم حرفی برای گفتن نداره.که این سفاف سازی نشان داد که هیئت مدیره همبه سهم اعتقادی ندارد.درسته؟؟؟؟=;=;
نظر
-
سلام
وتوکا دیتای تعدیلیشو ندارم
ومعادن هدف 1250آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/09/10, 22:44.
نظر
نظر