در اصل توسط ناشناس پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
با سلام
من آمدممممممممممممممممممممممممممممم
چند روزی دور بودم و به درسهایم رسیدم
حالا که قیمتهای فلزات چهانی سقوط کردند وامصیبتااااااااااااااااااااااااااااااااااا
فشار خون من هم با همان سرعت دراپ شد.
sos - sos- sosآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postنه ديگه دوست عزيز تو همين پست بانك برايتان مثال ميزنم شايعه كردند كه پست بانك تعديل منفي داره يه عده هول شدن بدون تحليل پست بانك 530 توماني فروختند يا شايعه كردند خگستر تعديل منفي سنگيني دارد و تا 200 پاينش كشيدند يا بسياري از موارد ديگر شايعه 50-50 است ولي تحليل درست و اصول كه با همديگر تلفيق شوند عمدتا درست خواهند بود ....هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
-
بادرودوعرض احترام.دلیل اصلیش اینه که حق ثشاهد تامجمع سالانه ثشاهدکه تاآخرمهربرگزارمیشه به سهم تبدیل نشده وسودی به اون تعلق نمیگیره.بنابراین اگرقرار باشه ثشاهددرمجمع حداقل35تومن تقسیم کنه الآن باحدحداقل یک اختلاف135تومنی بین حق ثشاهدباخودسهم ثشاهدبرقرارباشه.(پاسخ به پست8148)
نظر
-
در اصل توسط amir3236 پست شده است View Postمحسن جان به نظرت افت بازارهای جهانی برروی غدیر موثره ؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postاقا من یه سوال دارم
مثلا من میخوام بدونم سهمی مثل وکار از سال 85 تا الان چقدر سود داده..میشه راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟چون به جز قیمت ها ممکنه افزایش سرمایه داده باشند یا مجمع سود داده باشند..راه کلیش رو میخواستم بدونمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postاقا من یه سوال دارم
مثلا من میخوام بدونم سهمی مثل وکار از سال 85 تا الان چقدر سود داده..میشه راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟چون به جز قیمت ها ممکنه افزایش سرمایه داده باشند یا مجمع سود داده باشند..راه کلیش رو میخواستم بدونم
نظر
-
وزیر اقتصاد:
پست بانک مجمع برگزار کند
در حالی که شهریور ماه نیز به پایان رسیده ، سهامداران پست بانک همچنان چشم انتظار برگزاری مجمع پست بانک هستند. این شرکت بورسی که اعتنایی به قانون تجارت ندارد در نمایشگاه بورس نیز حضور داشت تا بلکه بتواند کمی از نگرانی های سهامدارانش بکاهد و این حضور امیدی باشد بر احتمال برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه با چند ماه تاخیر!
در حالی که شنیده شده بود وزیر ارتباطات به عنوان رییس مجمع دستور برگزاری مجمع را صادر کرده و منتظر مجوز وزارت اقتصاد به عنوان سهامدار عمده بری برگزاری مجمع هستند، وزیر اقتصاد در جریان بازدید از پنجمین نمایشگاه بورس ، بانک ،بیمه و خصوصی سازی در مراسم اختتامیه در پاسخ به سوال خبرنگار ما که چرا وزارت اقتصاد دستور برگزاری مجمع پست بانک را نمی دهد ، عجولانه پاسخ داد: برگزاری مجمع پست بانک نیازی به مجوز وزرات اقتصاد ندارد و پست بانک می تواند مجمع خود را برگزار کند.
این در حالی ست که پیمان نوری – معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان خصوصی سازی نیز چندی پیش درباره دلایل عدم برگزاری مجمع پست بانک گفته بود که منتظر مجوز وزارت اقتصاد برای برگزاری مجمع هستد.
شنیده ها از درون شرکت حاکی ست که پست بانک صورتهای مالی خود را به سازمان بورس ارسال کرده و امادگی کامل برای برگزاری مجمع دارد. آنچه مانع برگزاری مجمع است تداوم اختلاف وزارت اقتصاد با وزارت ارتباطات است که بر سر عرضه عجولانه پست بانک در بازار سرمایه اغاز شد و همچنان ادامه دارد و در این میان سهامداران خرد این شرکت ،متضرر واقعی این مجادله هستند.
. در خصوص افزایش سرمایه شرکت نیز خبرهای رسیده حاکی از آن است بنا بر قانون، وزارت اقتصاد به عنوان یکی از سهامداران عمده نمی تواند آورده نقدی برای افزایش سرمایه داشته باشد بر همین اساس احتمالا این افزایش سرمایه از محل دارایی های تجدید ارزیابی شده ، خواهد بود و تصمیم افزایش سرمایه به اختیار هیات مدیره است که به نظر می رسد افزایش سرمایه 200درصدی شرکت نیز اجرا خواهد شد.
همچنین شنیده شده وزارت ارتباطات در حال پیگیری برای تصاحب بلوک وزارت اقتصاد در پست بانک است. در حال حاضر وزارت اقتصاد سهامدار 64 درصد ی پست بانک است و به غیر از شرکت دانایان پارس که 5/1 درصد این شرکت را در اختیار دارد باقی سهام پست بانک در تملک شرکتهای سرمایه گذری استانی این شرکت است.
دنیای اقتصاد
نظر
-
-
در اصل توسط takbourse پست شده است View Postسلام
آقا محسن
فردا خروح از وساپا را توصیه می کنید؟ وامید چطور؟
چه قدر خروج را ضروری می دانید؟
چه سهمهایی را برای جایگزینی توصیه می کنید؟
بینهایت ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
جناب نظری عرض سلام و خسته نباشید
یک سوال داشتم
الان مثلا بکام مس خودش را بالای 1000 بسته
اما مس شده 7200
حالا در مقابل افزایش دلار را داریم
این تاثیر را چگونه میشه لحاظ کرد؟
اصلا برای الان لحاظ میشه یا بعدا ؟
اصلا مگه قرار تو همین چند روز همه مس خودش را تهیه کنه که سود کنه؟
وای بازم من دارم پر حرفی میکنم ببخشید
نظر
نظر