در اصل توسط frouzan پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postسلام من این سهم رو الان ندارم ولی باهاش مجمع رفتم امسال یکی از دوستان گفت سود را در افزایش سرمایه اعمال خواهد شد؟
میشه یکی بگه چطور؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط سعیدد. پست شده است View Postمحسن جان
چرا همه این قندی ها مثبتند و صف خرید، جز قند اصفهان! (به نظر بنیادی بدی هم نداره که...)
و همچنین شکر شاهرود...
شاید به زودی اینها هم مثل همگروهاشون مثبت بشند!به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط meshki پست شده است View Postجناب نظري در مورد كقزوي چه نظري دارين با توجه به افت شديد قيمت و با در نظر گرفت eps منفي واسه خريد مناسب ميدونيد ؟
در مورد صدرا چه نظري داريد فكر ميكنيد به قيمتهاي 300 تا 3 ماه ديگه ميرسه ؟ با تشكر .
تجهيزات را گفتم نگران نباشيد و صبوري پيشه نماييد گروه تجهيزات به روند صعودي سوداوري وارد شده اند به نظرم شايد صدرا تا شب مجمع مجددا قيمتهاي 300 تومان را لمس نمايدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postسلام آقا محسن
داداش امروز 289 خبهمن رو دادیم رفت
بعد عید به نظرت میشه زیر 275 اضافه کرد؟منتظر باشیم یا یه سهم دیگه جایگزین کنیم!به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط فرماندار پست شده است View Postسلام بر استاد جناب نظری
امروز که بازار خوب بود من البرز خریدم لطفا اهداف پیش رو را بیان کنیدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
سلام محسن جان
وتوسم تو این قیمتا ارزنده نیست؟؟
هدفش چند میشه؟
تشکر فراوانوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام آقا محسن
یه سوال دارم
من یه مقدار سهام دارویی کوثر رو توی قیمت 290 خریدم میخام بدونم نگهداری این سهم با این قیمت با دید میان مدت درسته یا با ضرر بفروشمش
یه تحلیل از دکوثر هم داشته باشین ممنون میشمفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postسلام آقا محسن
یه سوال دارم
من یه مقدار سهام دارویی کوثر رو توی قیمت 290 خریدم میخام بدونم نگهداری این سهم با این قیمت با دید میان مدت درسته یا با ضرر بفروشمش
یه تحلیل از دکوثر هم داشته باشین ممنون میشمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
جناب نظری سلام
وقتی صفحات این اتاق را بررسی میکنم میبینم حضرتعالی با چه دقتی به سوالات گوناگون جواب میدهید و بدون هیچ چشم داشتی به همه کمک میکنید بر
خود واجب دونستم که از زحمات بی دریغ شما کمال تشکر کنم امیدوارم همیشه ایام خوب وخوش باشید و سال نود سال براورده شدن آرزوهایتان باشد .
نظر
نظر