تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط malavan پست شده است View Post
    جناب آقای پناهی با دورد و خسته نباشید

شما در رابطه با اعمال افزایش سرمایه و dps در نمودار ها چه نظری دارید
    به نظر شما مزایای آن به خصوص اعمال افزایش سرمایه به دردسر محاسبه و اعمال کردنش می ارزد
    من با چندین دوست تکنیکال ارتباط دارم و هیچ کدام یک نظر درست و حسابی و محکم در رابطه با این قضیه ندارند
    خود من در زمینه تکنیکال استاد حضوری نداشتم که این قضیه را با ایشان در میان بگذارم و کلیه آموزشهام بیشتر خود آموز بوده است :-s
    به همین بهتر دیدم این قضیه را مستقیما خودم با چند نفر از اساتیدی که در فروم ها فعالیت دارند در میان بگذارم تا سر آخر به یک جمع بندی برسم
    ممنون
    ما 4 نوع نمودار برای 1 سهم داریم:
    1-نمودار خام و بدون اعمال افزایش سرمایه و دی پی اس
    2-نمودار با اعمال افزایش سرمایه
    3-نمودار با اعمال دی پی اس
    4-نمودار با اعمال افزایش سرمایه و سود تقسیمی یا همون دی پی اس

لازم به ذکره که در نمودارهایی که افزایش سرمایه اعمال میشه نحوه اعمال فرق میکنه.3 نوع افزایش سرمایه داریم:
    1-آورده
    2-اندوخته
    3-آورده و اندوخته با هم
    که نحوه اعمال برای هر سه حالت هم با هم فرق میکنه

من به شخصه از چهار حالت بالا حالتهای 1 و 2 و4 را انتخاب میکنم و تحلیل میکنم ( البته اگه بخوام تحلیلم کامل باشه )
    شما وغدیر یه نگاهی به چارتش بندازید میبینید که اگر با حالت 1 بررسی بشه سطح 300 و 312 رو مشاهده میکنید که به عنوان سطوح بسیار مهم حمایتی و مقاومتی نقش غیرقابل انکاری در روند آتی سهم بوجود آورده بودند در حالیکه شاید این سطح در حالت تعدیل شده نمودار دیده نمیشد!برعکسشم صادقه شاید سطحی در نمودار تعدیل شده باشه که در حالت خام دیده نشه.شاید واگرائی در حالت 2 باشه که در حالت 4 نباشه و ...یا برای مثال الگوی سرشونه در نمودار خام میبینم که دقیقا الگو به هدفش میرسه که شاید این الگوی سرشونه در حالتهای دیگه دیده نشه و شاهد الگویی غیر از سرشونه باشید که اتفاقا اونم شاید الگوی شناخته شده ای باشد و آینده قیمتی سهمو پیشبینی کنه!

ولی بطور کلی برای موج شماری الیوتی بهترین و درستترین حالت حالت چهارمو میبینم.

در نمودار نرم افزار مبنا هم این تعدیل سود به هیچ وجه به درستی اعمال نشده

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
      استاد پسهند رو هم ملاحظه بفرماييد بنظر شما سيگنال خريد داده ؟باتشكر
      فعلا نخیر من هیچ سیگنال خرید یا فروشی نمیبینم شاید یه مدت روند سهم خنثی باشه

نظر

• vahid_lok
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 145

نوشته اصلی توسط محسن نظري نمایش ارسال ها
        دوست عزيزم افزايش سرمايه بستگي به پارامترهاي مختلفي دارد اول گزارش توجيهي افزايش سرمايه و اينكه افزايش سرمايه صرف چه كاري خواهد شد و دوم اينكه نرخ بازده افزايش سرمايه چقدر است و سايرپارامتر هاي ديگر
        اما افزايش سرمايه 50 درصدي گرجي با توجه به اينكه صرف احداث خطوط توليدي جديد خواهد شد و پس از افزايش سرمايه نيز قرار است سود خوبي اعلام شود شركت در افزايش سرمايه با ديد ميان مدت گزينه بسيار مناسبي است خود بنده يكي از سهامي كه دنبال ميكنم همين گرجي ميباشد
        اما افزايش سرمايه اگر از محل سود انباشته باشد به صورت خودكار بر روي سهام قبلي شما اعمال خواهد شد در غير اينصورت با اعلام ادرس خود به امور سهام شركت حق تقدم ها براي شما ارسال خواهد شد نيازي به اثبات سهامداري خود نميباشد خود شركت ليست سهامداران شركت كرده در مجمع را از سازمان بورس گرفته و دارد
        در صورت پذيره نويسي حق تقدم ها معمولا 4-6 ماه زمان ميبرد تا حق تقدم ها به سهام تبديل شود
        در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Post
        پس شما توصیه به خرید گرجی می کنید برای افزایش سرمایه ای که مجمعش 15 فروردین برگزار می شود؟
        از چه زمانی خرید سهام می تواند به افزایش سرمایه منجر شود؟(مثلا اگر 15 فروردین مجمع باشد من در روز 14 ام سهم خریداری بکنم کفایت می کند؟)
        و اگر 16 فروردین سهام رو بفروشم باز در حق تقدم سهیم هستم؟
        با سپاس فراوان
        اقا بابک میشه شما منو راهنمایی کنید؟

نظر

• iq_son
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 705

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
          در مورد ثاخت الگوی اصلاحی مورد نظر بیشتر شبیه Running Flat هست.محدوده 245 تا 250 احتمال برگشت سهم وجود داره.اگر از این سطح برگرده و سقف کانالم به بالا بشکافه + یه چیزهای دیگه که در آینده توضیح میدم میتونیم بگیم وارد موج جدیدش شده

ممنون از بابک عزیز لطف کردی داداش
          سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

اقا بابک میشه شما منو راهنمایی کنید؟
            وحید جان شما 1 روز قبل از بسته شدن هم خریداری کنید افزایش سرمایه شامل حال شما میشه ولی بطور کلی من همیشه با رفتن به مجمع برای تقسیم سود و افزایش سرمایه مخالف بودم چون سرمایتون میخوابه و معلومم نمیشه که چند باز میکنند!مثلا سهمی 200 تومنه آره پی ایش 2 باشه و 100 تومنم تقسیم کنه میخرم ولی سهمی مثلا 500 باشه این بیاد 100 تومن تقسیم کنه نمیرم مجمعش چون احتمال زیاد هست که تو همون 400 باز کنه که خوب همون 400 میخرم پولمم تو حساب شرکت بلوکه نمیشه...این بلوکه شدن پول برای من یکی خیلی مهمه

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در ضمن وحید خان سهم 15 فروردین بسته بشه برای مجمع دیگه 16 ام باز نمیشه.بسته شدنش دست بورسه باز شدنش دست خدا!;)

نظر

• malavan
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 294

ما 4 نوع نمودار برای 1 سهم داریم:
                1-نمودار خام و بدون اعمال افزایش سرمایه و دی پی اس
                2-نمودار با اعمال افزایش سرمایه
                3-نمودار با اعمال دی پی اس
                4-نمودار با اعمال افزایش سرمایه و سود تقسیمی یا همون دی پی اس

لازم به ذکره که در نمودارهایی که افزایش سرمایه اعمال میشه نحوه اعمال فرق میکنه.3 نوع افزایش سرمایه داریم:
                1-آورده
                2-اندوخته
                3-آورده و اندوخته با هم
                که نحوه اعمال برای هر سه حالت هم با هم فرق میکنه

من به شخصه از چهار حالت بالا حالتهای 1 و 2 و4 را انتخاب میکنم و تحلیل میکنم ( البته اگه بخوام تحلیلم کامل باشه )
                شما وغدیر یه نگاهی به چارتش بندازید میبینید که اگر با حالت 1 بررسی بشه سطح 300 و 312 رو مشاهده میکنید که به عنوان سطوح بسیار مهم حمایتی و مقاومتی نقش غیرقابل انکاری در روند آتی سهم بوجود آورده بودند در حالیکه شاید این سطح در حالت تعدیل شده نمودار دیده نمیشد!برعکسشم صادقه شاید سطحی در نمودار تعدیل شده باشه که در حالت خام دیده نشه.شاید واگرائی در حالت 2 باشه که در حالت 4 نباشه و ...یا برای مثال الگوی سرشونه در نمودار خام میبینم که دقیقا الگو به هدفش میرسه که شاید این الگوی سرشونه در حالتهای دیگه دیده نشه و شاهد الگویی غیر از سرشونه باشید که اتفاقا اونم شاید الگوی شناخته شده ای باشد و آینده قیمتی سهمو پیشبینی کنه!

ولی بطور کلی برای موج شماری الیوتی بهترین و درستترین حالت حالت چهارمو میبینم.

در نمودار نرم افزار مبنا هم این تعدیل سود به هیچ وجه به درستی اعمال نشده
                :(
                :-/
                با این حساب به قول شما برای یک تحلیل اصولی و درازمدت باید این عوامل را اعمال کرد و نمیشه ازش فرار کرد
                خیلی دوست دارم بدونم خود شما برای تحلیل های سریع و فوری این عوامل را اعمال می کنید یا نه
                سوال دوم آیا نمودارهایی که تو خود سایت tse است این عوامل را اعمال کرده و یا نه خام هستند
                ممنون
                [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• حامد22
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 111

سال نو بر همه دوستان مبارک
                  چند ماه میشه که مطالب محسن خان و بابک عزیز و سایر اساتید را مطالعه میکنم و بهره بسیار گرفته ام . از زحمات همه عزیزان تشکر میکنم .

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط malavan پست شده است View Post
                    :(
                    :-/
                    با این حساب به قول شما برای یک تحلیل اصولی و درازمدت باید این عوامل را اعمال کرد و نمیشه ازش فرار کرد
                    خیلی دوست دارم بدونم خود شما برای تحلیل های سریع و فوری این عوامل را اعمال می کنید یا نه
                    سوال دوم آیا نمودارهایی که تو خود سایت tse است این عوامل را اعمال کرده و یا نه خام هستند
                    ممنون
                    بلی یک تحلیل اصولی واقعا زمان میبره.برای یک تخلیل اصولی هم سعی کنید از ویو بالا به پائین بیاید تا خیلی چیزا دستتون بیاد.اول از ماهانه شروع کنید بیاین پائینتر.هم تو لگاریتمی نگاه کنید و هم تو خطی.ببینید مثلا چنگال اندروز برای سهم خاص تو log خوب جواب میده یا تو line?مثلا برای صدرا اندروز تو log عالی جواب میده.کانال بکشید...کانال های موازی نه اینکه خودتون بزور موازیش کنید! .واگرائی ها رو در هر 3 ویو پیدا کنید این واگرائی خیلی نون آوره...و خیلی استراتژی های دیگه ...

من خودم بخوام سنگین وارد بشم مطمئن باشید اعمال میکنم و از 4 حالت بطور قطع 3 حالتشو بررسی میکنم
                    و تمامی دیتاهای سازمان خامه خامه

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

پس شما توصیه به خرید گرجی می کنید برای افزایش سرمایه ای که مجمعش 15 فروردین برگزار می شود؟
                      از چه زمانی خرید سهام می تواند به افزایش سرمایه منجر شود؟(مثلا اگر 15 فروردین مجمع باشد من در روز 14 ام سهم خریداری بکنم کفایت می کند؟)
                      و اگر 16 فروردین سهام رو بفروشم باز در حق تقدم سهیم هستم؟
                      با سپاس فراوان
                      دوست عزيزم چند توصيه براي افزايش سرمايه ميكنم
                      اول حتما با ديد ميان مدت در افزايش سرمايه صنعت بانكداري و ليزنگ و بيمه شركت نماييد قطعا سود خواهيد كرد قطعا يعني 100 درصد
                      دوم حتما به گزارش هاي توجيهي قبل از افزايش سرمايه توجه نماييد ببينيد افزايش سرمايه صرف چه كاري خواهد شد دوم بازده افزايش سرمايه چقدر خواهد بود معمولا افزايش سرمايه هايي كه بازده سالانه 30 درصد به بالا داشته باشند بسيار جذاب هستند
                      در افزايش سرمايه هاي جذاب به خواب سرمايه توجه نكنيد ممكن است سرمايه شما 4-6 ماه بخوابد اما در مقابل ممكن است سود 50-100 درصدي طي اين مدت نصيبتان شود در ضمن در برخي از افزايش سرمايه ها مانند همان گروه هاي مالي كه نيز به يك ماه نميرسد سود خوبي نصيبتان خواهد شد
                      پس در نتيجه به عوامل بالا توجه نماييد و سپس تصميم بگيريد...
                      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

.........

نظر

• malavan
                          عضو عادی
                          • Jul 2025
                          • 294

بلی یک تحلیل اصولی واقعا زمان میبره.برای یک تخلیل اصولی هم سعی کنید از ویو بالا به پائین بیاید تا خیلی چیزا دستتون بیاد.اول از ماهانه شروع کنید بیاین پائینتر.هم تو لگاریتمی نگاه کنید و هم تو خطی.ببینید مثلا چنگال اندروز برای سهم خاص تو log خوب جواب میده یا تو line?مثلا برای صدرا اندروز تو log عالی جواب میده.کانال بکشید...کانال های موازی نه اینکه خودتون بزور موازیش کنید! .واگرائی ها رو در هر 3 ویو پیدا کنید این واگرائی خیلی نون آوره...و خیلی استراتژی های دیگه ...

من خودم بخوام سنگین وارد بشم مطمئن باشید اعمال میکنم و از 4 حالت بطور قطع 3 حالتشو بررسی میکنم
                          و تمامی دیتاهای سازمان خامه خامه
                          ممنون پاسخ جالب و کاملی بود
                          اون قسمت های لایت شده را شدیدا قبول دارم
                          بعضی وقتها همچین حالتی پیش می یاد =))
                          [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

چند روز از خدمت دوستان عزيزم به دليل مسافرت مرخص ميشود مجددا از اوائل هفته اينده در خدمت دوستان عزيزم خواهم بود
                            شاد و سبز باشيد
                            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• vahid_lok
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 145

در ضمن وحید خان سهم 15 فروردین بسته بشه برای مجمع دیگه 16 ام باز نمیشه.بسته شدنش دست بورسه باز شدنش دست خدا!;)
                              حدودا چقدر می خوابه؟
                              منظورم این بود که بعد از باز شدن دوباره سهم میشه فروخت؟

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

نمیشه فروخت...باید اطلاعیه شرکت مبنی بر اینکه سهام حق تقدم ( البته افزایش اگر از آورده باشه) تبدیل به عادی شده است بیاد تا بتونید سهام افزایشیتونو بفروشید که اونم کم کم فکر میکنم 3 ماه زمان میبره.ولی اگر افزایش از اندوخته باشه اونو نمیدونم متاسفانه!

نظر

در حال کار...
                                X