در اصل توسط بابک پناهی پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط بهروز پست شده است View Postبلوك یک درصدي فولاد مبارکه فردا واگذار می شود: شرکت سرمایه گذاري خردمندان 259 میلیون و 200 هزار سهم معادل ü
یک درصد از سهام شرکت فولاد مبارکه اصفهان را در بازار اول بورس عرضه م یکند این عرضه یک درصدي فردا( 21 شهریور )
به قیمت پایه هر سهم 410 تومان و به صورت 30 درصد نقد 70 درصد اقساط در بازار اول معاملات و از سوي کارگزاري بانک
ملت انجام می شود
آقای نظری این خبر چه تآثیری در روند فولاد خواهد داشتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط *شاهین* پست شده است View Postمحسن جان سلام نظرت با خوارزمی و ثشاهدح چیه؟ راستی خفناور رو سفیدمون کرد از روزی که فاراک در جا میزنه خفناور رشد داشته
ثشاهد هم گزارش 12 ماهه خوبي ارائه نكرد فعلا روند سهم را نزولي ارزيابي ميكنم
خفناور را خوب شد گفتيد بنده يك بخش از خفن را امروز خالي كردم مابقي را هم فردا 5 درصد خالي ميكنم و كلا از سهم خارج خواهم شدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postنمیدونم فکر کنم 1 ماه پیش اینا یکی از بچه ها در مورد بکام سوال میکرد و منم نمودارشو گذاشته بودم الان گشتم متاسفانه پیدا نکردم بزارم ولی در کل نظر منم روی سهم در این قیمت بسیار مثبتهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبابك جان سودهاي بانكي تقريبا در تمامي بانكها دريك سطح قرار دارد و تفاوت چنداني با هم ندارند فقط موسسات مالي و اعتباري سودهاي بالاتري ميدهند من بيشتر اوراق مشاركت هايي كه در بورس خودمان هستند را پيشنهاد ميكنم تا حساب بانكي بلند مدت را....
نظر
-
-
در اصل توسط sea2003son پست شده است View Postموسسه ثامن الامه با 19.5 درصد یکساله من خودم دارم
نظر
-
-
در اصل توسط sea2003son پست شده است View Postموسسه ثامن الامه با 19.5 درصد یکساله من خودم دارمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
اوراقها به شرح ذيل هستند:
گواهي سپرده پروژه سعدي 17%
اوراق مشاركت پالايشگاه تهران 17%
اوراق مشاركت ايران و شرق 17%
اوراق مشاركت پروژه بعثت 17%
گواهي سپرده بانك كشاورزي 15%
صكوك اجاره سامان و صكوك اميد 17.5%
اوراق مشاركت مسكن مهر17%
اوراق مشاركت نارنجستان16.5%
اوراق اجاره ماهان2 17%به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
فکر کنم اگه کسی یه سهم کم ریسک مثل مخابرات، رایان سایپا یا بانک ملت رو بخره و دیدش یک ساله باشه خیلی بهتر از اینه که اوراق مشارکت بخره یا بخواد سپرده بلند مدت باز کنهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
محسن جان این اوراق رو چند وقت باید نگهداری و سودشو چه جوری باید دریافت کنی و چند وقت باید نگهداری تا سود بهشون تعلق بگیره
نظر
نظر