دوستان یک مطلبی در مورد سودهای بانکی بنظرم مورد توجه اینکه نرخهای مندرج در سایتهای بانکها در بسیاری از موارد رعایت نمیشود و بانکها بسته به مبلغ سپرده مشتری خودشان نرخها را از یکساله به پنج ساله تبدبل میکنند مثلا ثامن الامه درسته شاید تا 20% در سال هم بدهد ولی خلاف بسته بانکی سال 90 است و یا پاسارگاد که خودم مشتری آن هستم 15% در یکساله میدهد آیا نرخ یکساله 15% است؟ خوب با خبری دیروز در دنیای اقتصاد آقای بهمنی هم به خلاف قانون بودن موضوع و اجرای آن توسط برخی بانکها اشاره کرد و به نوعی گفته صبر کنند تا نرخ جدید (افزایش متوسط نرخ تورم نقطه ای )سپردهها اعلام شود .
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postفکر کنم اگه کسی یه سهم کم ریسک مثل مخابرات، رایان سایپا یا بانک ملت رو بخره و دیدش یک ساله باشه خیلی بهتر از اینه که اوراق مشارکت بخره یا بخواد سپرده بلند مدت باز کنه
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postفکر کنم اگه کسی یه سهم کم ریسک مثل مخابرات، رایان سایپا یا بانک ملت رو بخره و دیدش یک ساله باشه خیلی بهتر از اینه که اوراق مشارکت بخره یا بخواد سپرده بلند مدت باز کنهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط sea2003son پست شده است View Postمحسن جان این اوراق رو چند وقت باید نگهداری و سودشو چه جوری باید دریافت کنی و چند وقت باید نگهداری تا سود بهشون تعلق بگیرهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postجناب نظری و پناهی ثباغ را از دید بنیادی و تکنیکال چطور می بینید؟
در مورد پست بانک هم به نظرتان تا کجا اصلاح می کند؟و اگر خبری هم در مورد آن دارید لطفا بیان کنید
با تشکر
وپست هم بنده منتظر قيمتهاي 620 هستم تا وارد شوم به نظرم تا 670 و سپس 720 اينبار برود خبر اينكه مدتي است اگر خريد و فروشها را نگاه كنيد عمدتا خريدار حقوقي و فروشنده حقيقي ميباشد...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postجناب نظری و پناهی عزیز لطفا در مورد روند باما با توجه به خبر امروز در خصوص ارسال افزایش سرمایه به بورس اظهار نظر بفرمایین .
موفق و پیروز باشینبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postخب بازار فكر ميكرد مهر اقتصاد كسري سهامش را از بازار تامين خواهد كرد واين امر موجب رشد سهم خواهد شد كه فعلا يك مانع همين بلوك درصدي ايجاد شد به هر حال فكر نميكنم فولاد فعلا جاي چنداني براي رشد قيمتي داشته باشدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
سلام بر همه دوستان
از اینکه سایت با قدرت به کار خودش ادامه می ده خیلی خوشحالم(از موندن بابک جانم خیلی خوشحالم)
محسن جان نظرت درباره فروش وسپه و فباهنر و خرید بکام و ومعادن چیه؟
آیا بازار خیلی استراحت خواهد داشت؟
امروز مقداری فاراک و باما خریدم برای فردا چی پیشنهاد می کنی؟
با تشکر فراوان از همه دوستان مخصوصا محسن و بابک جان
یا حق
نظر
-
من سوالی دارم از دوستان اگر کسی میدونه لطفا جواب بده
اگر من بخوام یک سهم رو از ابتدا یا مثلا 4 سال قبل به اینطرف تحلیل تکنیکی کنم باید افزایش سرمایه ها رو در متا استاک از همون ابتدا به ترتیب اعمال کنم؟یعنی اول افزایش سرمایه 1 ، بعد روی نموداری که به دست میاد افزایش سرمایه 2 و به همین ترتیب ؟
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postکشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postجناب محسن نظري فولاد امروز حجم خوبي زد 20 ميليون اين نشون ميده حقوقي هنوز بخره سهمه فردا اگر رقابت بشه سر بلوك فولاد با توجه به اينكه 30 درصد نقده و احتمالشم زياده اونوقت تمام معادلات به هم ميريزه فردا بازار مشخص ميكنه روند سهموبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postسلام بر همه دوستان
از اینکه سایت با قدرت به کار خودش ادامه می ده خیلی خوشحالم(از موندن بابک جانم خیلی خوشحالم)
محسن جان نظرت درباره فروش وسپه و فباهنر و خرید بکام و ومعادن چیه؟
آیا بازار خیلی استراحت خواهد داشت؟
امروز مقداری فاراک و باما خریدم برای فردا چی پیشنهاد می کنی؟
با تشکر فراوان از همه دوستان مخصوصا محسن و بابک جان
یا حق
امروز اگر توانستيد كف قيمتي و بر سر حمايت بكام برداريدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر