کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیران بیش از 2 میلیون عرضه داشت نگین که داروئیها عرضه ندارنا ;)
خرید وپست در قیمت 617 یکی از گزینه های خوب برای خرید امروز هست
خفناور تا 415 مشکلی نداره
خکار تا افت 280 هیچ مشکلی نداره
خبهمن هم بعد از عبور از 250 یکسره شاهد رشدش خواهیم بود.
يه سري سوال درمورد اوراق مشاركت هايي كه بانك ها عرضه ميكنن داشتم لطفا راهنمايي كنيد؟
1-مثل سهام هست يعني ممكنه ضرر كنيي؟
2-اصل پول حفظ ميشه؟
3-سود ساليانه با علي الحساب با قطعي چه فرقي داره؟
4-سود هارو صد در صد ميدن؟
5-يعني الان من مثلا 200ميليون بخرم تا سال ديگه بايد234ميليون بم بدن اگه يكساله باشه و سودش هم17درصد
6 ويژگي هاي اوراق مشاركت خوب چيه؟
7-اوراقي كه در حال عرضه هستند رو از كجا ميشه پيدا كرد؟يعني تو چه سايتي
لطفا جواب بديد خيلي ضروريه
دیران بیش از 2 میلیون عرضه داشت نگین که داروئیها عرضه ندارنا ;)
خرید وپست در قیمت 617 یکی از گزینه های خوب برای خرید امروز هست
خفناور تا 415 مشکلی نداره
خکار تا افت 280 هیچ مشکلی نداره
خبهمن هم بعد از عبور از 250 یکسره شاهد رشدش خواهیم بود.
حیف که دیگه نقدینگی ندارم تا صدرا بخرم
به خاطر همین فاذر رو با صدرا عوض کردم و تقریبا تک سهم شدم
دو حالت بیشتر نداره
یا بالا میره>:d<
یا اینکه... بازم بالا میره:d
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
بر اساس آخرین خبرهای رسیده شرکت کابل شهید قندی دو قرارداد جدید با کشور افغانستان منعقد کرده و موفق به اعمال ضمانتنامه های این قرارداد از سوی بانک مرکزی گردیده است.
گفتی است با توجه به کاهش قیمت های جهانی مس که در پیش بینی بهای تمام شده شرکت حدودا 10500 تومان در هر کیلو در نظر گرفته شده، کارشناسان بازار سرمایه معتقدند شرکت قادر به اعلام تعدیل مثبت عایدی تا 50 تومان خواهد بود.
کارشناسان محدوده قیمتی 2600 ریال را کف قیمتی سهم و محدوده 3200 ریال را هدف قیمتی کوتاه مدت آن می دانند. آنها معتقدند هدف قیمتی میان مدت این سهم محدوده 3900 ریال می باشد.
نظر