تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
    بابک جان قیمت جهانی فلزات (روی و مس) رو در بازه 6-4 ماهه چطور می بینی ؟
    فکر کنم نزولی باشه،درسته ؟
    بهنام جان خیلی جیزها به این نمودار نفت ربط داره...به عکس العمل قیمت با این ترندلاین صعودی!

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Post
      بابک جان با شما موافقم سهم حمایت محکمی روی 190 تومن داشت و حجم معاملاتشم کو شده بود و این گزارش فقط وفقط بخاطر ترساندن سهامدار حقیقی بود تا بتونن قشنگ جمع کنن و که تا حدودی هم موفق شدن . یه سوال بابک جان اگر بخواهیم از منظر تکنیکال بهش نگاه کنیم میشه از سالهای پیش که افزایش سرمایه داده بود بعنوان روند بلند مدتش استفاده کرد یا اینکه همین بازه فعلی رو باید در نظر گرفت که از 219 تومن به امروز رسیده ؟ ممنونم از توجه جنابعالی
      سلام

روند کلی سهم با در نظر گرفتن سود(زیان) ناشی از افزایش سرمایه و تقسیم سود به شکله زیره

نظر

• تحلیل تکنیکال
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 98

رایان سایپا

رایان سایپا

در رایان سایپا ، تشکیل یک الگوی سقف دو قلو و سقوط قیمت تا حوالی 335 تومان محتمل بنظر میرسد.

سربلند و پیروز باشید
        [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Tahoma]کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است .[/FONT]
        [/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma]نادر شاه افشار[/FONT][/COLOR]

[/SIZE][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][SIZE=2]
        [/SIZE][/B][/CENTER]
        [CENTER]
        [/CENTER]
        [CENTER][COLOR=#696969][B][SIZE=2]
        [/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=2]
        [/SIZE][/B][SIZE=2]
        [/SIZE]
        [/CENTER]

نظر

• نادری
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 519

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
          به نظر بنده ولصنم فرصت خوبي براي خريد داده دوستان از اين فرصت استفاده كنند
          بابک خان سلام نظر محسن خان را در مورد این سهم را شنیدیم اگر ممکن است یک نمودار وتحلیلی اساسی از این سهم را هم شما بدهید تا حجت بر دوستان تمام شود .با تشکر از لطف شما دوست عزیز:x:x:x:x:x

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
            بابک خان سلام نظر محسن خان را در مورد این سهم را شنیدیم اگر ممکن است یک نمودار وتحلیلی اساسی از این سهم را هم شما بدهید تا حجت بر دوستان تمام شود .با تشکر از لطف شما دوست عزیز:x:x:x:x:x
            سلام جناب نادری عزیز
            واقعیتش دیتای تعدیلی این سهم رو ندارم و دیتای من خامه باز ببینم از دوستان میتونم تعدیلیشو گیر بارم یا نه(البته دیتای تعدیلی به روش خودم)

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

فردا خيلي خوشحال ميشوم دوستان بورسي را از نزديك زيارت كنم و اشنا شويم و گپي بزنيم انشالله در غرفه بورس 24 پذيراي دوستان خواهيم بود
              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

در اصل توسط تحلیل تکنیکال پست شده است View Post
                رایان سایپا

در رایان سایپا ، تشکیل یک الگوی سقف دو قلو و سقوط قیمت تا حوالی 335 تومان محتمل بنظر میرسد.

سربلند و پیروز باشید
                جسارتا دیتای تعدیلیتون مشکل داره و اینکه هنوز الگو تکمیل نشده پس از الان زوده بگیم به اضافه اینکه موج شماریتونم انجام بدین ببینیم میتونه الگو تکمیل بشه یا نه و باز هم اینم یادآوری کنم که در 330 تومن پی ای سهمم مد نظر قرار بگیریدو این تعدیل منفیه رایان قرار نیست که سهمو اینقدر ذلیل کنه!!! بااینکه فعلا نمیدونیم تعدیل منفی برای پی بوده اصلا شاید گزارش 12 ماهرو منتشر کنه خیلی چیزها تو سود 91 خودشو نشون بده...
                آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2012/05/10, 23:49.

نظر

• frouzan
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 127

دوستان ولصنم يك مجمع عادي هم براي انتخاب اعضاي هيئت مديره در 91/3/3 برگزار ميكند..#:-s

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

فردا خيلي خوشحال ميشوم دوستان بورسي را از نزديك زيارت كنم و اشنا شويم و گپي بزنيم انشالله در غرفه بورس 24 پذيراي دوستان خواهيم بود
                    واقعیتش قرار بود ما هم غرفه داشته باشیم و اونجا پذیرای دوستان باشیم ولی خوب مسائلی پیش اومد که استثنا" امسالو بی خیال شدیم ولی سال دیگه قول میدم همینجا دست همه رو از پشت ببندیم سایت ....... ساعت 4 نصف شب برید نگاه کنید نوشته 2600!!! نفر آنلاین هستند یعنی این محدوده 2600 ثابته ها خدای نکرده فکر نکنید روبوت موبوت باشه ها نه ...استغفرلله :^o

خلاصه امسال منم نتونستم بیاد بخاطر کسالت شدیدی که گریبانگیرم شده ولی سال بعد هستیم:->

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

با سلام خدمت همه سروران خودم
                      همه عزيزاني كه امروز قدم رنجه كردند و امدند خوشبختانه سعادت نصيبمان شد و دوستان عزيزمان را جناب روح خشن و جناب اريو و عليرضا و دندي و فروزان و روژان و دوست عزيزي كه خواستن نامشان مخفي بماند و دوستان عزيز ديگر را زيارت كرديم
                      همينجا واقعا به روح خشن عزيز كه قدم رنجه فرمودند يك عذرخواهي به اندازه كل دنيا بدهكارم كه به دليل شلوغي نتوانستم در خدمتشان باشم(روح جان بقيه دوستان كسي امد؟)
                      در نهايت امروز شرمنده همه عزيزان اگر به دليل شلوغي كمي و كاستي بود به بزرگي خودتون ببخشيد
                      پينوشت:مهربان يعني برو جلو بوق بزن رفتي چهار تا هورمون زدي فكر ميكني خبريه و هيكل داري بيا ببين اين روح چيه ماشالله بزنم به تخته اينو ميگن بدنساز ادم لذت ميبره نگاش ميكنه....>:d<

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

با سلام خدمت همه سروران خودم
                        همه عزيزاني كه امروز قدم رنجه كردند و امدند خوشبختانه سعادت نصيبمان شد و دوستان عزيزمان را جناب روح خشن و جناب اريو و عليرضا و دندي و فروزان و روژان و دوست عزيزي كه خواستن نامشان مخفي بماند و دوستان عزيز ديگر را زيارت كرديم
                        همينجا واقعا به روح خشن عزيز كه قدم رنجه فرمودند يك عذرخواهي به اندازه كل دنيا بدهكارم كه به دليل شلوغي نتوانستم در خدمتشان باشم(روح جان بقيه دوستان كسي امد؟)
                        در نهايت امروز شرمنده همه عزيزان اگر به دليل شلوغي كمي و كاستي بود به بزرگي خودتون ببخشيد
                        پينوشت:مهربان يعني برو جلو بوق بزن رفتي چهار تا هورمون زدي فكر ميكني خبريه و هيكل داري بيا ببين اين روح چيه ماشالله بزنم به تخته اينو ميگن بدنساز ادم لذت ميبره نگاش ميكنه....>:d<
                        محسن جان واقعا سعادتی بود امروز اومدم پیشت این حرفا چیه همون یه ربعی که پیشتون بودیم خودش کلی بود انصافا هم جمعیت سوال کنندگان زیاد بود اقا راجب هیکل هم چوبکاری میفرمایید یه چند تا دمبل زدیم در کل ما خیلی مخلصیم محسن جان بچه ها داش محسن یه نفس از ساعت 11 تا اخر نمایشگاه داشت جواب سوالات رو میداد خسته نباشی محسن جان
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• حامد22
                          عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 111

امروز پس از چند ماه به سایت سر زدم و دیدم جناب نظری و بابک خان و سایر دوستان حضور دارند و بسیار خوشحال شدم که این تایپک همچون گذشته با حضور همه دوستان مجدد فعال شده و بسیار ناراحت شدم که اینقدر دیر متوجه این موضوع شدم و نتوانستم از معلومات اساتید استفاده کنم . امیدوارم همیشه سلامت و تندرست باشید و از همه دوستان بابت اطلاعات ارزشمندشون تشکر میکنم

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

سلام . محسن جان . نظر جدیدی در مورد کنور نداری؟
                            چند شب پیش با یکی از بچه صحبت کردیم . گفتیم بفروشیم پایین تر وارد بشیم ولی این کارو نکردیم .
                            امروز دوباره یکی دو تا از دوستان میگن میشه فروخت دوباره پایین تر وارد شد ؟؟ والا من خودم که حاضر نیستم 1 دونه تو این قیمت ها بفروشم که پایین تر بخوام بخرم باز . میترسم از چنگم در بیارن (-: (تعصب بیجا دارم رو این سهم نمیدونم چرا - تعصب بیجا هم مانع کسب هست )

ولی نظر شما رو برای راهنمایی دوستان میخواستم تحلیل جدیدی روی این سهم ندارید؟
                            پایین تر میاد؟ تا چند؟ میشه فروخت پایین تر وارد شد تو این قیمت امروز ؟؟

با تشکر
                            ///

نظر

• mokhlas
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 301

سلام
                              به نظرتون طلا درچه روندی قرار دارد؟الان خوبه برا خرید
                              با تشکر
                              هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                سلام . محسن جان . نظر جدیدی در مورد کنور نداری؟
                                چند شب پیش با یکی از بچه صحبت کردیم . گفتیم بفروشیم پایین تر وارد بشیم ولی این کارو نکردیم .
                                امروز دوباره یکی دو تا از دوستان میگن میشه فروخت دوباره پایین تر وارد شد ؟؟ والا من خودم که حاضر نیستم 1 دونه تو این قیمت ها بفروشم که پایین تر بخوام بخرم باز . میترسم از چنگم در بیارن (-: (تعصب بیجا دارم رو این سهم نمیدونم چرا - تعصب بیجا هم مانع کسب هست )

ولی نظر شما رو برای راهنمایی دوستان میخواستم تحلیل جدیدی روی این سهم ندارید؟
                                پایین تر میاد؟ تا چند؟ میشه فروخت پایین تر وارد شد تو این قیمت امروز ؟؟

با تشکر
                                ميثم جان راستش بنده اگر باشم تو اين قيمتها كنور رو نميفروشم هر لحظه ممكنه گزارش 12 ماهه منتشر شود و روند سهم تغيير پيدا كند بنده اصلا انتظار اين قيمتها رو براي سهم ندارم ولي بازار خيلي هيجاني و احساسي شده و داره خشك و تر رو با هم ميسوزونه....

نظر

در حال کار...
                                X