در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postشما با این نوع نوشتارتون دارید به همه توهین میکنید
هیچ کسی پولش رو از توی جوب پیدا نکرده که بخواد ضرر بده
مطمئن باشید هر کسی برای معاملاتی که انجام میده برنامه داره
شما بهتره اشکال کار خودتون رو پیدا کنید نه اینکه بیاین اینجا به بقیه درس سرمایه گذاری بدین
اين بنده خدا چي مگه گفته ؟؟؟ مگه دروغه ؟؟ امسال بورس واقعا افتضاح بود..مگه دروغه ؟؟ چرا بايد سر خودمون كلاه بذاريم ..بازار اونقدر بي جون شده كه يك سهم به اندازه 10% نميتونه روند مثبت بگره و روي نهايت 5% ميشه صف فروش...همه ( از جمله خودم ) شدن نوسانگير
اين يعني بي اعتمادي ... تازه الان روز هاي خوبشه ...اخر همين هفته كه سرمايه گذاري ها شروع كنن به عرضه و از وسط هاي مهر كه باز دوباره شاخص دروغي شروع به اصلاح ميكنه و ميريزه ديگه خبلي بدتر هم ميشه
نظر
-
جناب نظری سلام
شما در نمایشگاه بورس هستید ؟
ویا می روید ؟
من اینروزها درتهران هستم گفتم شاید بشود برخی از دوستان واساتید را یک زیارتی بکنیم و ازشان استفاده بکنیم .
اگر بشود یک قراری ، چیزی گذاشته بشه . بدنیست نظر شما چیست؟اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبابك جان با اين حرفت مخالفم بعضي مواقع برخي از سهام اتفاقات يا پتانسيلهايي در انها فعال ميشود كه با بازدهي هاي خيره كننده مواجه ميشوند خفناور و كمرجان دو ماه پيش يا...
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب نظری وبابک پناهی گرامی سلام
میشه لطفا نظرتان را نسبت به خفناور بفرمایید .به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط amir3236 پست شده است View Postآقای پناهی امکان داره صدرا 5موج تموم کرده باشه که موج 1میشه ووارد موج 2شده باشیم .(شکل زیر)
به نظر من هم موج 1 از موج 3 بزرگ صدرا تمام شده و همين موج شماري شما درست است..بايد منتظر اصلاح سهم باشيم كه اولين حمايت مهم ميتونه 250 باشه
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاين بنده خدا كه چيزي نگفت چه واكنش تندي نشون داديد!
به جای خرید وفروش بی برنامه بشینیم ببینیم این 6 ماه چیکار کردیم
یعنی من نوعی بعد از این همه سال،خرید و فروشم رو روی هوا انجام میدم و خودم هم نمی دونم بازده کارم چی بوده!!!!!!
حالا ایشون اومده به من یاد بده که کارم با برنامه باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postrelax....relax......relax tar
اين بنده خدا چي مگه گفته ؟؟؟ مگه دروغه ؟؟ امسال بورس واقعا افتضاح بود..مگه دروغه ؟؟ چرا بايد سر خودمون كلاه بذاريم ..بازار اونقدر بي جون شده كه يك سهم به اندازه 10% نميتونه روند مثبت بگره و روي نهايت 5% ميشه صف فروش...همه ( از جمله خودم ) شدن نوسانگير
اين يعني بي اعتمادي ... تازه الان روز هاي خوبشه ...اخر همين هفته كه سرمايه گذاري ها شروع كنن به عرضه و از وسط هاي مهر كه باز دوباره شاخص دروغي شروع به اصلاح ميكنه و ميريزه ديگه خبلي بدتر هم ميشه
بعضی موقع ها فکرمی کنم بجای سهم پفک نمکی خریده بودم بیشتر سود کرده بودم .
از ابتدای سال تا الان قیمتها کالا مخصوصا مواد غذایی تا 100٪ هم افزایش پیداکرده اند و هزینه زندگی خیلی زیادشده است ؟
هنوزباید خدارا شکر کنیم که قیمتها تثبیت شده اند وبه قول دولتمردان جلوی افزایش قیمتها راگرفته اند .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبه نظر شما معنی این جمله چیه ؟
به جای خرید وفروش بی برنامه بشینیم ببینیم این 6 ماه چیکار کردیم
یعنی من نوعی بعد از این همه سال،خرید و فروشم رو روی هوا انجام میدم و خودم هم نمی دونم بازده کارم چی بوده!!!!!!
حالا ایشون اومده به من یاد بده که کارم با برنامه باشهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postشما تورم هم به این ضررها اضافه کن ببین چی میشه ؟
بعضی موقع ها فکرمی کنم بجای سهم پفک نمکی خریده بودم بیشتر سود کرده بودم .
از ابتدای سال تا الان قیمتها کالا مخصوصا مواد غذایی تا 100٪ هم افزایش پیداکرده اند و هزینه زندگی خیلی زیادشده است ؟
هنوزباید خدارا شکر کنیم که قیمتها تثبیت شده اند وبه قول دولتمردان جلوی افزایش قیمتها راگرفته اند .
منتها شما گیر دادی به این مورد و هر چی من میگم حرف خودتون رو میزنید
دیگه بهتره بحث همین جا تموم بشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postولي بعضي هااااااااااااااااااااا ميگفتند كمرجان سفته بازي بود و اين حرف ها ...... حالا شد سهم پرپتانسيل ؟؟؟:dآخرین ویرایش توسط محسن نظري؛ 2011/09/15, 11:47.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبحث من به خاطر سود و ضرر نیست
منتها شما گیر دادی به این مورد و هر چی من میگم حرف خودتون رو میزنید
دیگه بهتره بحث همین جا تموم بشه
من هم با نظرات دوست قبای مخالفم . همه ما در یک سنگر هستیم دلیلی براختلاف نیست
همه ما می دانیم دلیل ریزش اصلی بازار در این مدت واگر در آینده نیز رخ بدهد سیاسی بوده وبس .ومن می دانم شما یکی از یکی از بهترینها هستید
بورس بالاخره بالا وپایین زیادداره .
امیدوارم ازمن ناراحت نشده باشید ومن بتوانم باز هم از راهنمایی های شما به عنوان یک دوست خوب استفاده بکنم باتشکراشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postجناب نظری سلام
شما در نمایشگاه بورس هستید ؟
ویا می روید ؟
من اینروزها درتهران هستم گفتم شاید بشود برخی از دوستان واساتید را یک زیارتی بکنیم و ازشان استفاده بکنیم .
اگر بشود یک قراری ، چیزی گذاشته بشه . بدنیست نظر شما چیست؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر