تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
    بابك جان با اين حرفت مخالفم بعضي مواقع برخي از سهام اتفاقات يا پتانسيلهايي در انها فعال ميشود كه با بازدهي هاي خيره كننده مواجه ميشوند خفناور و كمرجان دو ماه پيش يا...
    خوب شما کمرجان و حفناور رو با شدوص یه جا میزارید؟!!!
    آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/09/15, 12:56.

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط amir3236 پست شده است View Post
      آقای پناهی امکان داره صدرا 5موج تموم کرده باشه که موج 1میشه ووارد موج 2شده باشیم .(شکل زیر)

آره میشه ولی شما کانال و فیبو و ادرز و ... را هم در شکل رسم کنید تا نتیجه ی بهتری بده

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
        ولي بعضي هااااااااااااااااااااا ميگفتند كمرجان سفته بازي بود و اين حرف ها ...... حالا شد سهم پرپتانسيل ؟؟؟:d
        مگر سهمی که سفته بازی توش انجام میگیره امکان نداره پرپتانسیل بشه!؟ من خودم سیگنال خرید سهمو محدوده ی 400 داده بودم و الانم میگم تا 850 میتونه بره

نظر

• صبا
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 200

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          به نظر شما معنی این جمله چیه ؟
          به جای خرید وفروش بی برنامه بشینیم ببینیم این 6 ماه چیکار کردیم
          یعنی من نوعی بعد از این همه سال،خرید و فروشم رو روی هوا انجام میدم و خودم هم نمی دونم بازده کارم چی بوده!!!!!!
          حالا ایشون اومده به من یاد بده که کارم با برنامه باشه
          //// سلام اقا تبریک میگم که با برنامه جز 15 درصدید باعث خوشحالیه وممنون

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
            خوب شما کمرجان و حفناور رو با شدوص یه جا میزارید؟!!!
            بابك جان بنده به طور كلي گفتم كه سهام كوچك را نبايد كلا بي خيال شد برخي از اين سهمها هم ممكن است زماني اتفاقاتي بيفتد كه با روند صعودي و بازدهي خوبي مواجه شوند
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

مگر سهمی که سفته بازی توش انجام میگیره امکان نداره پرپتانسیل بشه!؟ من خودم سیگنال خرید سهمو محدوده ی 400 داده بودم و الانم میگم تا 850 میتونه بره
              بابك جان شما اينها را نميشناسي اينا باند هستند ما كمرجان را 400 تومان گفتيم پتانسيل هم داشت و رشد هم كرد ولي اينها 700 تومان نميگن تحليل نميكنن بوق و كرنا و قيل و قال سهم چاق كني ميكنن...
              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

بابك جان بنده به طور كلي گفتم كه سهام كوچك را نبايد كلا بي خيال شد برخي از اين سهمها هم ممكن است زماني اتفاقاتي بيفتد كه با روند صعودي و بازدهي خوبي مواجه شوند
                100% همینه..شما تعداد روزهای معاملاتی و طرز معاملات و حتی بنیادی و تکنیکال شدوصو با کمرجانو خفناور نمیتونید مقایسه کنید کمرجان و خفناور با تحلیلگر حرف میزنند ولی ضدوص فقط اخم میکنه! :->

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

بابك جان شما اينها را نميشناسي اينا باند هستند ما كمرجان را 400 تومان گفتيم پتانسيل هم داشت و رشد هم كرد ولي اينها 700 تومان نميگن تحليل نميكنن بوق و كرنا و قيل و قال سهم چاق كني ميكنن...
                  یارو پیام خصوصی داده که شما چند تا کمرجان دارید؟؟؟؟ فکر کرده با ببو گلابی طرفه منم دو دستی تعداد سهامه خودمو پرتفویمو تقدیمشون میکنم برمیگرده میگه اندازه ی من ندارید باشه تماما سهامتونو خالی کنید الان ببینید سهمو چطور میکشونم تا بالای 800!!! ببینید میتونم یا نه ...

نظر

• MTZ
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 670

نه دیگه سهم باید تا 600 اصلاح کنه بعد بره برای 850 و شاید بالاتر

نظر

• soroush
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 561

دوست عزيز گزارش افزايش سرمايه خفناور به بورس ارسال شده و علت روند صعودي سهم نيز همين علت است زيرا افزايش سرمايه از محل سود انباشته ميباشداما به نظرم بايد كم كم سهم متعادل شود
                      تا کی نگه داریم!؟
                      احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• سهراب
                        عضو جدید
                        • Aug 2011
                        • 14

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        به نظر شما معنی این جمله چیه ؟
                        به جای خرید وفروش بی برنامه بشینیم ببینیم این 6 ماه چیکار کردیم
                        یعنی من نوعی بعد از این همه سال،خرید و فروشم رو روی هوا انجام میدم و خودم هم نمی دونم بازده کارم چی بوده!!!!!!
                        حالا ایشون اومده به من یاد بده که کارم با برنامه باشه
                        بهنام جان
                        اینشون تمام حرفشون منفی نبود شما این رو به خودت نگیر
                        خدا رو شکر شما جزء اون 15 درصد بودی
                        بعضی وقتا بعضی حرفای تلخ آدرم رو به تأمل در انچه کرده وامیداره
                        که میتونه مقدمه یه تحول باشه

نظر

• 664
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 424

جناب پناهی لطفا یک سری هم به پیغام خصوصیهاتون بزنید .

باتشکر
                          حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                            نه دیگه سهم باید تا 600 اصلاح کنه بعد بره برای 850 و شاید بالاتر
                            در روند نزولی ما با "بایدها" کار نمیکنیم بلکه با شایدها تحلیل می کنیم

میایم فیبوناچی میکشیم اندروهارو میکشیم اندیکاتورها رو بررسی میکنیم کانال اگه بود میکشیم و .... بعد میگیم تا فلان جا شاید بیاد و برگرده که اونم میمونه به عکس العمل بازار و بعد جرکت خود ما!

نظر

• صبا
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 200

در اصل توسط سهراب پست شده است View Post
                              بهنام جان
                              اینشون تمام حرفشون منفی نبود شما این رو به خودت نگیر
                              خدا رو شکر شما جزء اون 15 درصد بودی
                              بعضی وقتا بعضی حرفای تلخ آدرم رو به تأمل در انچه کرده وامیداره
                              که میتونه مقدمه یه تحول باشه
                              جناب سهراب به جد میتونم بگم شما منصفانه ترین قضاوت رو کردید ////// //// بازار هممونو نوسانگیر کرده وازشدت غرور گاهی وقتا (((خودمو میگم حوصله نداریم باز یکی بهش بر بخوره))) نمیشینیم ببینیم چیکار کردیم و این نحوه ترید برامون فقط1 اعصاب خسته گذاشته دیروز 1 کارگر فولاد خراسانو دیدم که با نگهداری سهماش و افزودن بهش از500 تومن ازاول مرداد تاحالا نزدیک 40 درصد سود کرده و من وقتی تو تالار از کنارش رد میشم حتی جواب سوالاشو راجع به سهام سریع سمبل میکنم وقتم گرفته نشه وبه نظرم میاد بابا اینو چی به سهامداری این چی میدونه فیبوناچی چیه دابل تاپ چیه امروز فهمیدم اون موفقتر بوده هرروز نرفته تو سرسره صدرا و نوسان بگیره .... وصبر و تحمل داشته رو سهمش بهش گفتم افرین تو فهمیدی چیکار کنی بدون تکنیکال و فیبوناچی (به دوستای تکنیکالیست برنخوره اینجا خیلیا زودرنجند ) .اضطراب واسترس برامون 1جسم خسته 1 روح زود رنج و داغون ساخته و رفته و تازه همه چیمون بورس وبورس وبورس واخرم 1 درصد ناچیز بگیریم تو 6 ماه با اینهمه وقتی که گذاشتیم . وبخونیم که 85 درصد از ماها حتی ازاینم بدتر سرمایشونم ازدست دادن ویا حالا یر به یرن پس بیان 1 کم برگردیم به گذشته با اینهمه بوق و کرنای رشد شاخص و.... بازدهی نصیب کیا میشه؟؟؟؟؟ اینا رو واسه خودم نوشتم وبه خودم یاداوری کردم که مغرور نشم و صبورباشم همتون موفق باشید تو اخر نوشته م باید بگم هیشکی بهش برنخوره تکنیکالیستا فاندامنتالا حسنیکالا دعامنتالا رانتامنتالا و.... ببخشید وقت تایپکو گرفتم

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

حدود 1 ساعت پیش تعداد بیکاران ثبت شده هفتگی ایالات متحده منتشر شده که نتیجه آن باز هم افزایش تعداد بیکاران بود که به طبع آن قیمت دلار سقوط کرد و روند مثبتشو به سمت پائین شکوند که همزمان شاهد افزایش قیمت نفت تا مرز 113 دلار نیز بودیم.اگر شاخص دلار زیر روند صعودیش تا فردا تثبیت بشه ایشاا... پس فردا شاهد بازاری مثبت خواهیم بود

آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/09/15, 17:36.

نظر

در حال کار...
                                X