در اصل توسط محسن نظري پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/09/15, 12:56.
-
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postولي بعضي هااااااااااااااااااااا ميگفتند كمرجان سفته بازي بود و اين حرف ها ...... حالا شد سهم پرپتانسيل ؟؟؟:d
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبه نظر شما معنی این جمله چیه ؟
به جای خرید وفروش بی برنامه بشینیم ببینیم این 6 ماه چیکار کردیم
یعنی من نوعی بعد از این همه سال،خرید و فروشم رو روی هوا انجام میدم و خودم هم نمی دونم بازده کارم چی بوده!!!!!!
حالا ایشون اومده به من یاد بده که کارم با برنامه باشه
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postخوب شما کمرجان و حفناور رو با شدوص یه جا میزارید؟!!!به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمگر سهمی که سفته بازی توش انجام میگیره امکان نداره پرپتانسیل بشه!؟ من خودم سیگنال خرید سهمو محدوده ی 400 داده بودم و الانم میگم تا 850 میتونه برهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبابك جان بنده به طور كلي گفتم كه سهام كوچك را نبايد كلا بي خيال شد برخي از اين سهمها هم ممكن است زماني اتفاقاتي بيفتد كه با روند صعودي و بازدهي خوبي مواجه شوند
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبابك جان شما اينها را نميشناسي اينا باند هستند ما كمرجان را 400 تومان گفتيم پتانسيل هم داشت و رشد هم كرد ولي اينها 700 تومان نميگن تحليل نميكنن بوق و كرنا و قيل و قال سهم چاق كني ميكنن...
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز گزارش افزايش سرمايه خفناور به بورس ارسال شده و علت روند صعودي سهم نيز همين علت است زيرا افزايش سرمايه از محل سود انباشته ميباشداما به نظرم بايد كم كم سهم متعادل شوداحسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبه نظر شما معنی این جمله چیه ؟
به جای خرید وفروش بی برنامه بشینیم ببینیم این 6 ماه چیکار کردیم
یعنی من نوعی بعد از این همه سال،خرید و فروشم رو روی هوا انجام میدم و خودم هم نمی دونم بازده کارم چی بوده!!!!!!
حالا ایشون اومده به من یاد بده که کارم با برنامه باشه
اینشون تمام حرفشون منفی نبود شما این رو به خودت نگیر
خدا رو شکر شما جزء اون 15 درصد بودی
بعضی وقتا بعضی حرفای تلخ آدرم رو به تأمل در انچه کرده وامیداره
که میتونه مقدمه یه تحول باشه
نظر
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postنه دیگه سهم باید تا 600 اصلاح کنه بعد بره برای 850 و شاید بالاتر
میایم فیبوناچی میکشیم اندروهارو میکشیم اندیکاتورها رو بررسی میکنیم کانال اگه بود میکشیم و .... بعد میگیم تا فلان جا شاید بیاد و برگرده که اونم میمونه به عکس العمل بازار و بعد جرکت خود ما!
نظر
-
در اصل توسط سهراب پست شده است View Postبهنام جان
اینشون تمام حرفشون منفی نبود شما این رو به خودت نگیر
خدا رو شکر شما جزء اون 15 درصد بودی
بعضی وقتا بعضی حرفای تلخ آدرم رو به تأمل در انچه کرده وامیداره
که میتونه مقدمه یه تحول باشه
نظر
-
حدود 1 ساعت پیش تعداد بیکاران ثبت شده هفتگی ایالات متحده منتشر شده که نتیجه آن باز هم افزایش تعداد بیکاران بود که به طبع آن قیمت دلار سقوط کرد و روند مثبتشو به سمت پائین شکوند که همزمان شاهد افزایش قیمت نفت تا مرز 113 دلار نیز بودیم.اگر شاخص دلار زیر روند صعودیش تا فردا تثبیت بشه ایشاا... پس فردا شاهد بازاری مثبت خواهیم بود
آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/09/15, 17:36.
نظر
نظر