تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط بورسیان پست شده است View Post
    ممنون از جوابتون مثل اینکه من بگم الان 10 سال تو بورسم کارشناس ارشد حسابداری هستم و حسابرسم و.... عزیز دل برادر قضاوت با دوستان که دوست داشتند خودشان تحقیق کنند ضمنا" دوست عزیزم به تاریخ عضویتها نگاه نکن و مدیر شرکت هم بسیار جوان فعال و پر باری هستش و در دانشگاه .... این نرم افزار تدریس میشه .میتونین تحقیق کنید . از دوستان عذر خواهی میکنم قصد تبلیغ ندارم چون ذینفع نیستم ولی بحث منصفانه باید همراه با دلیل باشه تا همگی استفاده کنند . بابک جان همینجا بحثو تمام میکنم و ممنون از بحث چالشی شما .
    آقای عزیز من میگم نرم افزاره اونارو بررسی کردم اشتباهه.یعنی میاد نمودارو تعدیل میکنه اون تعدیل کردنش اشتباهه
    من خواستم شماها راهو از بیراهه بدونید حال خود دانید در قبول یا رد چیزی هیچ اجباری نیست من عرض میکنم طبق تحقیقات من و دوستانم نرم افزار ره آورد کاملا اشتباه تعدیل میکنه شما دنبال دلیل و مدرکید خوب بسم ا... خودتون تحقیق کنید ببینید نتیجه چی میشه نه که بگید فلانی از روی این نرم افزارو در فلان دانشگاه تدریس میکنه ما بیسواد نیستیم که همینطوری یه چیزی بپرونیم!

شما اگر هم دنبال مدرک هستید من آدرس تاپیکو میدم برید مطالعه کنید بعد بیاید بگید چی به چیه

نظر

• hamed89
      Banned
      • Jul 2025
      • 617

اقای پناهی روند صدرا رو نوسانی میدونید فعلا؟

نظر

• MTZ
        Banned
        • Jul 2025
        • 670

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
        اقای پناهی روند صدرا رو نوسانی میدونید فعلا؟

با اجازه صاحبش :d
        با توجه به پرچمي كه صدرا زده با شكست 265 سيگنال رشد تا 315 صادر ميشه با مقاومت 300

نظر

• MTZ
          Banned
          • Jul 2025
          • 670

در رابطه با بكام .....

درسته كه عرضه هاي سنگين امروز خيلي ناشيانه بود اما اين نكته را هم بايد در نظر گرفت با توجه به اينكه سهم با صف خريد به اتمام رسيد ميشه اينجوري نتيجه گرفت براي شكست مقاومت 270 اين حجم لازم بود و در حقيقت به نوعي سيگنال شروع رالي صعودي جديد سهم ميباشد (نظر شخصي است):d

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

يك سهم زير خاكي پيدا كرده ام عالي تكنيكالش تاييد شود فردا با تمام قوا جمعش ميكنيم
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بنان
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 840

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
              يك سهم زير خاكي پيدا كرده ام عالي تكنيكالش تاييد شود فردا با تمام قوا جمعش ميكنيم
              جناب نظري اگر محرمانه نيست حرف اولشم بگي ما قبول داريم (شوخي)

نظر

• arashvet
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 341

سلام قراره برای خرید دوستان هم معرفی شود یا اختصاصی است

نظر

• hamed89
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 617

محسن جان اگه به ما هم میگی کلاس رو بپیجونم نرم !

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

دوستان عزيز در صورتي كه تكنيكالش تاييد شود همزمان اعلام ميكنم تا همه با هم بخريم
                    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• ali2000
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 175

وضعیت شرکتهای قند و شکر و افزایش واردات، مشکلاتی را برای شرکتهای این گروه پدید آورده است. عدم پرداخت تسهیلات یارانهای به صنعت قند و شکر در حالی اتفاق افتاده که به رغم اینکه به اندازه کافی موجودی شکر در کشور وجود داشت، تعرفه واردات شکر خام از ۲۱ تیرماه از ۲۰ درصد به صفر رسیده است. دبیر انجمن قند و شکر در همین راستا با بیان اینکه بازار شکر در ایران اشباع شده است، گفت: نمیتوانیم شکر تولیدی کارخانهها را در داخل عرضه کنیم و این مساله باعث ضرر چغندرکاران نیز خواهد شد.
                      (دنیای اقتصاد)

نظر

• بورسیان
                        عضو عادی
                        • Sep 2011
                        • 38

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                        آقای عزیز من میگم نرم افزاره اونارو بررسی کردم اشتباهه.یعنی میاد نمودارو تعدیل میکنه اون تعدیل کردنش اشتباهه
                        من خواستم شماها راهو از بیراهه بدونید حال خود دانید در قبول یا رد چیزی هیچ اجباری نیست من عرض میکنم طبق تحقیقات من و دوستانم نرم افزار ره آورد کاملا اشتباه تعدیل میکنه شما دنبال دلیل و مدرکید خوب بسم ا... خودتون تحقیق کنید ببینید نتیجه چی میشه نه که بگید فلانی از روی این نرم افزارو در فلان دانشگاه تدریس میکنه ما بیسواد نیستیم که همینطوری یه چیزی بپرونیم!

شما اگر هم دنبال مدرک هستید من آدرس تاپیکو میدم برید مطالعه کنید بعد بیاید بگید چی به چیه
                        فقط در یک جمله " برگرد و تاپیکها رو ببین بحث بر سر میزان بازدهی سهم در یک دوره بود نه نمودارکشی " شما از نمودار و ترسیم میخواهی به آن برسی بنده با محاسبات والسلام.

نظر

• عبدالله محمدی
                          ستاره‌دار(26)
                          • Mar 2011
                          • 1166

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                          در رابطه با بكام .....

درسته كه عرضه هاي سنگين امروز خيلي ناشيانه بود اما اين نكته را هم بايد در نظر گرفت با توجه به اينكه سهم با صف خريد به اتمام رسيد ميشه اينجوري نتيجه گرفت براي شكست مقاومت 270 اين حجم لازم بود و در حقيقت به نوعي سيگنال شروع رالي صعودي جديد سهم ميباشد (نظر شخصي است):d
                          سلام
                          مقاومت سهم 280وبعدی290 است ایا سهم توان عبور رادارد؟(امروز 2میلیون ومعادن عرضه کرده) اگر داشته باشه تا340 میره وگرنه اصلاح تا 240

آخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ 2011/09/25, 21:23.

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

در اصل توسط بورسیان پست شده است View Post
                            فقط در یک جمله " برگرد و تاپیکها رو ببین بحث بر سر میزان بازدهی سهم در یک دوره بود نه نمودارکشی " شما از نمودار و ترسیم میخواهی به آن برسی بنده با محاسبات والسلام.
                            من عرض کردم نمودارو بی خیال چون شما سررشته ای از تکنیکال ندارید گفتم که بی خیال نمودار.اینجا فقط یک حساب ریاضی میخواد و نه فاندا میخواد و نه تکنیکال!یک حساب سرانگشتی بکنید خواهید فهمید چی به چیه به تحلیلهای دیگران هم کاری نداشته باشید خودتون مستقل باشید بهتره

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Post
                              سلام
                              مقاومت سهم 280وبعدی290 است ایا سهم توان عبور رادارد؟(امروز 2میلیون ومعادن عرضه کرده) اگر داشته باشه تا340 میره وگرنه اصلاح تا 240

به چند دلیل نمیتونه سرشونه رو فیلد کنه:

اول اینکه فانداش نمیزاره بعدشم اینکه موج شماری الیوت اینو نشون نمیده ولی 1% اگر فیلد بشه بله هدفش 240 خواهد بود!

نظر

• ستاره بورس
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 80

آقا بابک سلام.ممنون میشم نظرتون را در مورد بموتو بدونم.یکی بهم گفت داره پرچم میزنه درسته؟.ممنون

نظر

در حال کار...
                                X