در اصل توسط PASHA پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز به نظر بنده اين يك جو رواني موقت و زودگذر و يك فرصت عالي براي خريد است بنده يك بار ديگر اين جو را چند سال پيش ديدم همين غدير ان سال تا 206 تومان پايين رفت و ظرف يك ماه تا 270 تومان رشد كرد و بسياري از سهمها بدين ترتيب امروز هم باز همان روند تكرار شده است خود بنده ارام ارام در حال تكميل خريدهاي اعتباريم هستم و سهام برتر را از دست نميدهم و شايد خيليها از اين روند ناراحت باشند و ترسيدند امابنده از اين روند كمال استفاده را خواهم برد فردا هم انشالله ميرويم براي شكار سهام ترسوها:->
واقعا بازار یعنی همین
تا اختلاف دیدگاه نباشه که بازار به وجود نمیاد ...
آرزو میکنم معاملات پر سودی داشته باشی محسن جانریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
شنیده ای از ونوین (اخبار بورس)
در خصوص سرمایه گذاری غدیر شایع شده که قرار است که بلوک توسعه صنایع بهشهر را از بانک ملی خریداری کند و به نوعی خود را از سهامداران عمده بانک اقتصاد نوین کند.
نکته اینکه سرمایه گذاری تدبیر نیز در پی افزایش سهم خود در بانک اقتصاد نوین است که به نظر می رسد که رقیب جدی برای سرمایه گذاری غدیر در این خصوص تلقی شود و برنده معامله خرید توسعه صنایع بهشهر ایران می تواند مالک بانک اقتصاد نوین تلقی شود.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postشنیده ای از ونوین (اخبار بورس)
در خصوص سرمایه گذاری غدیر شایع شده که قرار است که بلوک توسعه صنایع بهشهر را از بانک ملی خریداری کند و به نوعی خود را از سهامداران عمده بانک اقتصاد نوین کند.
نکته اینکه سرمایه گذاری تدبیر نیز در پی افزایش سهم خود در بانک اقتصاد نوین است که به نظر می رسد که رقیب جدی برای سرمایه گذاری غدیر در این خصوص تلقی شود و برنده معامله خرید توسعه صنایع بهشهر ایران می تواند مالک بانک اقتصاد نوین تلقی شود.[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postغدير با هدف قيمتي 500 تومان
وغدیر سهمی که هرگز تمام نمی شودسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postمحسن جان با این جو منفی که روی سهام معدنی و فلزی هست فکر می کنید میدکو بعد بازگشایی میتونه مثبت بخوره ؟
من قصد دارم چهارشنبه بفروشمش چون فکر میکنم بعدش منفی میشهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام
قیمتهای جهانی تقریبا در وضع اسفناکی قرار دارند.البته چند روز پیش در همین تاپیک اخطار ریزش مس رو دادیم.خروج مس از روند مثبت خود به پائین آینده ی منفی رو برای سهام تولید کننده مس تداعی میکنه البته برعکسم برای شرکتهای مصرف کننده مس صادقه.
البته نمودار نفت هم دست کمی از مس نداره!نفت برنت که کانال صعودی خودشو به پائین شکسته و در موقعیت مناسبی قرار نداره.قیمت دلارم طبق پیشبینی صعودی کردو قیمتهای جهانی رو به وضعی که میبینید دچار کرده
نظر
-
-
آقا من اصلا صفر ... اونم از نوعه مطلقش...!
خداوکیلی بعضیا یه موج شماریهایی میکنن که آدم خجالت میکشه حتی نگاشون کنه
من عادت دارم همیشه گوشزد کنم ولی دیگه خسته شدم چون اکثرا ادعای خدایی دارن ما هم که بنده پس نمیتونیم چیزی بگیم!
فقط تو رو خدا عزیز دل برادر میخوای موج شماری کنی اول از همه تمامیه قوانینو یاد بگیر بعد بیا موج شماریتو بزار سایت
به خدا زشته!!!
موهای آدم میریزه
نظر
نظر