آقا محسن لطف و عنايت خداوند هميشه شامل حال شما باشد در خدمتم
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود
1- نوسان گیری همان سفته بازی است؟
2- سهمی که برای نوسان گیری خریداری شده است با اولین 4+ بهتر است فروخته شود؟
3- نوسان گیری همان حرکت در روند بازار و بر اساس شایعات است؟
4-گمان می کنم نوسان گیران حرفه ایهای بازار هستند اما چرا همواره نوسان گیری و نوسان گیران نکوهش می شوند؟
5- آیا نوسان گیران حرفه ای بازدهی بالاتری از سرمایه گذاران بلند مدت دارند؟
6- به طور مشخص حداکثر چه مبلغی برای نوسان گیری در هر سهم را مناسب می دانید؟برای نوسان گیری حداکثر چند سهم در پورتفو قرار داده شود؟
7- آیا برای کسی که هر روز در بازار حضور دارد، نوسان گیری بهتر از سهامداری نیست؟
8- نوسان گیر حرفه ای حداکثر چه مدت با سهم می ماند؟
9- آیا لزوماً نوسان گیران حرفه ای باید تخصص تکنیکال داشته باشند یا آشنایی با مباحت تکنیکال کافی است؟
10- به طور مشخص یک نوسان گیر حرفه ای به طور متوسط ماهانه چند درصد بازدهی دارد؟
عذرخواهی از اطاله کلام و پیشاپیش سپاسگزار از پاسختان.
2-خير در اين امر بايد از تكنيكال كمك گرفت
3-باز هم خير نوسانگيري بيشتر خريد سهام بر روي حمايتها و فروش بر روي مقاومتهاست
4- اصل بازار سرمايه يعني سرمايه گذاري سرمايه گذاري هم بايد با ديد ميان مدت يا بلند مدت صورت پذيرد به همين دليل كساني كه نوسانگيري ميكنند ممكن است موجب اخلال در روند سهام شوند
5- به نظر بنده بستگي به شرايط دارد
6-معمولا 20-30 درصد سبد براي نوسانگيري مناسب ميباشد
7-اين مورد هم بستگي به ديدگاه شخصي دارد يكي به سود 5 درصدي در كوتاه مدت راضي است يكي به سود 20 درصدي در ميان مدت....
8- معولا 1 روز تا يك هفته
9- بله بايد اشنايي با تكنيكال داشته يا از تكنيكاليستها كمك بگيرند
10- بستگي به هزار و يك عامل داردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
با اقاي جمالي هماهنگ شده و تاپيكي با عنوان همياري ايجاد شده براي پيگيري و هماهنگي كارها با توجه به اينكه جناب جمالي در سايت حضور ندارند لطفا اگر مديري در سايت حضور دارد تاپيك فوق را فعال كرده و موضوع مهم نمايد
با تشكربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاقا محسن رو منم حساب کنید
از هر لحاظ که نیاز باشه
فقط دوستاني كه تمايل دارند به بنده پيام خصوصي دهند و شماره تماسي را اعلام نمايند ممنون ميشوم
اين كار بايد با مشاركت همه دوستان انجام بگيرد من محسن نظري فقط در نقش يك ابزار و هماهنگ كننده هستمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postمحسن خان خدا خیرت بده به خاطر این کار
فیلم خمره ( ساخته وطن ) رادیدی.
بله فيلم خمره را ديدم ولي فكر نميكنم ماهيت و طرز فكر بچه هاي اينجا با اون فيلم سنخيتي داشته باشه>:d<به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postجناب نظری من هم تا آخرش همه جوره در خدمتم موفق باشید
در ضمن صندوق پیام خصوصیتان فکر کنم به دلیل استقبال زیاد پر شده لطفا آن را خالی کنید
اين سايت بيش از 1600كاربر داره انتظارها خيلي بيش از اينهاست بيبنيم بچه هاي اين سايت چكار ميكنن والله 5 تومن 10 تومن هيچ پولي نيست ولي اوني كه اون بالاست تو زندگي جبران ميكنه حسابي خودم ديدم تجربش كردم....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز خالي شد
اين سايت بيش از 1600كاربر داره انتظارها خيلي بيش از اينهاست بيبنيم بچه هاي اين سايت چكار ميكنن والله 5 تومن 10 تومن هيچ پولي نيست ولي اوني كه اون بالاست تو زندگي جبران ميكنه حسابي خودم ديدم تجربش كردم....
اگه قضیه فقط کمک به همون شخص باشه که فکر کنم درست کردن حساب یارانه هاشون نصف راه باشه. ولی اگه قضیه خیلی بزرگتر ودامنه دارتره که یکبار تو تایپک برای انان که دوستشون دارید عنوان شد اگه اساتید هم همکاری کنند یه صندوق درست بشه و توسط اساتید سبد گردانی بشه و سود حاصل ماهیانه صرف خیر بشه دوستان هم اصل پولشون رو بتونند بگیرند بعد از یکسال تا صندوق سالیانه بتونه برنامه ریزی کنه. ...کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط مهراز پست شده است View Postسلام و تبریک به نیت خیرتون.
اگه قضیه فقط کمک به همون شخص باشه که فکر کنم درست کردن حساب یارانه هاشون نصف راه باشه. ولی اگه قضیه خیلی بزرگتر ودامنه دارتره که یکبار تو تایپک برای انان که دوستشون دارید عنوان شد اگه اساتید هم همکاری کنند یه صندوق درست بشه و توسط اساتید سبد گردانی بشه و سود حاصل ماهیانه صرف خیر بشه دوستان هم اصل پولشون رو بتونند بگیرند بعد از یکسال تا صندوق سالیانه بتونه برنامه ریزی کنه. ...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط مهراز پست شده است View Postسلام و تبریک به نیت خیرتون.
اگه قضیه فقط کمک به همون شخص باشه که فکر کنم درست کردن حساب یارانه هاشون نصف راه باشه. ولی اگه قضیه خیلی بزرگتر ودامنه دارتره که یکبار تو تایپک برای انان که دوستشون دارید عنوان شد اگه اساتید هم همکاری کنند یه صندوق درست بشه و توسط اساتید سبد گردانی بشه و سود حاصل ماهیانه صرف خیر بشه دوستان هم اصل پولشون رو بتونند بگیرند بعد از یکسال تا صندوق سالیانه بتونه برنامه ریزی کنه. ...
هم کمک ماهانه هم کمک مالی برای ایجادصندوق
محسن جان ومهراز عزیز پیشنهادهای بسیار خوبی هست امیدوارم به یک فرهنگ عمومی درجامعه تبدیل بشه
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز قصد كلي ما اينكه كه همه دوستان جمع شوند هر كسي در حد وسع خودش يكي 5 تومن يكي 10 تومن يكي 20 تومن هر كسي هر چي ميتونه به صورت ماهيانه بده تو يه جساب جمع بشه اينطور موقعيتها پيش مياد و يا كسي در اطرافش اينطور موقعيتها رو ميبينه سريعا وارد عمل بشيم اون موقع 5 تومن 10 تومانهاي ناقابل ما ميتونه مسير يه زندگي رو مهمتر از اون دل 4 تا بچه معصوم بي گناه رو شاد كنه و زندگيشون رو عوض كنه شادي تو اين عمله خيره كه خدا شاهده تو 100 بار حج رفتن نيست تو هزار بار سود كردن تو اين بازار نيست....کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
در اصل توسط مهراز پست شده است View Postاین صندوقی که من در نظرمه یه چیزی مشه شبیه وقف که اصل سرمایه هزینه نمیشه بلکه در امدهاش هزینه میشه و هر روز میشه قویتر بشه. در کنارش اون 10 -20 تومن ماهانه هم میتونه کمک حال هزینه های ماهانه بشه. تجربه جمع اوری ماهانه که خود من داشتم اینه که نمیتونید برنامه ریزی بکنید چون در امد هر ماه متغیره و افرادی که احساسی تعهدی دادند بعد از مدتی سرد میشن.
درباره هزينه ها با توجه به موجودي صندوق هزينه و كمك خواهد شد و بنده فكر نميكنم چند هزار تومان براي دوستاني كه در بورس فعال هستند تعهدي ايجاد نمايد
براي مثال در مواردي كه مطرح شده ميتوان حداقل با موجودي صندوق نيازهاي اوليه يك خانواده را برطرف ساخت حتي صندوق به جايي برسد كه با خريد يك اتومبيل براي يك فرد نيازمند شغلي دست و پا كرد و موارد بسياري كه خود دوستان در اطرافشان مشاهده ميكنند كه شايد زندگي يك نفر يا يك خانواده با همين مبلغهاي ناچيز ما كه جمع شده و مبلغ قابل توجهي ميشود 180 درجه تغيير كندبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز در حالتي كه شما ميگوييد به حداقل سرمايه چند ميليوني احتياج است و اين مستلزم اين است كه دوستان رقم قابل توجهي بگذارند ما اول نميخواهيم به كسي فشار بيايد دوم ميخواهيم همه شركت داشته باشند
درباره هزينه ها با توجه به موجودي صندوق هزينه و كمك خواهد شد و بنده فكر نميكنم چند هزار تومان براي دوستاني كه در بورس فعال هستند تعهدي ايجاد نمايد
براي مثال در مواردي كه مطرح شده ميتوان حداقل با موجودي صندوق نيازهاي اوليه يك خانواده را برطرف ساخت حتي صندوق به جايي برسد كه با خريد يك اتومبيل براي يك فرد نيازمند شغلي دست و پا كرد و موارد بسياري كه خود دوستان در اطرافشان مشاهده ميكنند كه شايد زندگي يك نفر يا يك خانواده با همين مبلغهاي ناچيز ما كه جمع شده و مبلغ قابل توجهي ميشود 180 درجه تغيير كندکشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
نظر