در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
[FONT=Lucida Console][SIZE=2][COLOR="#B22222"]A n d r e a B o c e l l i * I l l y * W . Ø . L a r s e n 1 8 6 4[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
در اصل توسط sirwan پست شده است View Postجناب پناهی :من می خواستم وتوصابخرم اشتباهی وصنا خریدم به نظر شما تگهداری کنم یا بفروشم؟
آقای مهندس فرهاد
آقا من میگم وصنا رو بفروش یه عینک بخر ، بعد که عینک رفت بالا بفروش وتوصا ..... بخر :p[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postسلام بابک جان :
بنده برای نظر شما احترام خاصی قائل هستم .
اما در این مورد نظری برخلاف نظر شما دارم .
به نظر بنده ثنوسا فردا صف خرید می شود و
امروز روز مهمی برای سهم بود آخرین قیمت سهم در قله قبلی 212.2
بوده است و امروز با حجم بسیار خوبی از آن عبور کرد و روی 213.8
بسته شد .
سهم به نظر بنده در محدوده ای که فرموده اید مقاومتی نخواهد داشت .
و احتمال برگشتی در این نقطه بسیار کم است ؛
توقف و حرکت دوباره شاید ولی توقف و برگشت را بعید می دانم .
در نمودار هم در مستطیل های رنگی سمت چپ مقاومت های سهم را نشان داده ام .
که محدوده مقاومتی اول موجب توقف سهم در دور قبلی صعودی گردید .
و این بار هدف سهم رسیدن به محدوده مقاومت بعدی در 280 خواهد بود .
باید منتظر فردا بود ...
امیوارم همینطور باشه و شما و سایر سهامداران جزء سود کنید
نظر
-
-
یه معامله جالب
ماشین سازی نیرو محرکه
این عکس رو ببینید
فکر کنم قضیه رانتامنتال باشه
نظرتون در مورد این مثلث چیه
با تجربه کمی که من دارم وقتی سهامداران عمده میخان یه سهم رو بدون دردسر جمع کنن قیمت پایانی رو به عمد پایین میارن . دوباره روز بعد از قیمت بالا شروع به خرید میکنن و پایین میان
یه سوال مهم
مجموع خرید این کدها بیشتر از 3 میلیون سهم بوده چرا توی حجم معامله توی سایت tse حجم رو زده 33653؟آخرین ویرایش توسط farhad61؛ 2011/10/12, 21:11.فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postیه معامله جالب
ماشین سازی نیرو محرکه
این عکس رو ببینید
با تجربه کمی که من دارم وقتی سهامداران عمده میخان یه سهم رو بدون دردسر جمع کنن قیمت پایانی رو به عمد پایین میارن . دوباره روز بعد از قیمت بالا شروع به خرید میکنن و پایین میان
یه سوال مهم
مجموع خرید این کدها بیشتر از 3 میلیون سهم بوده چرا توی حجم معامله توی سایت tse حجم رو زده 33653؟
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postیه معامله جالب
ماشین سازی نیرو محرکه
این عکس رو ببینید
یه سوال مهم
مجموع خرید این کدها بیشتر از 3 میلیون سهم بوده چرا توی حجم معامله توی سایت tse حجم رو زده 33653؟
دوست عزیزمون 2دقیقه زودتر از ما جواب داده بودند که همزمان شده بود با تایپ پاسخ ما وپاسخ دوستمون روندیده بودیمآخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ 2011/10/13, 00:04.
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postمیشه یکم توضیح بدید (اقای پناهی و ..) این ماجرای وال استریت که هی تلویزیون پخش میکنه میگه امریکا بدبخت شدن و داره فرو میپاشه چیه؟
توضیح کوتاه مختصر
سلام
اعتراض به افزایش بحران مالی - بیکاری و همچنین نابرابریهای اجتماعی در آمریکا موجب اعتراضات مردمی شده
نظر
نظر